Συνδεθείτε μαζί μας

Σχέσεις

Πόσο σ3ξ τελικά θέλουν πραγματικά οι γυναίκες

Μια νέα έρευνα έρχεται να μας επισημάνει ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν ευχαριστιούνται το σεξ όσο θα ήθελαν.

Συγκεκριμένα μια ομάδα ερευνητών εξέτασε συνολικά 2.383 άτομα σε μακροχρόνιες σχέσεις για την ερωτική τους ζωή και τα συμπεράσματα είναι αρκετά απογοητευτικά.

Και πως να μην είναι όταν το 60% των γυναικών δηλώνει ότι θέλει να κάνει περισσότερο σεξ. Πράγμα που σημαίνει ότι η πλειοψηφία των αντρών δεν καταλαβαίνει πόσο συχνά οι γυναίκες θέλουν δράση στο κρεβάτι τους. Αντιθέτως, το 40% των αντρών δηλώνει ότι θα ήθελε να κάνει περισσότερο σεξ.

Πέρα απ’ αυτό όμως οι ερευνητές ρώτησαν τα άτομα που συμμετείχαν στην έρευνα ποια άλλα πράγματα έχουν αλλάξει προς το χειρότερο στη σχέση τους με το 36% να απαντά πως δεν κάνει πια από κοινού αρκετά πράγματα αυθόρμητα και το 33% ότι κάποτε τσακωνόταν λιγότερο.

Μην το χάσεις:  Το κέρατο πάει σύννεφο στην Ελλάδα!!!

Ένα 25% δηλώνει επίσης ότι θα ήθελε να μην έχει καβγάδες για τα οικονομικά και ένα 21% πως του έχει λείψει το καλό σεξ που υπήρχε στην αρχή της σχέσης. Άλλο ένα συνηθισμένο πρόβλημα για τα ζευγάρια (20%) είναι η έλλειψη ποιοτικού χρόνου.

Αυτό που δημιουργεί τα περισσότερα προβλήματα στην κρεβατοκάμαρα κατά το 37% είναι το λίγο σεξ, η μονοτονία και έλλειψη φαντασίας στο σεξ για το 34% και η βαρεμάρα του συντρόφου για το 32%.

Κι αν αναρωτιέσαι τι κάνουν οι γυναίκες όταν η λίμπιντο έχει χτυπήσει «κόκκινο» αλλά ο καλύτερος φίλος τους δεν ανταποκρίνεται, οι περισσότερες το ρίχνουν στο πορνό (40%), άλλες βρίσκουν παρηγοριά σε ένα δονητή (28%) και μόλις ένα 7% παραδέχεται ότι βρήκε αλλού συντροφιά.

Μην το χάσεις:  Κυριακάτικο σεξ: Κάνετε μπάνιο μαζί και...

Η έρευνα βέβαια έγινε για λογαριασμό του Voucher Codes Pro (βρετανικό site με προσφορές), που όσο να το κάνεις σου προκαλεί μια επιφυλακτικότητα.

Αλλά ας μη γελιόμαστε.

Όσες ορέξεις έχει κάθε αρσενικό, άλλες τόσες (ίσως και παραπάνω) έχουν και οι γυναίκες.Που σημαίνει ότι αν εσύ αναζητάς αλλού το σεξ το ίδιο πιθανότατα θα κάνει κι εκείνη αν δεν της το δίνεις.

loading...
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ
Κάνε κλικ για να σχολιάσεις

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να σχολιάσετε Login

Leave a Reply

Facebook

Η ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ

ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Copyright © 2019 - 2021 Alldaynews.gr.