My Style Rocks: Η Ευριδίκη γυμνόστηθη στην παραλία[photos]
Η στιγμή που κεραυνός χτυπάει 16χρονο παιδί μέσα σε γήπεδο (Video)
Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Ζαρίφη
«Δεν σέβεται, είναι ηλίθιος»: Επίθεση Γάλλου τενίστα κατά του Απόστολου Τσιτσιπά (Video)
Οίκοι ανοχής: Έρωτα ταυτόχρονα μόνο με έναν πελάτη και μόνο 15 λεπτά-Ανοίγουν Αύριο
Με κυβερνητική απόφαση καταργούνται οι εξοντωτικές κυρώσεις: Δεν πέφτουν ΠΑΟΚ και Ξάνθη! Όλο το παρασκήνιο
Θρήνος στο Μπρόντγουεϊ για τον 41χρονο ηθοποιό που πέθανε από κορονοϊό
Ραγδαίες εξελίξεις με τα Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη: Δεσμεύονται περιουσιακά στοιχεία
Έτσι σκοτώθηκε ο γιος του Διονύση από το MasterChef – Οι φωτογραφίες στο Facebook
Γνωστή ιδιωτική κλινική στην Πεντέλη μετατρέπεται σε hotspot λαθρομεταναστών[photo]
Κρήτη: Τουρίστρια με κορονοϊό βόλταρε ανενόχλητη! Πως την εντόπισαν
ΔΕΝ αφήσουμε τον σκύλο στο μπαλκόνι όταν λείπουμε-Απαγορεύεται δια ροπάλου
Εκδίκηση απο το Οικογενειακό Περιβάλλον, η  Απαγωγή της Μαρκέλλας[video]
Μάκης Παντζόπουλος: Ποιος είναι ο σύζυγος της Μενεγάκη με την τεράστια περιουσία
Νέο ΣΟΚ! Ποιοι πρέπει να επιστρέψουν 1.300 ευρώ στο Δημόσιο
Πέθανε από κορωνοϊό ο πρωταγωνιστής μιας από τις διασημότερες φωτό από την 11η Σεπτεμβρίου
Αναδρομικά: Ποιοι θα λάβουν έως 7.338 ευρώ – Δείτε πότε θα τα πάρετε – Όλο το σχέδιο των επιστροφών

Όροι χρήσης – Πολιτική απορρήτου

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Ο επισκέπτης / χρήστης των υπηρεσιών του παρόντος ιστότοπου alldaynews.gr κατανοεί και αποδέχεται ότι το σύνολο των σελίδων/υπηρεσιών παρέχεται όπως απεικονίζονται και το alldaynews.gr αποποιείται οποιασδήποτε ευθύνης σχετικής με την χρονική διάρκεια, τη διαγραφή, την κακή απόδοση ή την αδυναμία ηλεκτρονικής αποθήκευσης οποιωνδήποτε δεδομένων των χρηστών ή/και οποιουδήποτε περιεχομένου προσωπικών σελίδων / υπηρεσιών.

Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την ευθύνη πρόσβασης στις υπηρεσίες του alldaynews.gr. Επίσης, ο επισκέπτης/χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον προσωπικό εξοπλισμό του με τα απαραίτητα τεχνολογικά μέσα που του επιτρέπουν την πρόσβαση στις υπηρεσίες του alldaynews.gr.

Ο alldaynews.gr δεσμεύεται να διασφαλίσει την ιδιωτικότητα των επισκεπτών του. Σε αυτούς τους όρους χρήσης – Πολιτική Απορρήτου εξηγείται ο τρόπος διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/χρηστών, σύμφωνα το ισχύον νομικό πλαίσιο [(ΚΑΝΟΝΙΣΜΌΣ (ΕΕ) 2016/679 ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΫ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών και την κατάργηση της οδηγίας 95/46/ΕΚ (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων) και των τυχόν εφαρμοστικών νόμων αυτού].

Ζητείται από τον κάθε επισκέπτη/χρήστη να αποδεχθεί τη χρήση Cookies σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Πολιτικής, την πρώτη φορά που θα επισκεφθεί το alldaynews.gr. Χρησιμοποιώντας το alldaynews.gr, και αποδεχόμενος αυτή την Πολιτική, ο επισκέπτης/χρήστης αποδέχεται τη χρήση από μέρους του alldaynews.gr των Cookies σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Πολιτικής.

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

Επισκέπτες/χρήστες του alldaynews.gr που είναι ανήλικοι δεν επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του alldaynews.gr που μπορεί να θεωρούνται ακατάλληλες για ανηλίκους και οι οποίες δεν είναι δυνατό να ελεγχθούν από το alldaynews.gr.

Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες αυτοβούλως επισκεφτούν σελίδες με υλικό ακατάλληλο / προσβλητικό / ανήθικο και το οποίο δεν είναι δυνατό να ελέγχεται συνεχώς, το alldaynews.gr δε φέρει ευθύνη.

ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

Είναι αμοιβαίως αποδεκτό και κατανοητό ότι όλες οι πληροφορίες, τα δεδομένα, τα κείμενα, τα γραφικά, οι φωτογραφίες, οι εικόνες, τα μουσικά αρχεία, τα βίντεο, τα μηνύματα και όλο το περιεχόμενο, είτε αναρτάται δημόσια είτε μεταφέρεται ιδιωτικά, παραμένει στην αποκλειστική ευθύνη του φυσικού ή νομικού προσώπου από το οποίο το περιεχόμενο πηγάζει.

Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης/επισκέπτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για όλο και οποιοδήποτε περιεχόμενο αναρτά, δημοσιεύει, αποστέλλει, μεταφέρει, μοιράζει ή άλλως καθιστά διαθέσιμο μέσω των υπηρεσιών του alldaynews.gr. Το alldaynews.gr δεν είναι δυνατό, λόγω του όγκου του, να ελέγχει το σύνολο του περιεχομένου που αναρτάται από τους χρήστες/μέλη του στις υπηρεσίες του δικτυακού τόπου, οπότε δεν εγγυάται την ακρίβεια, την ακεραιότητα, τη νομιμότητα, ή την ποιότητα τέτοιου περιεχομένου. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος το alldaynews.gr για οποιοδήποτε λάθος ή παραλείψεις σε οποιοδήποτε περιεχόμενο ή για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν προκύψουν από τη χρήση οποιουδήποτε περιεχομένου που αναρτάται, αποστέλλεται, μεταφέρεται ή άλλως καθίσταται διαθέσιμο από τους χρήστες/επισκέπτες στις υπηρεσίες του alldaynews.gr.  

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο του alldaynews.gr, συμπεριλαμβανομένων videos, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του δικτυακού τόπου, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα, διακριτικά γνωρίσματα και σήματα υπηρεσιών του alldaynews.gr  και τρίτων και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών  δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να “μοιραστεί”, να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Τα προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος alldaynews.gr και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη. Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alldaynews.gr. Αν πράξει τοιουτοτρόπως, αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για αποζημίωση των ανωτέρω.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Δεδομένης της φύσης και του όγκου του διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το alldaynews.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία. Τα περιεχόμενά του παρέχονται «όπως ακριβώς είναι» χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συνεπαγόμενη με οποιοδήποτε τρόπο. Στο μέγιστο βαθμό και σύμφωνα με το νόμο, το alldaynews.gr αρνείται όλες τις εγγυήσεις εκπεφρασμένες ή και συνεπαγόμενες, συμπεριλαμβανομένων, όχι όμως περιοριζόμενων σε αυτό, αυτών, οι οποίες συνεπάγονται την εμπορευσιμότητα και την καταλληλότητα για ένα συγκεκριμένο σκοπό.

Το alldaynews.gr δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης, δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο συγγενικό site ή οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή των χρηστών/μελών, δεν περιέχουν “ιούς” ή άλλα επιζήμια συστατικά. Το alldaynews.gr δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την πληρότητα ή και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης/χρήστης και σε καμία περίπτωση το alldaynews.gr αυτός και η εταιρεία που τον διαχειρίζεται ή τον εκμεταλλεύεται εμπορικά.

Το alldaynews.gr είναι ένα ειδησεογραφικό/ψυχαγωγικό site, με στόχο του την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των επισκεπτών της ιστοσελίδας. Οι ειδήσεις και οι πληροφορίες που αναρτώνται καθημερινά, προκύπτουν από ειδησεογραφικό ρεπορτάζ των συντακτών και συνεργατών του ή τρίτων.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο alldaynews.gr αποτελούν μία προσφορά προς τον επισκέπτη/χρήστη και γενικά προς την κοινότητα των χρηστών του διαδικτύου και δε δύνανται φυσικά να εκληφθούν ως έγκυρες πληροφορίες ή/και συμβουλές ούτε υποκρύπτουν οποιαδήποτε προτροπή για την επιχείρηση ή μη συγκεκριμένων πράξεων. Το alldaynews.gr αναλαμβάνει τη συλλογή, επεξεργασία και διανομή του περιεχομένου του, χωρίς όμως σε καμιά περίπτωση να εγγυάται την αρτιότητα, την πληρότητα, την επάρκεια και γενικά την καταλληλότητα αυτού και την απουσία ενδεχομένων λαθών, πολύ δε περισσότερο λόγω του ιδιαιτέρως μεγάλου όγκου του, καθώς και της συμμετοχής και τρίτων φορέων (φυσικών ή νομικών προσώπων) κατά την πρωτογενή παραγωγή και συλλογή του. Συνεπώς, οι επισκέπτες / χρήστες του alldaynews.gr, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών.

Κάποιες από τις πληροφορίες του alldaynews.gr παρέχονται από τρίτα πρόσωπα. Το alldaynews.gr δεν είναι σε θέση να επαληθεύσει τις πληροφορίες αυτές και δεν εγγυάται για την ακρίβεια τους.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ

Το alldaynews.gr διαθέτει συνδέσμους προς ιστότοπους τρίτων ή σχετιζόμενες εφαρμογές. Το alldaynews.gr δεν ελέγχει και δεν φέρει καμία ευθύνη για τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων και απορρήτου, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω “συνδέσμων”, hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Το alldaynews.gr δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των τρίτων σελίδων και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι το alldaynews.gr μπορεί να υιοθετήσει νέους όρους χρήσης των υπηρεσιών του, συμπεριλαμβανομένων των χρονικών ορίων που θα διατηρούνται στις υπηρεσίες του alldaynews.gr, τα ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails), οι σελίδες χρηστών, ή/και οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που αναρτά ή/και δημοσιεύει ο χρήστης/μέλος. Οι χρήστες/μέλη κατανοούν και αποδέχονται ότι το alldaynews.gr διατηρεί το δικαίωμα να απενεργοποιεί λογαριασμούς ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ανά πάσα στιγμή και αζημίως. Στην περίπτωση αυτή, θα ειδοποιηθείτε προκειμένου να λάβετε τα αποθηκευμένα δεδομένα σας εντός συγκεκριμένης προθεσμίας. Η ειδοποίηση αυτή θα γίνει τόσο με την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος όσο και με ανάρτηση στην ιστοσελίδα. Σε περίπτωση που δεν ασκήσετε το δικαίωμα σας αυτό τα δεδομένα αυτά θα διαγραφούν ασφαλώς και μόνιμα.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το alldaynews.gr συλλέγει προσωπικά δεδομένα

  • όταν ο επισκέπτης / χρήστης εγγράφεται στις υπηρεσίες του
  • όταν χρησιμοποιεί τα προϊόντα ή / και τις υπηρεσίες του
  • όταν επισκέπτεται τις σελίδες του ή/και εισέρχεται στα προωθητικά / διαφημιστικά προγράμματά του
  • όταν συμμετέχει στους διαγωνισμούς.

Προσωπικά στοιχεία που ενδέχεται να συλλέγονται για τη χρήση των άνω αναφερόμενων υπηρεσιών είναι τα εξής: Όνομα, Επώνυμο, Ε-Mail, Τηλέφωνο, Διεύθυνση, Τ.Κ., Πόλη, Χώρα, Επάγγελμα, Φύλλο, Ηλικία.

Επίσης είναι δυνατόν να συλλέγονται, να αποθηκεύονται και να χρησιμοποιούνται τα παρακάτω είδη προσωπικών δεδομένων:

  • πληροφορίες σχετικές με τον υπολογιστή του καθώς και με τις επισκέψεις του, και τη δραστηριότητά του, σε αυτόν τον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων [της δικής του διεύθυνσης IP, της γεωγραφικής του θέσης, του είδους και της έκδοσης του πλοηγού του, του λειτουργικού του συστήματος, της πηγής παραπομπής του, της διάρκειας της επίσκεψής του, των σελίδων που ανέγνωσε και των διαδρόμων πλοήγησης στον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές]
  • πληροφορίες που χορηγείσαι κατά την εγγραφή του στον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένης της δικής του διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)
  • τις πληροφορίες που χορηγεί κατά την συμπλήρωση του προφίλ του στον ιστότοπό ή σε συνδεόμενες εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων: του ονόματός του, των φωτογραφιών του προφίλ τους, του γένους τους, της ημερομηνίας γέννησής του, της οικογενειακής του κατάστασης, των ενδιαφερόντων και ασχολιών του, των λεπτομερειών εκπαίδευσης και επαγγελματικής τους πορείας)
  • τις πληροφορίες που παρέχουν στον ιστότοπο με σκοπό την εγγραφή τους ως συνδρομητή στις ενημερώσεις και στα ενημερωτικά δελτία  του ιστότοπου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (συμπεριλαμβανομένων του ονόματός τους και της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους)
  • τις πληροφορίες που παρέχουν στον ιστότοπο χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες που διατίθενται στον ιστότοπό ή σε συνδεόμενες εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων του χρόνου, της συχνότητας και του τρόπου της χρήσης των υπηρεσιών)
  • τις πληροφορίες που σχετίζονται με αγορές που πραγματοποιούν σε προϊόντα / υπηρεσίες / προϊόντα ή/και υπηρεσίες του ιστότοπου ή άλλες συναλλαγές που πραγματοποιούν μέσω του ιστότοπου ή μέσω συνδεόμενων εφαρμογών (συμπεριλαμβανομένων του ονόματός τους, της διεύθυνσής τους, του αριθμού τηλεφώνου τους, της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους και των στοιχείων της πιστωτικής τους κάρτας)
  • τις πληροφορίες που δημοσιεύουν/αναρτούν στον ιστότοπό ή σε συνδεόμενες εφαρμογές με σκοπό την δημοσίευσή τους στο διαδίκτυο (συμπεριλαμβανομένων του ονόματος χρήστη που έχουν ορίσει, των φωτογραφιών του προφίλ τους και του περιεχομένου των αναρτήσεών τους)
  • τις πληροφορίες που εμπεριέχονται σε, ή συνδέονται με, οποιαδήποτε επικοινωνία που προωθούν στον ιστότοπο, ή την οποία προωθούν μέσω του ιστότοπού ή μέσω συνδεόμενων εφαρμογών (συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου της επικοινωνίας και των μεταδεδομένων που συνδέονται με αυτή την επικοινωνία)
  • κάθε άλλη προσωπική πληροφορία που επιλέγουν να αποστείλουν στον ιστότοπο
  • παροχή λεπτομερειών σχετιζόμενων με άλλες πληροφορίες που έχουν συλλεγεί.

Προτού αποκαλύψει προσωπικά δεδομένα τρίτου προσώπου στον ιστότοπο ο χρήστης, πρέπει προηγουμένως να έχει λάβει τη συναίνεση του προσώπου αυτού τόσο για την αποκάλυψη όσο και για την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική.

Προσωπικά δεδομένα που χορηγούνται μέσω του alldaynews.gr, ή συνδεόμενων εφαρμογών, θα χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική ή στις σχετικές σελίδες του alldaynews.gr ή σε σχετιζόμενες εφαρμογές.

Το alldaynews.gr δύναται να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη για:

  • τη διαχείριση του alldaynews.gr και των συνδεόμενων εφαρμογών και δραστηριοτήτων
  • να εξατομικευτεί για το χρήστη το alldaynews.gr και οι συνδεόμενες εφαρμογές
  • να ενεργοποιηθεί για το χρήστη η δυνατότητα χρήσης των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσω του alldaynews.gr ή συνδεόμενων εφαρμογών
  • να  αποσταλούν προϊόντα που έχουν αγοραστεί μέσω του alldaynews.gr ή συνδεόμενων εφαρμογών στο χρήστη
  • να προωθηθούν λογαριασμοί, τιμολόγια και υπομνήσεις πληρωμής καθώς και για να εισπραχθούν από το alldaynews.gr πληρωμές από το χρήστη
  • να αποστέλλονται στο χρήστη εμπορικές, προωθητικές ενημερώσεις
  • να αποστέλλονται στο χρήστη ειδοποιήσεις τις οποίες έχει ειδικά ζητήσει να λαμβάνει
  • να αποστέλλονται στο χρήστη ενημερωτικά δελτία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εφ’ όσον το έχει επιλέξει (μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να  ενημερώσει το alldaynews.gr πως δεν επιθυμεί να είναι πλέον συνδρομητής στο ενημερωτικό δελτίο)
  • να ενημερώνει το alldaynews.gr για προωθητικές ενέργειες σχετιζόμενες με τη δραστηριότητά του (ή για τις δραστηριότητες προσεκτικά επιλεγμένων τρίτων επιχειρήσεων) που  μπορεί να ενδιαφέρουν το χρήστη, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν έχει συναινέσει σε αυτό ή συναφούς τεχνολογίας (μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να ενημερώνει το alldaynews.gr πως δεν επιθυμεί να λαμβάνει ενημερώσεις για προωθητικές ενέργειες)
  • να παρέχει το alldaynews.gr σε τρίτα μέρη στατιστικές πληροφορίες που αφορούν στους χρήστες (χωρίς όμως οι αποδέκτες των στοιχείων αυτών να δύνανται να προσωποποιήσουν κανέναν χρήστη μέσω αυτών)
  • να διαχειρίζεται το alldaynews.gr ερωτήματα και παράπονα που προέρχονται από, ή αναφέρονται στους, χρήστες  του alldaynews.gr ή συνδεόμενες εφαρμογές
  • να διατηρείται το alldaynews.gr καθώς και οι συνδεόμενες εφαρμογές ασφαλείς και να αποφεύγονται απάτες
  • να επαληθεύεται η συμμόρφωση με τους όρους και προϋποθέσεις που διέπουν τη χρήση του alldaynews.gr ή συνδεόμενων εφαρμογών (συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου προσωπικών μηνυμάτων που αποστέλλονται μέσω του alldaynews.gr ή της υπηρεσίας προσωπικών μηνυμάτων συνδεόμενων εφαρμογών).

Εάν υποβάλλει ο χρήστης προσωπικά στοιχεία για δημοσίευση στο alldaynews.gr, θα δημοσιεύονται και θα γίνεται χρήση των πληροφοριών αυτών σύμφωνα με την άδεια που παρέχει ο χρήστης.

Οι Ρυθμίσεις Απορρήτου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να περιορίσουν τη δημοσίευση των στοιχείων του χρήστη στο alldaynews.gr, και μπορούν να προσαρμοστούν χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις απορρήτου στο alldaynews.gr.

Χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή του χρήστη το alldaynews.gr δεν θα διαθέσει τα προσωπικά του στοιχεία σε κανένα τρίτο μέρος για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης του ιδίου ή οποιουδήποτε άλλου τρίτου μέρους.

Το alldaynews.gr θα κοινοποιεί στον πάροχο υπηρεσιών πληρωμών μόνο τα στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα για τη διεκπεραίωση των πληρωμών που πραγματοποιεί ο χρήστης  μέσω του alldaynews.gr ή συνδεόμενων εφαρμογών, για την επιστροφή χρημάτων και τη διαχείριση παραπόνων και ερωτήσεων σχετιζόμενων με αυτές τις πληρωμές και επιστροφές.

Αποστολή Νewsletter.

Με την εγγραφή σας στο newsletter, αποδέχεστε να λαμβάνετε αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς του alldaynews.gr.

ΔΙΟΡΘΩΣΗ Ή/ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το alldaynews.gr δίνει το δικαίωμα στους χρήστες να διαγράψουν τα προσωπικά τους δεδομένα, να διορθώσουν ή/και ενημερώσουν τα προσωπικά τους δεδομένα ή/και να αδρανοποιήσουν την εγγραφή τους, ανά πάσα χρονική στιγμή, στέλνοντας σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα στο alldaynews.gr.

ΔΙΟΧΕΥΤΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το alldaynews.gr δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθοιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών / μελών του alldaynews.gr σε κανένα τρίτο φορέα.

Το alldaynews.gr μπορεί να διοχετεύσει προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών / μελών του σε τρίτα νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα μόνο εάν :

  • Έχει την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση των επισκεπτών / χρηστών για τη διοχέτευση προσωπικών δεδομένων
  • Η διοχέτευση των προσωπικών δεδομένων προς νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με το alldaynews.gr καθίσταται αναγκαία για την υλοποίηση των επιθυμιών ή/και παραγγελιών των χρηστών. Τα νομικά και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με το alldaynews.gr έχουν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες/μέλη του alldaynews.gr καταθέτουν σε αυτό μόνο στο βαθμό που είναι απόλυτα αναγκαίος για την παροχή υποστήριξης προς το alldaynews.gr.
  • Επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Το alldaynews.gr δύναται να αποκαλύψει τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών σε οποιονδήποτε υπάλληλο, διοικητικό στέλεχος, ασφαλιστή, επαγγελματικό σύμβουλο, πράκτορα, προμηθευτή ή υπεργολάβο, στο βαθμό που είναι ευλόγως απαραίτητο για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική.

Το alldaynews.gr δύναται να αποκαλύψει τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών σε οποιοδήποτε μέλος του Ομίλου των εταιρειών που μπορεί να ανήκει στο βαθμό που είναι ευλόγως απαραίτητο για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική.

Το alldaynews.gr δύναται να αποκαλύψει τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών :

  • στο βαθμό που είναι υποχρεωμένος από το νόμο
  • σε σύνδεση με υφιστάμενη ή ενδεχόμενη νομική διαδικασία
  • για να εδραιώσει, ασκήσει ή προστατεύσει τα νομικά του δικαιώματα (συμπεριλαμβανομένης της παροχής πληροφοριών σε τρίτους για την αποφυγή απάτης και τον περιορισμό πιστωτικού κινδύνου)
  • στον αγοραστή (ή ενδεχόμενο αγοραστή) οποιασδήποτε δραστηριότητας ή περιουσιακού στοιχείου σκοπεύσει (ή εξετάσει) να πουλήσει
  • σε οποιοδήποτε πρόσωπο που εύλογα πιστεύει ότι μπορεί να προσφύγει στο δικαστήριο ή σε άλλη αρμόδια αρχή για την αποκάλυψη των προσωπικών πληροφοριών, όταν κατά την εύλογη κρίση των αρμοδίων του alldaynews.gr αυτό το δικαστήριο ή αρμόδια αρχή θα ήταν εύλογα πιθανό να διατάξει την αποκάλυψη αυτών των προσωπικών πληροφοριών.

Εκτός από τις περιπτώσεις που προβλέπονται στην παρούσα Πολιτική, το alldaynews.gr δεν θα διαθέσει τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών σε τρίτα μέρη.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Οι πληροφορίες που συλλέγει το alldaynews.gr μπορούν να αποθηκευτούν, να υποστούν επεξεργασία σε, και να μεταφερθούν σε, οποιαδήποτε από τις χώρες που δραστηριοποιείται με σκοπό να διευκολυνθεί η χρήση των πληροφοριών αυτών σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική.

Πληροφορίες που συλλέγει το alldaynews.gr δύνανται να μεταφερθούν και στις παρακάτω χώρες, οι οποίες δεν εφαρμόζουν νόμους προστασίας των προσωπικών δεδομένων ανάλογους με αυτούς που υφίστανται στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Ζώνη. Τέτοιες χώρες είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, η Ρωσία, η Ιαπωνία, η Κίνα και η Ινδία.

Προσωπικές πληροφορίες που δημοσιεύουν στο alldaynews.gr οι χρήστες ή σε συνδεόμενες εφαρμογές ή τις οποίες υποβάλλουν για δημοσίευση στο alldaynews.gr ή σε συνδεόμενες εφαρμογές, μπορεί να καταστούν διαθέσιμες, μέσω του διαδικτύου, ανά τον κόσμο.

Δεν μπορεί το alldaynews.gr να αποτρέψει τη χρήση, ή την αθέμιτη χρήση, των πληροφοριών αυτών από άλλα πρόσωπα. Σε κάθε περίπτωση, η διαβίβαση προς τρίτες χώρες θα γίνει σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 και του τυχόν εκτελεστικού Ελληνικού νόμου και μόνο σε πλήρη συμμόρφωση με ό, τι ο νόμος ορίζει. Ρητώς αποδέχεται ο χρήστης τη μεταφορά προσωπικών πληροφοριών όπως αυτή περιγράφεται στην παρούσα Ενότητα.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η παρούσα Ενότητα καθορίζει τις πολιτικές και τη διαδικασία διατήρησης προσωπικών δεδομένων, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να εξασφαλίσουν πως συμμορφώνεται το alldaynews.gr με τις νομικές του υποχρεώσεις αναφορικά με τη διατήρηση και τη διαγραφή προσωπικών πληροφοριών.

Οι προσωπικές πληροφορίες που επεξεργάζεται το alldaynews.gr για οποιονδήποτε λόγο ή για οποιουσδήποτε λόγους δε θα διατηρηθούν για περισσότερο χρόνο από αυτόν ο οποίος απαιτείται για αυτόν τον σκοπό ή αυτούς τους σκοπούς. Το alldaynews.gr τηρεί τις προσωπικές σας πληροφορίες για χρονική περίοδο όσο ορίζει ο νόμος μετά την διαγραφή σας από αυτόν.

Κατά παρέκκλιση από τις διατάξεις της παρούσας Ενότητας, το alldaynews.gr θα διατηρεί έγγραφα (συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρονικών εγγράφων) που περιλαμβάνουν προσωπικά δεδομένα:

  • στο βαθμό που αυτό απαιτείται από το νόμο
  • εάν κρίνουν οι αρμόδιοι του  alldaynews.gr πως τα έγγραφα αυτά είναι σχετικά με οποιαδήποτε υφιστάμενη ή ενδεχόμενες νομικές/δικαστικές διαδικασίες
  • για να εδραιώσει, ασκήσει ή προστατεύσει τα νόμιμά του δικαιώματα (συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών προς τρίτους με σκοπό την πρόληψη απάτης και τον περιορισμό πιστωτικού κινδύνου)

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Το alldaynews.gr θα λάβει κάθε οργανωτική και τεχνολογική προφύλαξη για να εμποδίσει την απώλεια, την αθέμιτη χρήση ή την αλλοίωση των προσωπικών πληροφοριών των χρηστών.

Το alldaynews.gr θα αποθηκεύει το σύνολο των προσωπικών στοιχείων που παρέχονται από τους χρήστες σε ασφαλείς διακομιστές (προστατευόμενους από κωδικούς και τείχη προστασίας [firewall]).

Όλες οι ηλεκτρονικές οικονομικές συναλλαγές που θα εκτελούνται μέσω του alldaynews.gr ή συνδεόμενων εφαρμογών θα προστατεύονται από τεχνολογία κρυπτογράφησης.

Ο χρήστης αναγνωρίζει ότι η αποστολή πληροφοριών μέσω του διαδικτύου παρουσιάζει έμφυτα προβλήματα ασφάλειας και κατά συνέπεια δεν δύναται το alldaynews.gr να εγγυηθεί την ασφάλεια των δεδομένων που διακινούνται μέσω αυτού.

Ο χρήστης είναι υπεύθυνος να τηρεί απόρρητο τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιεί για την είσοδό του στο alldaynews.gr ή σε συνδεόμενες εφαρμογές. Δεν θα σας ζητείται από το alldaynews.gr να γνωστοποιηθεί ο κωδικός αυτό (εκτός από την περίπτωση που θα συνδεθεί ο χρήστης  στο alldaynews.gr ή σε συνδεόμενες εφαρμογές).

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ

Ο χρήστης μπορεί να ζητήσει από το alldaynews.gr να του παρέχει οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες κατέχει και τον αφορούν. Η παροχή αυτή δεν υπόκειται σε:

  • χρέωση πάγιας αμοιβής
  • την παροχή των κατάλληλων αποδεικτικών στοιχείων για την ταυτότητά του (για το σκοπό αυτό συνήθως δέχεται ο αρμόδιος του alldaynews.gr φωτοαντίγραφο του δελτίου ταυτότητάς του χρήστη επικυρωμένο από δικηγόρο καθώς επίσης και πρωτότυπο έγγραφο λογαριασμού κοινής ωφέλειας που να αναγράφει την τωρινή διεύθυνσή του).

Δύναται το alldaynews.gr να παρακρατήσει προσωπικά στοιχεία που έχει ζητήσει ο χρήστης από το alldaynews.gr, στο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο.

Ο χρήστης μπορεί οποτεδήποτε στιγμή να ζητήσει από το alldaynews.gr να μην επεξεργάζεται τα στοιχεία του για εμπορικούς σκοπούς.

Στην πράξη, είτε ο χρήστης θα αποδέχεται ρητά και εκ των προτέρων την επεξεργασία των προσωπικών του πληροφοριών για εμπορικούς σκοπούς, είτε θα του παρέχεται η δυνατότητα να εξαιρεθεί από την επεξεργασία των προσωπικών του πληροφοριών για εμπορικούς σκοπούς.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ

Σας γνωστοποιούμε ότι έχετε δικαίωμα :

  • Πρόσβασης στα δεδομένα σας,
  • Διόρθωσης των δεδομένων σας σε περίπτωση ανακρίβειας,
  • Διαγραφής των δεδομένων σας σε συγκεκριμένες περιπτώσεις,
  • Περιορισμού της επεξεργασίας των δεδομένων σας,
  • Εναντίωσης στην επεξεργασία των δεδομένων σας,
  • Διαβίβασης των δεδομένων σας σε άλλη εταιρεία,
  • Καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σε περίπτωση ατυχούς συμβάντος παραβίασης των δεδομένων σας.

Το alldaynews.gr θα εξετάσει και θα απαντήσει στα ως άνω αιτήματα σας εντός εύλογου χρονικού διαστήματος από την παραλαβή τους (συνήθως εντός ενός μηνός), εξαιρετικά δε αυτή η προθεσμία μπορεί να παραταθεί κατά 2 ακόμα μήνες, εφόσον απαιτείται περαιτέρω χρόνος.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του alldaynews.gr, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους, διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες, αρμόδια δε Δικαστήρια για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς, ορίζονται τα Δικαστήρια των Αθηνών. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του alldaynews.gr και του επισκέπτη/χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών θα λαμβάνεται υπόψη και  θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή. Οι παρόντες όροι χρήσης κατισχύουν οποιωνδήποτε άλλων όρων και τυγχάνουν εφαρμογής για όλες ανεξαιρέτως τις υπηρεσίες και εφαρμογές του alldaynews.gr, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης άλλων ειδικότερων όρων. Ο χρήστης που χρησιμοποιεί τον παρόντα ιστότοπο alldaynews.gr και τις υπηρεσίες αυτού τεκμαίρεται πως αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους αυτούς, εάν δεν υποβάλει αίτηση αντίρρησης. Το alldaynews.gr δύναται να επικαιροποιεί την παρούσα Πολιτική κατά διαστήματα, δημοσιεύοντας τη νέα έκδοση στο alldaynews.gr ή σε συνδεόμενες εφαρμογές.

Ο χρήστης θα πρέπει να ελέγχει τακτικά την παρούσα σελίδα για να βεβαιώνεται πως είναι σύμφωνος με οποιεσδήποτε αλλαγές στους όρους της παρούσας Πολιτικής.

Το alldaynews.gr δύναται να ενημερώσει τους χρήστες για αλλαγές στην Πολιτική αυτή (είτε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε μέσω της υπηρεσίας προσωπικών μηνυμάτων του alldaynews.gr ή συνδεόμενων εφαρμογών).

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών του alldaynews.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος, καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας [(Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 ΤΟΥ Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών και την κατάργηση της οδηγίας 95/46/ΕΚ (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων) και των τυχόν εφαρμοστικών νόμων αυτού]. Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του διαδικτύου όσο και του υπάρχοντος – αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου – πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση το alldaynews.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο.

Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του alldaynews.gr και δη να αρνηθεί να εγγραφεί ως συνδρομητής.

Δεδομένης της φύσης και του όγκου του διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το alldaynews.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του alldaynews.gr στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος.


CLICK HERE TO CHANGE YOUR PRIVACY CONSENT SETTINGS


EZOIC SERVICE PRIVACY POLICY
alldaynews.gr ("Website") uses a third party technology called Ezoic.

INFORMATION ABOUT OUR ORGANIZATION AND WEBSITE

Ezoic is committed to protecting your privacy. We will only use the information that we collect lawfully in accordance with the General Data Protection Regulation (GDPR) (Regulation (EU) 2016/679).

Ezoic's principal activities are:

  • Website analytics
  • Website personalization
  • Website hosting

Our privacy policy covers Ezoic Inc., Ezoic Limited and this Website:

Ezoic Inc.

6023 Innovation Way, Carlsbad, California, United States

Ezoic Limited

Northern Design Centre, Abbott's Hill, Gateshead, NE8 3DF United Kingdom

DATA

In order to provide our products and services and related support, it is necessary for Ezoic to transfer your personal data outside of the European Union.  In such case, the data controller for this data for EU residents is Ezoic Inc. having it’s registered offices at 6023 Innovation Way, Carlsbad, California, United States.  All questions of requests regarding the processing of data may be addresses to [email protected]

PROVIDING VISITORS WITH ANONYMOUS ACCESS

If you do not consent to such collection, you can access this website without disclosing your personal data.

AUTOMATIC COLLECTION OF INFORMATION

Ezoic records data about the individuals and the traffic to this website. Ezoic is this website's limited agent (and data controller in the EU context) for the purpose of providing Internet data and optimization services. Ezoic may use this data to improve its service or enable other services (e.g., using visitor traffic logs or data posted through the service to improve the optimization of other websites).

Personal Information

Ezoic may collect personal information as defined in GDPR (such as IP address and a unique id in a cookie) about visitors to your website for the purposes of statistics, analytics and personalization. In addition, Ezoic works with numerous third parties for the collection and storage of data and the providing of analytics and advertising services.

Use of Personal Information

Purpose/Activity Type(s) of Data Lawful basis for processing
 To improve user experience
  •  Identity
  • Technical
  • Usage
 Your information helps us to provide you with a more pleasant, efficient experience on this website that may be customized to how you or others respond to content and ads on this or other websites.
 To improve ad performance
  •  Identity
  • Technical
  • Usage
 Your information helps us to optimize the placement, size, timing and number of ads displayed to you. It enables us to make smart decision that help this website owner earn money but reduce the disruption of ads on your experience.
 To improve content creation
  •  Identity
  • Technical
  • Usage
 Your information helps us learn what content you care about and enjoy and, the style of content you like and what you engage the most with. This helps us produce more content and features that you might like.
 To improve website performance
  •  Identity
  • Technical
  • Usage
 Your information helps us measure various performance metrics about our site, such as site speed, so that we can improve the performance of this site.

 

PROCESSING OF DATA AND CONSENT

We will process the data we collect about you to improve the operation of this and other websites. This information helps us make decisions about what content to show, how it should be formatted, the number, size and placement of advertisements and how content should be delivered to individuals. THis information is also used for analysis of performance and reporting.

USE OF APPLICATION LOGS

Our servers automatically record information (“Application Log Data”) created by your use of this website. Application Log Data may include information such as your IP address, browser type, operating system, the referring web page, pages visited, location, your mobile carrier, device and application IDs, search terms, and cookie information. We use this information to diagnose and improve our services. Except as stated in section (Data Retention), we will either delete the Application Log Data or remove any account identifiers, such as your username, full IP address, or email address, after 48 months.

DATA RETENTION

The personal information we collect is retained for no longer than necessary to fulfil the stated purposes in section “PROCESSING OF DATA AND CONSENT” above or for a period specifically required by law or regulation that Ezoic is obligated to follow. Personal data used to fulfil verification of certain types of services such as SSL certificate, payments, and billing will be retained for a minimum of 5 years depending on the class of product or service and may be retained in either a physical or electronic format. Even if you request deletion or erasure of your data, we may retain your personal data to the extent necessary and for so long as necessary for our legitimate business interests or performance of contractual obligations. After the retention period is over, Ezoic securely disposes or anonymizes your personal information in order to prevent loss, theft, misuse, or unauthorized access.

CONFIDENTIALITY / SECURITY

We have implemented security policies, rules and technical measures to protect the personal data that we have under our control from: unauthorized access improper use or disclosure unauthorized modification unlawful destruction or accidental loss. All our employees and data processors, who have access to, and are associated with the processing of personal data, are obliged to respect the confidentiality of our visitors’ personal data. We ensure that your personal data will not be disclosed to State institutions and authorities except if required by law or other regulation

DATA ACCESS & DELETION

You have the right to view information that we have collected about you and to request deletion of any personal information we may have. You can use this data lookup tool to complete these actions.

 

Below is a list of cookies that are commonly set on this website.

 

Below is a list of usage, technical and identify metrics that are commonly stored and processed when you use this website

Your location information, including country, state, city, metro and postal code
The webpage your were at before this website
The type of browser you use and the version
The brand and operating system of your device
What time zone you're in and what time it is there
What pages on this site you visit
How you interact with this website, including time spent, how much you scroll and your mouse movements
The size of your devices screen and the size of the browser on that screen
What content you share on the page
If you copy and paste content on this website
What ad or link you clicked on to arrive at this website
The type of internet connection you use and your ISP or service provider
How long it takes for this website's content to get transfered to your browser, load in your browser and render
The weather where you are currently located
Your age and gender
Your ip address
A unique id so that we can recognize you
What ads you click on

Cookies

A list of Vendors that may be used on this website
NameFeaturesPurposes
Emerse Sverige AB
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Statistics
Necessary
Marketing
Preference
BeeswaxIO Corporation
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Statistics
TripleLift, Inc.
Precise Geographic Location Data
Marketing
Necessary
ADventori SAS
Necessary
Marketing
Verizon Media EMEA Limited
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Statistics
Venatus Media Limited
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Exponential Interactive, Inc d/b/a VDX.tv
Preference
Statistics
Necessary
Marketing
AdSpirit GmbH
Necessary
Marketing
Statistics
BidTheatre AB
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Epsilon
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Preference
Statistics
Necessary
Marketing
ADITION technologies AG
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Quantcast International Limited
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Statistics
Necessary
Marketing
Preference
Adikteev
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Roq.ad Inc.
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Statistics
Necessary
Marketing
Preference
Vibrant Media Limited
Statistics
Necessary
Marketing
Preference
Captify Technologies Limited
Linking Devices
Necessary
Marketing
Statistics
NEURAL.ONE
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Necessary
Marketing
Statistics
Sovrn Holdings Inc
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Statistics
NEORY GmbH
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Xandr, Inc.
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Marketing
Necessary
Index Exchange, Inc.
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
ADARA MEDIA UNLIMITED
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Statistics
Necessary
Marketing
Preference
Avocet Systems Limited
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
xAd, Inc. dba GroundTruth
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
TRADELAB
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Statistics
Smart Adserver
Precise Geographic Location Data
Statistics
Necessary
Marketing
The Rubicon Project, Inc.
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Roku Advertising Services
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
MediaMath, Inc.
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Criteo SA
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Necessary
Marketing
Crimtan Holdings Limited
Matching Data to Offline Sources
Precise Geographic Location Data
Marketing
Necessary
Statistics
RTB House S.A.
Necessary
Marketing
Scene Stealer Limited
Precise Geographic Location Data
Preference
Statistics
Marketing
Necessary
Blis Media Limited
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Simplifi Holdings Inc.
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
ShareThis, Inc
Linking Devices
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
N Technologies Inc.
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Madison Logic, Inc.
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Sirdata
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
OpenX
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
GroupM UK Limited
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Justpremium BV
Preference
Statistics
Necessary
Marketing
Intent Media, Inc.
Linking Devices
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
RhythmOne DBA Unruly Group Ltd
Linking Devices
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Sharethrough, Inc
Marketing
Statistics
Necessary
PulsePoint, Inc.
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Amobee, Inc.
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Sizmek by Amazon
Linking Devices
Statistics
Necessary
Marketing
M32 Connect Inc
Precise Geographic Location Data
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
GumGum, Inc.
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Statistics
Active Agent (ADITION technologies AG)
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
PubMatic, Inc.
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Tapad, Inc.
Linking Devices
Necessary
Marketing
Statistics
Skimbit Ltd
Linking Devices
Marketing
Statistics
Necessary
adsquare GmbH
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Statistics
Adverline
Marketing
Necessary
Smaato, Inc.
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Rakuten Marketing LLC
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Marketing
Statistics
Necessary
Yieldlab AG
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Adform
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Statistics
Necessary
Marketing
Preference
NetSuccess, s.r.o.
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Fifty Technology Limited
Statistics
Necessary
Marketing
The Trade Desk
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Statistics
Dynata LLC
Necessary
Statistics
Taboola Europe Limited
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
comScore, Inc.
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Necessary
Statistics
LoopMe Limited
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Eyeota Pte Ltd
Matching Data to Offline Sources
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Adloox SA
Statistics
Teads
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
admetrics GmbH
Statistics
Necessary
Marketing
Telaria SAS
Necessary
Marketing
Rich Audience
Precise Geographic Location Data
Statistics
Necessary
Marketing
Preference
Widespace AB
Necessary
Marketing
Avid Media Ltd
Necessary
Marketing
LiveRamp, Inc.
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
ConnectAd Realtime GmbH
Preference
Necessary
Marketing
Nano Interactive GmbH
Necessary
Marketing
Statistics
PIXIMEDIA SAS
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Ströer SSP GmbH (SSP)
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Marketing
Statistics
Necessary
Showheroes SE
Marketing
Necessary
Preference
Statistics
Teemo SA
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Statistics
YOC AG
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Statistics
MiQ
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
ADman Interactive SLU
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Statistics
Admedo Ltd
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
MADVERTISE MEDIA
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Underdog Media LLC
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Seedtag Advertising S.L
Necessary
Marketing
Snapsort Inc., operating as Sortable
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Statistics
ID5 Technology SAS
Necessary
Adacado Technologies Inc. (DBA Adacado)
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
NextRoll, Inc.
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Preference
Statistics
Necessary
Marketing
IPONWEB GmbH
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Preference
Statistics
Necessary
Marketing
BIDSWITCH GmbH
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
EASYmedia GmbH
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Outbrain UK Ltd
Statistics
Necessary
Marketing
Preference
district m inc.
Statistics
Necessary
Marketing
Bombora Inc.
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Yieldmo, Inc.
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
TreSensa, Inc.
Matching Data to Offline Sources
Statistics
Necessary
Marketing
Flashtalking, Inc.
Necessary
Marketing
Statistics
Sift Media, Inc
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Sublime
Necessary
Marketing
Statistics
digitalAudience
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Necessary
Marketing
Statistics
Adkernel LLC
Matching Data to Offline Sources
Precise Geographic Location Data
Marketing
Statistics
Necessary
Preference
EMX Digital LLC
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
33Across
Linking Devices
Necessary
Marketing
Platform161
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Teroa S.A.
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
1020, Inc. dba Placecast and Ericsson Emodo
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Media.net Advertising FZ-LLC
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Statistics
Delta Projects AB
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Statistics
advanced store GmbH
Marketing
Necessary
video intelligence AG
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Semasio GmbH
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Location Sciences AI Ltd
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Zemanta, Inc.
Matching Data to Offline Sources
Necessary
Marketing
Statistics
Tapjoy, Inc.
Statistics
Necessary
Marketing
Preference
2KDirect, Inc. (dba iPromote)
Necessary
Marketing
Centro, Inc.
Matching Data to Offline Sources
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
Rezonence Limited
Marketing
Statistics
Necessary
Publicis Media GmbH
Matching Data to Offline Sources
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
ORTEC B.V.
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Marketing
Necessary
Preference
Statistics
Adssets AB
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Collective Europe Ltd.
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Ogury Ltd.
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
1plusX AG
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Preference
Statistics
Necessary
Marketing
AntVoice
Linking Devices
Necessary
Marketing
smartclip Europe GmbH
Linking Devices
Necessary
Marketing
Statistics
DoubleVerify Inc.​
Statistics
Mediasmart Mobile S.L.
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
emetriq GmbH
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Temelio
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
adrule mobile GmbH
Precise Geographic Location Data
Marketing
Preference
Necessary
Statistics
A Million Ads Ltd
Marketing
Necessary
remerge GmbH
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Rockerbox, Inc
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Statistics
Bounce Exchange, Inc
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
ZBO Media
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Necessary
Marketing
Statistics
Smartology Limited
Marketing
Preference
Statistics
OneTag Limited
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
LiquidM Technology GmbH
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Statistics
ARMIS SAS
Necessary
Marketing
Audiens S.r.l.
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Statistics
Necessary
7Hops.com Inc. (ZergNet)
Necessary
Preference
Statistics
Bucksense Inc
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Statistics
Necessary
Marketing
Preference
Bidtellect, Inc
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Adello Group AG
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Statistics
RTK.IO, Inc
Matching Data to Offline Sources
Precise Geographic Location Data
Necessary
Preference
Marketing
Statistics
Spotad
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Marketing
AdTheorent, Inc
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Digitize New Media Ltd
Marketing
Preference
Bannerflow AB
Statistics
Necessary
Marketing
Sonobi, Inc
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Unruly Group Ltd
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Statistics
Necessary
Marketing
Spolecznosci Sp. z o.o. Sp. k.
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
Goodway Group, Inc.
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
Netsprint SA
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Mirando GmbH & Co KG
Precise Geographic Location Data
Necessary
Viralize SRL
Matching Data to Offline Sources
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Genius Sports Media Limited
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Marketing
Preference
Necessary
Statistics
Onnetwork Sp. z o.o.
Necessary
Marketing
Statistics
Revcontent, LLC
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Golden Bees
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
Spot.IM LTD
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Triton Digital Canada Inc.
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
plista GmbH
Statistics
Necessary
Marketing
Preference
Inskin Media LTD
Marketing
Statistics
Necessary
Jaduda GmbH
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Converge-Digital
Precise Geographic Location Data
Preference
Statistics
Necessary
Marketing
Smadex SL
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Comcast International France SAS
Necessary
McCann Discipline LTD
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
AdClear GmbH
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Statistics
Marketing
Preference
Necessary
Codewise VL Sp. z o.o. Sp. k
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Necessary
Marketing
Statistics
ADYOULIKE SA
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
A.Mob
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Steel House, Inc.
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Improve Digital BV
Necessary
Marketing
Statistics
On Device Research Limited
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Statistics
Necessary
Marketing
Preference
Keymantics
Necessary
Marketing
mainADV Srl
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Preference
Statistics
Necessary
Marketing
Integral Ad Science, Inc.
Statistics
Sojern, Inc.
Linking Devices
Necessary
Marketing
Statistics
Celtra, Inc.
Necessary
Marketing
SpotX, Inc.
Matching Data to Offline Sources
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
ADMAN - Phaistos Networks, S.A.
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
SMARTSTREAM.TV GmbH
Linking Devices
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Knorex
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Gamned
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Accorp Sp. z o.o.
Necessary
Statistics
Marketing
Preference
ADUX
Precise Geographic Location Data
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
PowerLinks Media Limited
Precise Geographic Location Data
Marketing
Statistics
Preference
Necessary
Jivox Corporation
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Connatix Native Exchange Inc.
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Polar Mobile Group Inc.
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Clipcentric, Inc.
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Readpeak Oy
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
DAZN Media Services Limited
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Fusio by S4M
Matching Data to Offline Sources
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Statistics
Mobile Professionals BV
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
usemax advertisement (Emego GmbH)
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Adobe Advertising Cloud
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
The ADEX GmbH
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Welect GmbH
Statistics
StackAdapt
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
WEBORAMA
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Liveintent Inc.
Linking Devices
Necessary
DigiTrust / IAB Tech Lab
Necessary
zeotap GmbH
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
TabMo SAS
Matching Data to Offline Sources
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Adevinta Spain S.L.U.
Preference
Permodo GmbH
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
AdTiming Technology Company Limited
Marketing
Statistics
Necessary
Preference
Fyber
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
ad6media
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
The Kantar Group Limited
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Statistics
Rockabox Media Ltd
Necessary
Marketing
Marfeel Solutions S.L
Necessary
Marketing
InMobi Pte Ltd
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Preference
Statistics
Necessary
Marketing
Telaria, Inc
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Preference
Statistics
Necessary
Marketing
Gemius SA
Linking Devices
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Wizaly
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Necessary
Statistics
Apester Ltd
Marketing
Necessary
Preference
Statistics
Adelphic LLC
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
AerServ LLC
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
Instinctive, Inc.
Necessary
Statistics
Marketing
Preference
Optomaton UG
Linking Devices
Necessary
Marketing
Preference
Digilant Spain, SLU
Matching Data to Offline Sources
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Orion Semantics
Necessary
Marketing
Statistics
Signal Digital Inc.
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Visarity Technologies GmbH
Statistics
DIGITEKA Technologies
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
AcuityAds Inc.
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Mindlytix SAS
Statistics
Necessary
Marketing
Preference
Permutive
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Necessary
Mobfox US LLC
Precise Geographic Location Data
Statistics
Necessary
Marketing
Preference
MGID Inc.
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Meetrics GmbH
Statistics
Yieldlove GmbH
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Seeding Alliance GmbH
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
My6sense Inc.
Necessary
Marketing
Statistics
Preference
Ezoic Inc.
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
Bigabid Media ltd
Precise Geographic Location Data
Statistics
Necessary
Marketing
Free Stream Media Corp. dba Samba TV
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Samba TV UK Limited
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Preference
Statistics
Necessary
Marketing
Somo Audience Corp
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Vidoomy Media SL
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Statistics
Necessary
Marketing
Preference
communicationAds GmbH & Co. KG
Necessary
Getintent USA, inc.
Necessary
mediarithmics SAS
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
VECTAURY
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Nielsen Marketing Cloud
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Statistics
Necessary
Marketing
numberly
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Qriously Ltd
Marketing
Preference
Statistics
Audience Trading Platform Ltd.
Linking Devices
Necessary
Statistics
Triapodi Ltd.
Necessary
Marketing
Statistics
Exactag GmbH
Necessary
Statistics
Hybrid Theory
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
AddApptr GmbH
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Statistics
The Reach Group GmbH
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Hybrid Adtech GmbH
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Mobusi Mobile Advertising S.L.
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Oracle Data Cloud
Linking Devices
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Duplo Media AS
Necessary
Statistics
twiago GmbH
Necessary
Marketing
Statistics
Pocketmath Pte Ltd
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Statistics
Effiliation
Linking Devices
Marketing
Preference
Statistics
Eulerian Technologies
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
Seenthis AB
Necessary
Nativo, Inc.
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
Browsi Mobile Ltd
Necessary
Statistics
SheMedia, LLC
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Statistics
Necessary
Marketing
Preference
Brand Metrics Sweden AB
Necessary
AudienceProject Aps
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Avazu Inc.
Precise Geographic Location Data
Preference
Necessary
Marketing
Cloud Technologies S.A.
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
iotec global Ltd.
Marketing
Statistics
Necessary
dunnhumby Germany GmbH
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
IgnitionAi Ltd
Linking Devices
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Commanders Act
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Statistics
Necessary
Marketing
Preference
DynAdmic
Matching Data to Offline Sources
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
SINGLESPOT SAS
Matching Data to Offline Sources
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Arrivalist Co.
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Necessary
Marketing
Statistics
Ziff Davis LLC
Linking Devices
Marketing
Statistics
Necessary
INVIBES GROUP
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Statistics
Marketing
Preference
Necessary
Myntelligence Limited
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Statistics
Necessary
Marketing
Preference
PROXISTORE
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Signals
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
Beachfront Media LLC
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Proxi.cloud Sp. z o.o.
Precise Geographic Location Data
Preference
Statistics
Necessary
Marketing
Bmind a Sales Maker Company, S.L.
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Statistics
Necessary
Marketing
Preference
INVIDI technologies AB
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Neodata Group srl
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Innovid Inc.
Linking Devices
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Playbuzz Ltd (aka EX.CO)
Statistics
Marketing
Necessary
Preference
Cxense ASA
Statistics
Necessary
Marketing
Preference
GDMServices, Inc. d/b/a FiksuDSP
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
travel audience GmbH
Statistics
Necessary
Marketing
Preference
Demandbase, Inc.
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Preference
Statistics
Necessary
Marketing
Solocal
Precise Geographic Location Data
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
Forensiq LLC
Matching Data to Offline Sources
Precise Geographic Location Data
Necessary
Statistics
Adludio Ltd
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Adtelligent Inc.
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Ströer SSP GmbH (DSP)
Necessary
Marketing
PREX Programmatic Exchange GmbH&Co KG
Necessary
Marketing
Statistics
Bidstack Limited
Linking Devices
Preference
Necessary
Marketing
Statistics
TACTIC™ Real-Time Marketing AS
Statistics
Preference
Yieldr UK
Matching Data to Offline Sources
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Telecoming S.A.
Marketing
Preference
Statistics
Cybba, Inc.
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Zeta Global
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
DEFINE MEDIA GMBH
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Affle International
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
AdElement Media Solutions Pvt Ltd
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
TAPTAP Digital SL
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
hbfsTech
Necessary
Marketing
Targetspot Belgium SPRL
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Marketing
Internet BillBoard a.s.
Preference
Statistics
Necessary
Marketing
HIRO Media Ltd
Matching Data to Offline Sources
Preference
Statistics
Necessary
Marketing
pilotx.tv
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Marketing
Necessary
Preference
Statistics
Ströer Mobile Performance GmbH
Precise Geographic Location Data
Marketing
Preference
Necessary
Statistics
Totaljobs Group Ltd
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Statistics
Necessary
Marketing
Preference
Madington
Necessary
Statistics
NeuStar, Inc.
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Marketing
Statistics
Necessary
AdColony, Inc.
Matching Data to Offline Sources
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
SpringServe, LLC
Necessary
Marketing
STRIATUM SAS
Statistics
Carbon (AI) Limited
Linking Devices
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Arcspire Limited
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Automattic Inc.
Necessary
Marketing
Preference
KUPONA GmbH
Marketing
Fidelity Media
Precise Geographic Location Data
Marketing
Necessary
Preference
Statistics
Sub2 Technologies Ltd
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
Haensel AMS GmbH
Linking Devices
Marketing
Statistics
PLAYGROUND XYZ EMEA LTD
Necessary
Marketing
Statistics
Triboo Data Analytics
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
NEXD
Statistics
Marketing
Little Big Data sp.z.o.o.
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
PubNative GmbH
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Pexi B.V.
Statistics
Necessary
Marketing
Preference
AdsWizz Inc.
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Statistics
UberMedia, Inc.
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Shopalyst Inc
Necessary
Marketing
SunMedia
Linking Devices
Necessary
Marketing
Accelerize Inc.
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Statistics
Necessary
Admixer EU GmbH
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
INFINIA MOBILE S.L.
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
ATG Ad Tech Group GmbH
Necessary
Marketing
netzeffekt GmbH
Necessary
Marketing
Statistics
ZighZag
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Necessary
Marketing
Statistics
ChannelSight
Necessary
Statistics
The Ozone Project Limited
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Kayzen
Matching Data to Offline Sources
Necessary
Marketing
Statistics
Jampp LTD
Necessary
Marketing
Statistics
salesforce.com, inc.
Linking Devices
Necessary
Marketing
SmartyAds Inc.
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
INNITY
Statistics
Necessary
Marketing
Preference
Tealium Inc.
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Marketing
Statistics
Necessary
Near Pte Ltd
Precise Geographic Location Data
Statistics
Necessary
Marketing
AdDefend GmbH
Statistics
Necessary
Marketing
Preference
Alliance Gravity Data Media
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Chargeads
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
X-Mode Social, Inc.
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Statistics
Necessary
Marketing
Preference
RUN, Inc.
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Smartclip Hispania SL
Linking Devices
Necessary
Marketing
Statistics
GlobalWebIndex
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Necessary
Marketing
Statistics
Kochava Inc.
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Statistics
PaperG, Inc. dba Thunder Industries
Statistics
Necessary
Marketing
Preference
Cydersoft
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Smart Traffik
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Statistics
DeepIntent, Inc.
Precise Geographic Location Data
Preference
Statistics
Necessary
Marketing
Reignn Platform Ltd
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Bit Q Holdings Limited
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Statistics
Adhese
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Statistics
Necessary
Marketing
Preference
adhood.com
Precise Geographic Location Data
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
Happydemics
Matching Data to Offline Sources
Precise Geographic Location Data
Statistics
RMSi Radio Marketing Service interactive GmbH
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Preference
Statistics
Necessary
Marketing
Dr. Banner
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Adobe Audience Manager
Necessary
Marketing
Statistics
CHEQ AI TECHNOLOGIES LTD.
Necessary
Statistics
ViewPay
Precise Geographic Location Data
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
Jointag S.r.l.
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Czech Publisher Exchange z.s.p.o.
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Otto (GmbH & Co KG)
Linking Devices
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Kairos Fire
Matching Data to Offline Sources
Precise Geographic Location Data
Preference
Statistics
Necessary
Marketing
Neustar on behalf of The Procter & Gamble Company
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Sourcepoint Technologies, Inc.
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Localsensor B.V.
Statistics
Necessary
Marketing
Preference
MAIRDUMONT NETLETIX GmbH&Co. KG
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Goldbach Group AG
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
Programatica de publicidad S.L.
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
Realeyes OU
Matching Data to Offline Sources
Necessary
Statistics
Mobilewalla, Inc.
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
audio content & control GmbH
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
InsurAds Technologies SA.
Precise Geographic Location Data
Marketing
Statistics
Bandsintown Amplified LLC
Linking Devices
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
Better Banners A/S
Marketing
Statistics
WebAds B.V
Necessary
Marketing
Maximus Live LLC
Precise Geographic Location Data
Marketing
Preference
Statistics
Impactify
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
News and Media Holding, a.s.
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
Online Solution Int Limited
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Consumable, Inc.
Necessary
Marketing
Market Resource Partners LLC
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
Adsolutions BV
Necessary
Statistics
ucfunnel Co., Ltd.
Precise Geographic Location Data
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
Predicio
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Statistics
Necessary
Marketing
Preference
Onfocus (Adagio)
Precise Geographic Location Data
Necessary
Blue
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Azerion Holding B.V.
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Preference
Statistics
Necessary
Marketing
Seznam.cz, a.s.
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Marketing
Preference
Necessary
Statistics
Norstat Danmark A/S
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Lotame Solutions, inc
Linking Devices
Necessary
Marketing
BEINTOO SPA
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Capitaldata
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
BILENDI SA
Linking Devices
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
: Tappx
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Hivestack Inc.
Precise Geographic Location Data
Necessary
Relay42 Netherlands B.V.
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
D-Edge
Necessary
Passendo ApS
Necessary
Marketing
Gamoshi LTD
Necessary
Smile Wanted Group
Preference
Statistics
Necessary
Marketing
WebMediaRM
Preference
Statistics
Necessary
Marketing
Ve Global
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Noster Finance S.L.
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Statistics
Necessary
Marketing
Preference
Smartme Analytics
Matching Data to Offline Sources
Statistics
Adserve.zone / Artworx AS
Necessary
Dailymotion SA
Linking Devices
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Skaze
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Notify
Matching Data to Offline Sources
Necessary
Marketing
Statistics
TrueData Solutions, Inc.
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Axel Springer Teaser Ad GmbH
Marketing
Necessary
Statistics
GRAPHINIUM
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Research and Analysis of Media in Sweden AB
Statistics
Think Clever Media
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Alive & Kicking Global Limited
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
GP One GmbH
Precise Geographic Location Data
Statistics
Necessary
Marketing
Sportradar AG
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
SoundCast
Precise Geographic Location Data
Marketing
Statistics
Necessary
Digital East GmbH
Precise Geographic Location Data
Statistics
Necessary
Telefonica Investigación y Desarrollo S.A.U
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
BeOp
Necessary
Statistics
Mobsuccess
Matching Data to Offline Sources
Necessary
Marketing
BLIINK SAS
Necessary
Marketing
Liftoff Mobile, Inc.
Precise Geographic Location Data
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
WhatRocks Inc.
Necessary
Statistics
Timehop, Inc.
Precise Geographic Location Data
Statistics
Necessary
Marketing
Duration Media, LLC.
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Statistics
Instreamatic inc.
Necessary
Marketing
BusinessClick
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Statistics
Necessary
Marketing
Preference
Intercept Interactive Inc. dba Undertone
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Cedato Technologies LTD.
Linking Devices
Necessary
Marketing
Statistics
TTNET AS
Precise Geographic Location Data
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
adMarketplace, Inc.
Matching Data to Offline Sources
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Mediaforce LTD
Matching Data to Offline Sources
Precise Geographic Location Data
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
AuDigent
Necessary
Marketing
Radio Net Media Limited
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Statistics
Blue Billywig BV
Statistics
The MediaGrid Inc.
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Arkeero
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Preference
Statistics
Necessary
Marketing
MISSENA
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
Go.pl sp. z o.o.
Statistics
Necessary
Marketing
Preference
Lifesight Pte. Ltd.
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
ADWAYS SAS
Marketing
VRTCAL Markets, Inc.
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
MyTraffic
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
adality GmbH
Matching Data to Offline Sources
Necessary
Marketing
Inspired Mobile Limited
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Effinity
Necessary
Kwanko
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
BidBerry SRL
Linking Devices
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Dataseat Ltd
Necessary
Preference
Marketing
Statistics
OnAudience Ltd
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Dugout Limited
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Audience Network
Linking Devices
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
AppConsent Xchange
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
AAX LLC
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Statistics
Axonix LTD
Precise Geographic Location Data
Necessary
Online Advertising Network Sp. z o.o.
Linking Devices
Preference
Statistics
Necessary
Marketing
Dentsu Aegis Network Italia SpA
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Statistics
Beaconspark Ltd
Matching Data to Offline Sources
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Between Exchange
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Appier PTE Ltd
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Cavai AS & UK
Marketing
Adzymic Pte Ltd
Linking Devices
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
Anzu Virtual reality LTD
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Statistics
Monet Engine Inc
Necessary
Marketing
Statistics
6Sense Insights, Inc.
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Vidazoo Ltd
Linking Devices
Necessary
Marketing
Statistics
GeistM Technologies LTD
Preference
Statistics
Marketing
Brand Advance Limited
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
Cint AB
Matching Data to Offline Sources
Necessary
Statistics
NC Audience Exchange, LLC (NewsIQ)
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Necessary
Marketing
Statistics
Blingby LLC
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Performax.cz, s.r.o.
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Statistics
Necessary
Marketing
Preference
BidMachine Inc.
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
adbility media GmbH
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Marketing
Audiencerate LTD
Necessary
Marketing
Statistics
MOVIads Sp. z o.o. Sp. k.
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Adxperience SAS
Marketing
Statistics
Kairion GmbH
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
AUDIOMOB LTD
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Statistics
Good-Loop Ltd
Preference
Statistics
Marketing
Necessary
DistroScale, Inc.
Necessary
Marketing
Fandom, Inc.
Marketing
Necessary
Preference
Statistics
GfK Netherlands B.V.
Matching Data to Offline Sources
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
RevJet
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
VEXPRO TECHNOLOGIES LTD
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Digiseg ApS
Matching Data to Offline Sources
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Delidatax SL
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Lucidity
Marketing
Preference
Statistics
Necessary
Grabit Interactive Media Inc dba KERV Interctive
Linking Devices
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
ADCELL | Firstlead GmbH
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
Global Media & Entertainment Limited
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
MARKETPERF CORP
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics
360e-com Sp. z o.o.
Marketing
Statistics
Necessary
SelectMedia International LTD
Necessary
Adtarget Medya A.S.
Precise Geographic Location Data
Marketing
Necessary
Aniview LTD
Necessary
Marketing
Google
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics


Data Usage Purposes

Necessary
Necessary cookies help make a website usable by enabling basic functions like page navigation and access to secure areas of the website. The website cannot function properly without these cookies.

Preferences
Preference cookies enable a website to remember information that changes the way the website behaves or looks, like your preferred language or the region that you are in.

Statistics
Statistic cookies help website owners to understand how visitors interact with websites by collecting and reporting information anonymously.

Marketing
Marketing cookies are used to track visitors across websites. The intention is to display ads that are relevant and engaging for the individual user and thereby more valuable for publishers and third party advertisers.

Contacting Us

If there are any questions regarding this privacy policy or you wish to unsubscribe from our site and services you may contact us using the information below or by writing to us at:

Ερμούπολη
?????, ???????? 84100
Greece

Summary of Requests

If you'd like to see a summary of the requests to know user information, requests to delete user information and requests to opt-out of ccpa compliance that this business has received:

https://g.ezoic.net/privacy/alldaynews.gr/annualRequestSummary


regarding alldaynews.gr



Email:
[email protected]

Discussion about this page

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.