ΕΚΤΑΚΤΟ: Στο χειρουργείο μετά από τροχαίο ο Τζιτζικώστας
Θρήνος στη Χαλκίδα: Αυτός είναι ο 46χρονος αστυνομικός της ΔΙΑΣ που έπαθε έμφραγμα εν ώρα υπηρεσίας και «έσβησε» στο 401[photo]
Ιωάννα Τούνη: Θα κάνει αγόρι – Βούτηξε με τα ρούχα στην πισίνα ο Αλεξάνδρου
Νέα Τραγωδία: Επίθεση με καυστικό υγρό σε 49χρονη – Ανακρίνεται ύποπτος για την επίθεση
Έγκλημα στο Περιστέρι: Αυτός είναι ο σύντροφος της Νικολέττας-Την έπνιξε μέσα στο σπίτι της
Φωτιά στη Λέσβο: Συνεργάτης του OPEN πήδηξε στη θάλασσα για να γλιτώσει!
Βόλος: Αμετανόητος ο 34χρονος που απείλησε με κατσαβίδι την σύντροφό του – Λέει ότι θέλει να τον καταστρέψει
Σύλληψη προπονητή στα Βόρεια προάστεια που κακοποιούσε σεξουαλικά 14χρονες αθλήτριές του
Παρίσι Σηκουάνας cathedral-river-boulevard-france-dame-twilight-Paris
Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τον Μάρκο Σεφερλή-Αναμένεται ανακοίνωση
Brandi Love
Άνδρος
ekav-ΕΚΑΒ-ekab
Τραγικό Τέλος για γνωστή ηθοποιό-Την αναζητούσαν 3 ημέρες και βρέθηκε Νεκρή
Αθηνά Ωνάση Αλβάρο Νέτο
Πέθανε η δημοσιογράφος Κωνσταντινιά Τσολακίδου – Ήταν μόλις 49 χρόνων
Η Πόπη Μαλλιωτάκη κολυμπάει τόπλες και προκαλεί «τσουνάμι» στα social media

Όροι χρήσης – Πολιτική απορρήτου

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Ο επισκέπτης / χρήστης των υπηρεσιών του παρόντος ιστότοπου alldaynews.gr κατανοεί και αποδέχεται ότι το σύνολο των σελίδων/υπηρεσιών παρέχεται όπως απεικονίζονται και το alldaynews.gr αποποιείται οποιασδήποτε ευθύνης σχετικής με την χρονική διάρκεια, τη διαγραφή, την κακή απόδοση ή την αδυναμία ηλεκτρονικής αποθήκευσης οποιωνδήποτε δεδομένων των χρηστών ή/και οποιουδήποτε περιεχομένου προσωπικών σελίδων / υπηρεσιών.

Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την ευθύνη πρόσβασης στις υπηρεσίες του alldaynews.gr. Επίσης, ο επισκέπτης/χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον προσωπικό εξοπλισμό του με τα απαραίτητα τεχνολογικά μέσα που του επιτρέπουν την πρόσβαση στις υπηρεσίες του alldaynews.gr.

Ο alldaynews.gr δεσμεύεται να διασφαλίσει την ιδιωτικότητα των επισκεπτών του. Σε αυτούς τους όρους χρήσης – Πολιτική Απορρήτου εξηγείται ο τρόπος διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/χρηστών, σύμφωνα το ισχύον νομικό πλαίσιο [(ΚΑΝΟΝΙΣΜΌΣ (ΕΕ) 2016/679 ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΫ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών και την κατάργηση της οδηγίας 95/46/ΕΚ (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων) και των τυχόν εφαρμοστικών νόμων αυτού].

Ζητείται από τον κάθε επισκέπτη/χρήστη να αποδεχθεί τη χρήση Cookies σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Πολιτικής, την πρώτη φορά που θα επισκεφθεί το alldaynews.gr. Χρησιμοποιώντας το alldaynews.gr, και αποδεχόμενος αυτή την Πολιτική, ο επισκέπτης/χρήστης αποδέχεται τη χρήση από μέρους του alldaynews.gr των Cookies σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Πολιτικής.

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

Επισκέπτες/χρήστες του alldaynews.gr που είναι ανήλικοι δεν επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του alldaynews.gr που μπορεί να θεωρούνται ακατάλληλες για ανηλίκους και οι οποίες δεν είναι δυνατό να ελεγχθούν από το alldaynews.gr.

Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες αυτοβούλως επισκεφτούν σελίδες με υλικό ακατάλληλο / προσβλητικό / ανήθικο και το οποίο δεν είναι δυνατό να ελέγχεται συνεχώς, το alldaynews.gr δε φέρει ευθύνη.

ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

Είναι αμοιβαίως αποδεκτό και κατανοητό ότι όλες οι πληροφορίες, τα δεδομένα, τα κείμενα, τα γραφικά, οι φωτογραφίες, οι εικόνες, τα μουσικά αρχεία, τα βίντεο, τα μηνύματα και όλο το περιεχόμενο, είτε αναρτάται δημόσια είτε μεταφέρεται ιδιωτικά, παραμένει στην αποκλειστική ευθύνη του φυσικού ή νομικού προσώπου από το οποίο το περιεχόμενο πηγάζει.

Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης/επισκέπτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για όλο και οποιοδήποτε περιεχόμενο αναρτά, δημοσιεύει, αποστέλλει, μεταφέρει, μοιράζει ή άλλως καθιστά διαθέσιμο μέσω των υπηρεσιών του alldaynews.gr. Το alldaynews.gr δεν είναι δυνατό, λόγω του όγκου του, να ελέγχει το σύνολο του περιεχομένου που αναρτάται από τους χρήστες/μέλη του στις υπηρεσίες του δικτυακού τόπου, οπότε δεν εγγυάται την ακρίβεια, την ακεραιότητα, τη νομιμότητα, ή την ποιότητα τέτοιου περιεχομένου. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος το alldaynews.gr για οποιοδήποτε λάθος ή παραλείψεις σε οποιοδήποτε περιεχόμενο ή για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν προκύψουν από τη χρήση οποιουδήποτε περιεχομένου που αναρτάται, αποστέλλεται, μεταφέρεται ή άλλως καθίσταται διαθέσιμο από τους χρήστες/επισκέπτες στις υπηρεσίες του alldaynews.gr.  

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο του alldaynews.gr, συμπεριλαμβανομένων videos, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του δικτυακού τόπου, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα, διακριτικά γνωρίσματα και σήματα υπηρεσιών του alldaynews.gr  και τρίτων και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών  δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να “μοιραστεί”, να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Τα προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος alldaynews.gr και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη. Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alldaynews.gr. Αν πράξει τοιουτοτρόπως, αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για αποζημίωση των ανωτέρω.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Δεδομένης της φύσης και του όγκου του διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το alldaynews.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία. Τα περιεχόμενά του παρέχονται «όπως ακριβώς είναι» χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συνεπαγόμενη με οποιοδήποτε τρόπο. Στο μέγιστο βαθμό και σύμφωνα με το νόμο, το alldaynews.gr αρνείται όλες τις εγγυήσεις εκπεφρασμένες ή και συνεπαγόμενες, συμπεριλαμβανομένων, όχι όμως περιοριζόμενων σε αυτό, αυτών, οι οποίες συνεπάγονται την εμπορευσιμότητα και την καταλληλότητα για ένα συγκεκριμένο σκοπό.

Το alldaynews.gr δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης, δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο συγγενικό site ή οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή των χρηστών/μελών, δεν περιέχουν “ιούς” ή άλλα επιζήμια συστατικά. Το alldaynews.gr δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την πληρότητα ή και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης/χρήστης και σε καμία περίπτωση το alldaynews.gr αυτός και η εταιρεία που τον διαχειρίζεται ή τον εκμεταλλεύεται εμπορικά.

Το alldaynews.gr είναι ένα ειδησεογραφικό/ψυχαγωγικό site, με στόχο του την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των επισκεπτών της ιστοσελίδας. Οι ειδήσεις και οι πληροφορίες που αναρτώνται καθημερινά, προκύπτουν από ειδησεογραφικό ρεπορτάζ των συντακτών και συνεργατών του ή τρίτων.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο alldaynews.gr αποτελούν μία προσφορά προς τον επισκέπτη/χρήστη και γενικά προς την κοινότητα των χρηστών του διαδικτύου και δε δύνανται φυσικά να εκληφθούν ως έγκυρες πληροφορίες ή/και συμβουλές ούτε υποκρύπτουν οποιαδήποτε προτροπή για την επιχείρηση ή μη συγκεκριμένων πράξεων. Το alldaynews.gr αναλαμβάνει τη συλλογή, επεξεργασία και διανομή του περιεχομένου του, χωρίς όμως σε καμιά περίπτωση να εγγυάται την αρτιότητα, την πληρότητα, την επάρκεια και γενικά την καταλληλότητα αυτού και την απουσία ενδεχομένων λαθών, πολύ δε περισσότερο λόγω του ιδιαιτέρως μεγάλου όγκου του, καθώς και της συμμετοχής και τρίτων φορέων (φυσικών ή νομικών προσώπων) κατά την πρωτογενή παραγωγή και συλλογή του. Συνεπώς, οι επισκέπτες / χρήστες του alldaynews.gr, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών.

Κάποιες από τις πληροφορίες του alldaynews.gr παρέχονται από τρίτα πρόσωπα. Το alldaynews.gr δεν είναι σε θέση να επαληθεύσει τις πληροφορίες αυτές και δεν εγγυάται για την ακρίβεια τους.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ

Το alldaynews.gr διαθέτει συνδέσμους προς ιστότοπους τρίτων ή σχετιζόμενες εφαρμογές. Το alldaynews.gr δεν ελέγχει και δεν φέρει καμία ευθύνη για τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων και απορρήτου, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω “συνδέσμων”, hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Το alldaynews.gr δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των τρίτων σελίδων και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι το alldaynews.gr μπορεί να υιοθετήσει νέους όρους χρήσης των υπηρεσιών του, συμπεριλαμβανομένων των χρονικών ορίων που θα διατηρούνται στις υπηρεσίες του alldaynews.gr, τα ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails), οι σελίδες χρηστών, ή/και οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που αναρτά ή/και δημοσιεύει ο χρήστης/μέλος. Οι χρήστες/μέλη κατανοούν και αποδέχονται ότι το alldaynews.gr διατηρεί το δικαίωμα να απενεργοποιεί λογαριασμούς ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ανά πάσα στιγμή και αζημίως. Στην περίπτωση αυτή, θα ειδοποιηθείτε προκειμένου να λάβετε τα αποθηκευμένα δεδομένα σας εντός συγκεκριμένης προθεσμίας. Η ειδοποίηση αυτή θα γίνει τόσο με την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος όσο και με ανάρτηση στην ιστοσελίδα. Σε περίπτωση που δεν ασκήσετε το δικαίωμα σας αυτό τα δεδομένα αυτά θα διαγραφούν ασφαλώς και μόνιμα.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το alldaynews.gr συλλέγει προσωπικά δεδομένα

  • όταν ο επισκέπτης / χρήστης εγγράφεται στις υπηρεσίες του
  • όταν χρησιμοποιεί τα προϊόντα ή / και τις υπηρεσίες του
  • όταν επισκέπτεται τις σελίδες του ή/και εισέρχεται στα προωθητικά / διαφημιστικά προγράμματά του
  • όταν συμμετέχει στους διαγωνισμούς.

Προσωπικά στοιχεία που ενδέχεται να συλλέγονται για τη χρήση των άνω αναφερόμενων υπηρεσιών είναι τα εξής: Όνομα, Επώνυμο, Ε-Mail, Τηλέφωνο, Διεύθυνση, Τ.Κ., Πόλη, Χώρα, Επάγγελμα, Φύλλο, Ηλικία.

Επίσης είναι δυνατόν να συλλέγονται, να αποθηκεύονται και να χρησιμοποιούνται τα παρακάτω είδη προσωπικών δεδομένων:

  • πληροφορίες σχετικές με τον υπολογιστή του καθώς και με τις επισκέψεις του, και τη δραστηριότητά του, σε αυτόν τον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων [της δικής του διεύθυνσης IP, της γεωγραφικής του θέσης, του είδους και της έκδοσης του πλοηγού του, του λειτουργικού του συστήματος, της πηγής παραπομπής του, της διάρκειας της επίσκεψής του, των σελίδων που ανέγνωσε και των διαδρόμων πλοήγησης στον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές]
  • πληροφορίες που χορηγείσαι κατά την εγγραφή του στον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένης της δικής του διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)
  • τις πληροφορίες που χορηγεί κατά την συμπλήρωση του προφίλ του στον ιστότοπό ή σε συνδεόμενες εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων: του ονόματός του, των φωτογραφιών του προφίλ τους, του γένους τους, της ημερομηνίας γέννησής του, της οικογενειακής του κατάστασης, των ενδιαφερόντων και ασχολιών του, των λεπτομερειών εκπαίδευσης και επαγγελματικής τους πορείας)
  • τις πληροφορίες που παρέχουν στον ιστότοπο με σκοπό την εγγραφή τους ως συνδρομητή στις ενημερώσεις και στα ενημερωτικά δελτία  του ιστότοπου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (συμπεριλαμβανομένων του ονόματός τους και της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους)
  • τις πληροφορίες που παρέχουν στον ιστότοπο χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες που διατίθενται στον ιστότοπό ή σε συνδεόμενες εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων του χρόνου, της συχνότητας και του τρόπου της χρήσης των υπηρεσιών)
  • τις πληροφορίες που σχετίζονται με αγορές που πραγματοποιούν σε προϊόντα / υπηρεσίες / προϊόντα ή/και υπηρεσίες του ιστότοπου ή άλλες συναλλαγές που πραγματοποιούν μέσω του ιστότοπου ή μέσω συνδεόμενων εφαρμογών (συμπεριλαμβανομένων του ονόματός τους, της διεύθυνσής τους, του αριθμού τηλεφώνου τους, της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους και των στοιχείων της πιστωτικής τους κάρτας)
  • τις πληροφορίες που δημοσιεύουν/αναρτούν στον ιστότοπό ή σε συνδεόμενες εφαρμογές με σκοπό την δημοσίευσή τους στο διαδίκτυο (συμπεριλαμβανομένων του ονόματος χρήστη που έχουν ορίσει, των φωτογραφιών του προφίλ τους και του περιεχομένου των αναρτήσεών τους)
  • τις πληροφορίες που εμπεριέχονται σε, ή συνδέονται με, οποιαδήποτε επικοινωνία που προωθούν στον ιστότοπο, ή την οποία προωθούν μέσω του ιστότοπού ή μέσω συνδεόμενων εφαρμογών (συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου της επικοινωνίας και των μεταδεδομένων που συνδέονται με αυτή την επικοινωνία)
  • κάθε άλλη προσωπική πληροφορία που επιλέγουν να αποστείλουν στον ιστότοπο
  • παροχή λεπτομερειών σχετιζόμενων με άλλες πληροφορίες που έχουν συλλεγεί.

Προτού αποκαλύψει προσωπικά δεδομένα τρίτου προσώπου στον ιστότοπο ο χρήστης, πρέπει προηγουμένως να έχει λάβει τη συναίνεση του προσώπου αυτού τόσο για την αποκάλυψη όσο και για την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική.

Προσωπικά δεδομένα που χορηγούνται μέσω του alldaynews.gr, ή συνδεόμενων εφαρμογών, θα χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική ή στις σχετικές σελίδες του alldaynews.gr ή σε σχετιζόμενες εφαρμογές.

Το alldaynews.gr δύναται να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη για:

  • τη διαχείριση του alldaynews.gr και των συνδεόμενων εφαρμογών και δραστηριοτήτων
  • να εξατομικευτεί για το χρήστη το alldaynews.gr και οι συνδεόμενες εφαρμογές
  • να ενεργοποιηθεί για το χρήστη η δυνατότητα χρήσης των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσω του alldaynews.gr ή συνδεόμενων εφαρμογών
  • να  αποσταλούν προϊόντα που έχουν αγοραστεί μέσω του alldaynews.gr ή συνδεόμενων εφαρμογών στο χρήστη
  • να προωθηθούν λογαριασμοί, τιμολόγια και υπομνήσεις πληρωμής καθώς και για να εισπραχθούν από το alldaynews.gr πληρωμές από το χρήστη
  • να αποστέλλονται στο χρήστη εμπορικές, προωθητικές ενημερώσεις
  • να αποστέλλονται στο χρήστη ειδοποιήσεις τις οποίες έχει ειδικά ζητήσει να λαμβάνει
  • να αποστέλλονται στο χρήστη ενημερωτικά δελτία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εφ’ όσον το έχει επιλέξει (μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να  ενημερώσει το alldaynews.gr πως δεν επιθυμεί να είναι πλέον συνδρομητής στο ενημερωτικό δελτίο)
  • να ενημερώνει το alldaynews.gr για προωθητικές ενέργειες σχετιζόμενες με τη δραστηριότητά του (ή για τις δραστηριότητες προσεκτικά επιλεγμένων τρίτων επιχειρήσεων) που  μπορεί να ενδιαφέρουν το χρήστη, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν έχει συναινέσει σε αυτό ή συναφούς τεχνολογίας (μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να ενημερώνει το alldaynews.gr πως δεν επιθυμεί να λαμβάνει ενημερώσεις για προωθητικές ενέργειες)
  • να παρέχει το alldaynews.gr σε τρίτα μέρη στατιστικές πληροφορίες που αφορούν στους χρήστες (χωρίς όμως οι αποδέκτες των στοιχείων αυτών να δύνανται να προσωποποιήσουν κανέναν χρήστη μέσω αυτών)
  • να διαχειρίζεται το alldaynews.gr ερωτήματα και παράπονα που προέρχονται από, ή αναφέρονται στους, χρήστες  του alldaynews.gr ή συνδεόμενες εφαρμογές
  • να διατηρείται το alldaynews.gr καθώς και οι συνδεόμενες εφαρμογές ασφαλείς και να αποφεύγονται απάτες
  • να επαληθεύεται η συμμόρφωση με τους όρους και προϋποθέσεις που διέπουν τη χρήση του alldaynews.gr ή συνδεόμενων εφαρμογών (συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου προσωπικών μηνυμάτων που αποστέλλονται μέσω του alldaynews.gr ή της υπηρεσίας προσωπικών μηνυμάτων συνδεόμενων εφαρμογών).

Εάν υποβάλλει ο χρήστης προσωπικά στοιχεία για δημοσίευση στο alldaynews.gr, θα δημοσιεύονται και θα γίνεται χρήση των πληροφοριών αυτών σύμφωνα με την άδεια που παρέχει ο χρήστης.

Οι Ρυθμίσεις Απορρήτου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να περιορίσουν τη δημοσίευση των στοιχείων του χρήστη στο alldaynews.gr, και μπορούν να προσαρμοστούν χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις απορρήτου στο alldaynews.gr.

Χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή του χρήστη το alldaynews.gr δεν θα διαθέσει τα προσωπικά του στοιχεία σε κανένα τρίτο μέρος για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης του ιδίου ή οποιουδήποτε άλλου τρίτου μέρους.

Το alldaynews.gr θα κοινοποιεί στον πάροχο υπηρεσιών πληρωμών μόνο τα στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα για τη διεκπεραίωση των πληρωμών που πραγματοποιεί ο χρήστης  μέσω του alldaynews.gr ή συνδεόμενων εφαρμογών, για την επιστροφή χρημάτων και τη διαχείριση παραπόνων και ερωτήσεων σχετιζόμενων με αυτές τις πληρωμές και επιστροφές.

Αποστολή Νewsletter.

Με την εγγραφή σας στο newsletter, αποδέχεστε να λαμβάνετε αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς του alldaynews.gr.

ΔΙΟΡΘΩΣΗ Ή/ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το alldaynews.gr δίνει το δικαίωμα στους χρήστες να διαγράψουν τα προσωπικά τους δεδομένα, να διορθώσουν ή/και ενημερώσουν τα προσωπικά τους δεδομένα ή/και να αδρανοποιήσουν την εγγραφή τους, ανά πάσα χρονική στιγμή, στέλνοντας σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα στο alldaynews.gr.

ΔΙΟΧΕΥΤΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το alldaynews.gr δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθοιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών / μελών του alldaynews.gr σε κανένα τρίτο φορέα.

Το alldaynews.gr μπορεί να διοχετεύσει προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών / μελών του σε τρίτα νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα μόνο εάν :

  • Έχει την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση των επισκεπτών / χρηστών για τη διοχέτευση προσωπικών δεδομένων
  • Η διοχέτευση των προσωπικών δεδομένων προς νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με το alldaynews.gr καθίσταται αναγκαία για την υλοποίηση των επιθυμιών ή/και παραγγελιών των χρηστών. Τα νομικά και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με το alldaynews.gr έχουν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες/μέλη του alldaynews.gr καταθέτουν σε αυτό μόνο στο βαθμό που είναι απόλυτα αναγκαίος για την παροχή υποστήριξης προς το alldaynews.gr.
  • Επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Το alldaynews.gr δύναται να αποκαλύψει τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών σε οποιονδήποτε υπάλληλο, διοικητικό στέλεχος, ασφαλιστή, επαγγελματικό σύμβουλο, πράκτορα, προμηθευτή ή υπεργολάβο, στο βαθμό που είναι ευλόγως απαραίτητο για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική.

Το alldaynews.gr δύναται να αποκαλύψει τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών σε οποιοδήποτε μέλος του Ομίλου των εταιρειών που μπορεί να ανήκει στο βαθμό που είναι ευλόγως απαραίτητο για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική.

Το alldaynews.gr δύναται να αποκαλύψει τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών :

  • στο βαθμό που είναι υποχρεωμένος από το νόμο
  • σε σύνδεση με υφιστάμενη ή ενδεχόμενη νομική διαδικασία
  • για να εδραιώσει, ασκήσει ή προστατεύσει τα νομικά του δικαιώματα (συμπεριλαμβανομένης της παροχής πληροφοριών σε τρίτους για την αποφυγή απάτης και τον περιορισμό πιστωτικού κινδύνου)
  • στον αγοραστή (ή ενδεχόμενο αγοραστή) οποιασδήποτε δραστηριότητας ή περιουσιακού στοιχείου σκοπεύσει (ή εξετάσει) να πουλήσει
  • σε οποιοδήποτε πρόσωπο που εύλογα πιστεύει ότι μπορεί να προσφύγει στο δικαστήριο ή σε άλλη αρμόδια αρχή για την αποκάλυψη των προσωπικών πληροφοριών, όταν κατά την εύλογη κρίση των αρμοδίων του alldaynews.gr αυτό το δικαστήριο ή αρμόδια αρχή θα ήταν εύλογα πιθανό να διατάξει την αποκάλυψη αυτών των προσωπικών πληροφοριών.

Εκτός από τις περιπτώσεις που προβλέπονται στην παρούσα Πολιτική, το alldaynews.gr δεν θα διαθέσει τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών σε τρίτα μέρη.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Οι πληροφορίες που συλλέγει το alldaynews.gr μπορούν να αποθηκευτούν, να υποστούν επεξεργασία σε, και να μεταφερθούν σε, οποιαδήποτε από τις χώρες που δραστηριοποιείται με σκοπό να διευκολυνθεί η χρήση των πληροφοριών αυτών σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική.

Πληροφορίες που συλλέγει το alldaynews.gr δύνανται να μεταφερθούν και στις παρακάτω χώρες, οι οποίες δεν εφαρμόζουν νόμους προστασίας των προσωπικών δεδομένων ανάλογους με αυτούς που υφίστανται στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Ζώνη. Τέτοιες χώρες είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, η Ρωσία, η Ιαπωνία, η Κίνα και η Ινδία.

Προσωπικές πληροφορίες που δημοσιεύουν στο alldaynews.gr οι χρήστες ή σε συνδεόμενες εφαρμογές ή τις οποίες υποβάλλουν για δημοσίευση στο alldaynews.gr ή σε συνδεόμενες εφαρμογές, μπορεί να καταστούν διαθέσιμες, μέσω του διαδικτύου, ανά τον κόσμο.

Δεν μπορεί το alldaynews.gr να αποτρέψει τη χρήση, ή την αθέμιτη χρήση, των πληροφοριών αυτών από άλλα πρόσωπα. Σε κάθε περίπτωση, η διαβίβαση προς τρίτες χώρες θα γίνει σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 και του τυχόν εκτελεστικού Ελληνικού νόμου και μόνο σε πλήρη συμμόρφωση με ό, τι ο νόμος ορίζει. Ρητώς αποδέχεται ο χρήστης τη μεταφορά προσωπικών πληροφοριών όπως αυτή περιγράφεται στην παρούσα Ενότητα.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η παρούσα Ενότητα καθορίζει τις πολιτικές και τη διαδικασία διατήρησης προσωπικών δεδομένων, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να εξασφαλίσουν πως συμμορφώνεται το alldaynews.gr με τις νομικές του υποχρεώσεις αναφορικά με τη διατήρηση και τη διαγραφή προσωπικών πληροφοριών.

Οι προσωπικές πληροφορίες που επεξεργάζεται το alldaynews.gr για οποιονδήποτε λόγο ή για οποιουσδήποτε λόγους δε θα διατηρηθούν για περισσότερο χρόνο από αυτόν ο οποίος απαιτείται για αυτόν τον σκοπό ή αυτούς τους σκοπούς. Το alldaynews.gr τηρεί τις προσωπικές σας πληροφορίες για χρονική περίοδο όσο ορίζει ο νόμος μετά την διαγραφή σας από αυτόν.

Κατά παρέκκλιση από τις διατάξεις της παρούσας Ενότητας, το alldaynews.gr θα διατηρεί έγγραφα (συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρονικών εγγράφων) που περιλαμβάνουν προσωπικά δεδομένα:

  • στο βαθμό που αυτό απαιτείται από το νόμο
  • εάν κρίνουν οι αρμόδιοι του  alldaynews.gr πως τα έγγραφα αυτά είναι σχετικά με οποιαδήποτε υφιστάμενη ή ενδεχόμενες νομικές/δικαστικές διαδικασίες
  • για να εδραιώσει, ασκήσει ή προστατεύσει τα νόμιμά του δικαιώματα (συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών προς τρίτους με σκοπό την πρόληψη απάτης και τον περιορισμό πιστωτικού κινδύνου)

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Το alldaynews.gr θα λάβει κάθε οργανωτική και τεχνολογική προφύλαξη για να εμποδίσει την απώλεια, την αθέμιτη χρήση ή την αλλοίωση των προσωπικών πληροφοριών των χρηστών.

Το alldaynews.gr θα αποθηκεύει το σύνολο των προσωπικών στοιχείων που παρέχονται από τους χρήστες σε ασφαλείς διακομιστές (προστατευόμενους από κωδικούς και τείχη προστασίας [firewall]).

Όλες οι ηλεκτρονικές οικονομικές συναλλαγές που θα εκτελούνται μέσω του alldaynews.gr ή συνδεόμενων εφαρμογών θα προστατεύονται από τεχνολογία κρυπτογράφησης.

Ο χρήστης αναγνωρίζει ότι η αποστολή πληροφοριών μέσω του διαδικτύου παρουσιάζει έμφυτα προβλήματα ασφάλειας και κατά συνέπεια δεν δύναται το alldaynews.gr να εγγυηθεί την ασφάλεια των δεδομένων που διακινούνται μέσω αυτού.

Ο χρήστης είναι υπεύθυνος να τηρεί απόρρητο τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιεί για την είσοδό του στο alldaynews.gr ή σε συνδεόμενες εφαρμογές. Δεν θα σας ζητείται από το alldaynews.gr να γνωστοποιηθεί ο κωδικός αυτό (εκτός από την περίπτωση που θα συνδεθεί ο χρήστης  στο alldaynews.gr ή σε συνδεόμενες εφαρμογές).

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ

Ο χρήστης μπορεί να ζητήσει από το alldaynews.gr να του παρέχει οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες κατέχει και τον αφορούν. Η παροχή αυτή δεν υπόκειται σε:

  • χρέωση πάγιας αμοιβής
  • την παροχή των κατάλληλων αποδεικτικών στοιχείων για την ταυτότητά του (για το σκοπό αυτό συνήθως δέχεται ο αρμόδιος του alldaynews.gr φωτοαντίγραφο του δελτίου ταυτότητάς του χρήστη επικυρωμένο από δικηγόρο καθώς επίσης και πρωτότυπο έγγραφο λογαριασμού κοινής ωφέλειας που να αναγράφει την τωρινή διεύθυνσή του).

Δύναται το alldaynews.gr να παρακρατήσει προσωπικά στοιχεία που έχει ζητήσει ο χρήστης από το alldaynews.gr, στο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο.

Ο χρήστης μπορεί οποτεδήποτε στιγμή να ζητήσει από το alldaynews.gr να μην επεξεργάζεται τα στοιχεία του για εμπορικούς σκοπούς.

Στην πράξη, είτε ο χρήστης θα αποδέχεται ρητά και εκ των προτέρων την επεξεργασία των προσωπικών του πληροφοριών για εμπορικούς σκοπούς, είτε θα του παρέχεται η δυνατότητα να εξαιρεθεί από την επεξεργασία των προσωπικών του πληροφοριών για εμπορικούς σκοπούς.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ

Σας γνωστοποιούμε ότι έχετε δικαίωμα :

  • Πρόσβασης στα δεδομένα σας,
  • Διόρθωσης των δεδομένων σας σε περίπτωση ανακρίβειας,
  • Διαγραφής των δεδομένων σας σε συγκεκριμένες περιπτώσεις,
  • Περιορισμού της επεξεργασίας των δεδομένων σας,
  • Εναντίωσης στην επεξεργασία των δεδομένων σας,
  • Διαβίβασης των δεδομένων σας σε άλλη εταιρεία,
  • Καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σε περίπτωση ατυχούς συμβάντος παραβίασης των δεδομένων σας.

Το alldaynews.gr θα εξετάσει και θα απαντήσει στα ως άνω αιτήματα σας εντός εύλογου χρονικού διαστήματος από την παραλαβή τους (συνήθως εντός ενός μηνός), εξαιρετικά δε αυτή η προθεσμία μπορεί να παραταθεί κατά 2 ακόμα μήνες, εφόσον απαιτείται περαιτέρω χρόνος.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του alldaynews.gr, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους, διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες, αρμόδια δε Δικαστήρια για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς, ορίζονται τα Δικαστήρια των Αθηνών. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του alldaynews.gr και του επισκέπτη/χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών θα λαμβάνεται υπόψη και  θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή. Οι παρόντες όροι χρήσης κατισχύουν οποιωνδήποτε άλλων όρων και τυγχάνουν εφαρμογής για όλες ανεξαιρέτως τις υπηρεσίες και εφαρμογές του alldaynews.gr, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης άλλων ειδικότερων όρων. Ο χρήστης που χρησιμοποιεί τον παρόντα ιστότοπο alldaynews.gr και τις υπηρεσίες αυτού τεκμαίρεται πως αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους αυτούς, εάν δεν υποβάλει αίτηση αντίρρησης. Το alldaynews.gr δύναται να επικαιροποιεί την παρούσα Πολιτική κατά διαστήματα, δημοσιεύοντας τη νέα έκδοση στο alldaynews.gr ή σε συνδεόμενες εφαρμογές.

Ο χρήστης θα πρέπει να ελέγχει τακτικά την παρούσα σελίδα για να βεβαιώνεται πως είναι σύμφωνος με οποιεσδήποτε αλλαγές στους όρους της παρούσας Πολιτικής.

Το alldaynews.gr δύναται να ενημερώσει τους χρήστες για αλλαγές στην Πολιτική αυτή (είτε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε μέσω της υπηρεσίας προσωπικών μηνυμάτων του alldaynews.gr ή συνδεόμενων εφαρμογών).

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών του alldaynews.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος, καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας [(Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 ΤΟΥ Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών και την κατάργηση της οδηγίας 95/46/ΕΚ (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων) και των τυχόν εφαρμοστικών νόμων αυτού]. Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του διαδικτύου όσο και του υπάρχοντος – αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου – πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση το alldaynews.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο.

Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του alldaynews.gr και δη να αρνηθεί να εγγραφεί ως συνδρομητής.

Δεδομένης της φύσης και του όγκου του διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το alldaynews.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του alldaynews.gr στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος.

EZOIC SERVICE PRIVACY POLICY

CLICK HERE TO CHANGE YOUR PRIVACY CONSENT SETTINGS

alldaynews.gr ("Website") uses a third party technology called Ezoic.

INFORMATION ABOUT OUR ORGANIZATION AND WEBSITE

Ezoic is committed to protecting your privacy. We will only use the information that we collect lawfully in accordance with the General Data Protection Regulation (GDPR) (Regulation (EU) 2016/679).

Ezoic's principal activities are:

  • Website analytics
  • Website personalization
  • Website hosting

Our privacy policy covers Ezoic Inc., Ezoic Limited and this Website:

Ezoic Inc.

6023 Innovation Way, Carlsbad, California, United States

Ezoic Limited

Northern Design Centre, Abbott's Hill, Gateshead, NE8 3DF United Kingdom

DATA

In order to provide our products and services and related support, it is necessary for Ezoic to transfer your personal data outside of the European Union.  In such case, the data controller for this data for EU residents is Ezoic Inc. having its registered offices at 6023 Innovation Way, Carlsbad, California, United States.  All questions of requests regarding the processing of data may be addresses to [email protected]

PROVIDING VISITORS WITH ANONYMOUS ACCESS

If you do not consent to such collection, you can access this website without disclosing your personal data.

AUTOMATIC COLLECTION OF INFORMATION

Ezoic records data about the individuals and the traffic to this website. Ezoic is this website's limited agent (and data controller in the EU context) for the purpose of providing Internet data and optimization services. Ezoic may use this data to improve its service or enable other services (e.g., using visitor traffic logs or data posted through the service to improve the optimization of other websites).

PERSONAL INFORMATION

Ezoic may collect personal information as defined in GDPR (such as IP address and a unique id in a cookie) about visitors to your website for the purposes of statistics, analytics and personalization. In addition, Ezoic works with numerous third parties for the collection and storage of data and the providing of analytics and advertising services.

Use of Personal Information

  • Identity
  • Technical
  • Usage
  • Identity
  • Technical
  • Usage
  • Identity
  • Technical
  • Usage
  • Identity
  • Technical
  • Usage

 

PROCESSING OF DATA AND CONSENT

We will process the data we collect about you to improve the operation of this and other websites. This information helps us make decisions about what content to show, how it should be formatted, the number, size and placement of advertisements and how content should be delivered to individuals. This information is also used for analysis of performance and reporting.

USE OF APPLICATION LOGS

Our servers automatically record information (“Application Log Data”) created by your use of this website. Application Log Data may include information such as your IP address, browser type, operating system, the referring web page, pages visited, location, your mobile carrier, device and application IDs, search terms, and cookie information. We use this information to diagnose and improve our services. Except as stated in section (Data Retention), we will either delete the Application Log Data or remove any account identifiers, such as your username, full IP address, or email address, after 48 months.

DATA RETENTION

The personal information we collect is retained for no longer than necessary to fulfill the stated purposes in section “PROCESSING OF DATA AND CONSENT” above or for a period specifically required by law or regulation that Ezoic is obligated to follow. Personal data used to fulfill verification of certain types of services such as SSL certificate, payments, and billing will be retained for a minimum of 5 years depending on the class of product or service and may be retained in either a physical or electronic format. Even if you request deletion or erasure of your data, we may retain your personal data to the extent necessary and for so long as necessary for our legitimate business interests or performance of contractual obligations. After the retention period is over, Ezoic securely disposes or anonymizes your personal information in order to prevent loss, theft, misuse, or unauthorized access.

CONFIDENTIALITY / SECURITY

We have implemented security policies, rules and technical measures to protect the personal data that we have under our control from: unauthorized access improper use or disclosure unauthorized modification unlawful destruction or accidental loss. All our employees and data processors, who have access to, and are associated with the processing of personal data, are obliged to respect the confidentiality of our visitors’ personal data. We ensure that your personal data will not be disclosed to State institutions and authorities except if required by law or other regulation

DATA ACCESS & DELETION

You have the right to view information that we have collected about you and to request deletion of any personal information we may have. You can use this data lookup tool to complete these actions.

 Cookies

Below is a list of cookies that are commonly set on this website.

 

Cookie NameCategoryDescriptionDuration
__cfduidNecessaryUsed by the content network, Cloudflare, to identify trusted web traffic.
PHPSESSIDNecessaryA unique identifier used to preserve states across pages.
freewheel-detected-bandwidthNecessaryUsed to check and record how fast your internet connection is
ez_pub_siteNecessaryUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to only show the site with Ezoic's features enabled.
ezCMPCookieConsentNecessaryUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to track when a user consents to cookies.
ez_rdr_countNecessaryUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to track redirects
ez_rdrNecessaryUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to track redirects.
wordpress_test_cookieNecessaryWordPress sets this cookie when you navigate to the login page. The cookie is used to check whether your web browser is set to allow, or reject cookies.
cf_ob_infoNecessaryUsed by Content Delivery Network, Cloudflare, to protect against fraud and speed up web delivery.
cf_use_obNecessaryUsed by Content Delivery Network, Cloudflare, to protect against fraud and speed up web delivery.
__utmt_fNecessaryUsed to throttle the speed of requests to the server.
__utmt_eNecessaryUsed to throttle the speed of requests to the server.
cookieconsent_dismissedNecessaryUsed to track closure of a cookie consent dialog.
session_depthNecessaryUsed to track the number of pages you visit in a session on this site.
__utmtNecessaryUsed to throttle the speed of requests to the server.
GED_PLAYLIST_ACTIVITYPreferencesUsed to track activity related to embeded YoutTube videos
ez_view_original_onlyPreferencesUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to show the original site without Ezoic's features.
ez_view_optimized_onlyPreferencesUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to show the optimized site with Ezoic's features.
ez_view_optimized_only PreferencesUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to show the original site without Ezoic's features.
speed_no_processPreferencesUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to turn off site speed features for this user.
sitespeed_previewPreferencesUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to allow this user to preview certain site speed features.
ez_ad_position_versionPreferencesUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to determine if they use the Ad Tester product for this user, used by the Ad Tester extension.
ezpicker_showallPreferencesUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to tell the ezpicker app to show all placeholders.
ezpicker_nocachePreferencesUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to tell the ezpicker app to run without using the cache.
ezpickerPreferencesUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to turn on ezpicker
__atsscPreferencesUsed to manage an account with social sharing widget AddThis
__atuvcPreferencesUsed by the social sharing widget, AddThis, to enable visitors to share content on social networks.
__atuvsPreferencesUsed to show you an updated share count for an article, if you yourself share it and return to page later, but before the sharing cache was updated. No info from this cookie is sent back to AddThis. It is created and used only on the client.
SL_wptGlobTipTmpPreferences
SL_GWPT_Show_Hide_tmpPreferences
__qcaStatisticsCollects anonymous data on the user's visits to the website, such as the number of visits, average time spent on the website and what pages have been loaded with the purpose of generating reports for optimising the website content.
_gaStatisticsUsed to distinguish users by Google Analytics
_gatStatisticsUsed to distinguish users by Google Analytics
ezosuigenerisStatisticsUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to uniquely identify you across different websites on the internet so your experience can be customized.
ezCMPCCSStatisticsUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to track when a user consents to statistics cookies.
ezepvvStatisticsUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to track which pages this user has viewed.1440 min
_gidStatisticsUsed to distinguish users by Google Analytics
ezosuigeneriscStatisticsUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to uniquely identify you across different websites on the internet so your experience can be customized.
ezdsStatisticsUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to store the pixel size of your screen to help personalize your experience and ensure content fits.
AMP_ECID_EZOICStatisticsUsed by personalization and analytics company Ezoic for statistics on Accelerated Mobile Pages
ezouspvvStatisticsUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to track how many pages a user has visited.
ez_recommended_pagesStatisticsUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to track users visiting from the recommended pages widget.
ezouspvhStatisticsUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to track how many pages a user has visited since their last visit.
ezouspvaStatisticsUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to track how many pages a user has visited all time.
ezohwStatisticsUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to store the pixel size of your browser to help personalize your experience and ensure content fits.
__utmcStatisticsRegisters a timestamp with the exact time of when the user leaves the website. Used by Google Analytics to calculate the duration of a website visit.
__utmbStatisticsRegisters a timestamp with the exact time of when the user accessed the website. Used by Google Analytics to calculate the duration of a website visit.
__utmzStatisticsCollects data on where the user came from, what search engine was used, what link was clicked and what search term was used. Used by Google Analytics.
__utmaStatisticsCollects data on the number of times a user has visited the website as well as dates for the first and most recent visit. Used by Google Analytics.
__utmdStatisticsUsed by Google Analytics to track your activity on a website.
__utmvStatisticsUsed to store visitor-level custom variable data in Google Analytics.
__gadsMarketingUsed to register what ads have been displayed to the user.
ezdgMarketingUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to store demographic information like age and gender.180 min
cto_optoutMarketingUsed by ad network Criteo to record if you've opted of personalized ads.
cto_lwidMarketingUsed by the ad network, Criteo.
_ym_uidMarketingUsed by Ad Company Yandex Metrica to identify users.
__unamMarketingUsed by social sharing widget ShareThis to track your web browsing behavior
_sm_auMarketingUsed by Google Adwords to retarget ads to users.
SSM_UTC_LSMarketingUsed by ad personalization company SpeedShiftMedia to track your browsing activity and how many ads have been displayed to you.
SSM_GFUMarketingUsed by ad personalization company SpeedShiftMedia to track your browsing activity and how many ads have been displayed to you.
SSM_UTCMarketingUsed by ad personalization company SpeedShiftMedia to track your browsing activity and how many ads have been displayed to you.
DigiTrust.v1.identityMarketingUsed by online marketers to identify individual users online.
bafpMarketingUsed to track your browsing activity across multiple websites.
bfp_sn_plMarketingUsed to track your browsing activity across multiple websites.

 

Below is a list of usage, technical and identify metrics that are commonly stored and processed when you use this website

 

 

 

A list of Vendors that may be used on this website

NameFeaturesPurposes
Next Media SRL
Pubfinity LLC
SpearAd GmbH
Telecoming S.A.
Appier PTE Ltd
Zemanta Inc.
VECTAURY
Brave People Ltd.
optimise-it GmbH
Keymantics
Impact Tech Inc.
Adludio Ltd.
Marfeel Solutions, SL (Compass)
Cookie Market LTD
Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o.
Captify Technologies Limited
SmartyAds Inc.
Disqus
Resono B.V.
Lupon Media
PIA Advertising GmbH
Maiden Marketing Pte Ltd
digitalAudience
Adserve.zone / Artworx AS
Timehop, Inc.
diva-e products
Permodo GmbH
MyTraffic
GfK SE
LinkedIn Ireland Unlimited Company
Internet BillBoard a.s.
Maximus Live LLC
adbalancer Werbeagentur GmbH
CIBLECLIC
LifeStreet Corporation
Footballco Media Limited
INFINIA MOBILE S.L.
SOMQUERY SOMTAG - (SevenOne Media)
I.R.V. D.O.O.
SoD ScreenOnDemand GmbH
Score Media Group GmbH & Co. KG
digidip GmbH
Brid Video DOO
EMX Digital LLC
Bidstack Limited
Adnami Aps
Artefact Deutschland GmbH
EDGE NPD Sp. z o.o.
Adsonica
Salestring ApS
MediaMath, Inc.
BCOVERY SAS
Rockerbox, Inc
Bannernow, Inc.
giosg.com Oy
Unilever Polska sp. z o.o.
ARKHEUS
Comcast International France SAS
adbility media GmbH
Adex (Virtual Minds GmbH)
adsquare GmbH
AntVoice
RMSi Radio Marketing Service interactive GmbH
CASTOOLA D.O.O.
Unblockia SL
advanced store GmbH
Accorp Sp. z o.o.
Epom Ltd.
Mobkoi Ltd
Opera Software Ireland Limited
Aarki, Inc.
Inskin Media LTD
GlobalWebIndex
Click Tech Limited
OnProspects Ltd
adality GmbH
lead alliance GmbH
Netpoint Media GmbH
Kertil Iberia SL
McCann Discipline LTD
Kayzen
MPX GmbH
Kargo Global Inc.
Rezonence Limited
Arrivalist Co
CMI Marketing, Inc. d/b/a CafeMedia
Adform A/S
DeepIntent, Inc.
A Million Ads
TX Group AG
Insticator, Inc.
Adverticum cPlc.
Onnetwork Sp. z o.o.
Little Big Data sp. z o.o.
The Ozone Project Limited
Onfocus (Adagio)
BILENDI SA
United Internet Media GmbH
ADITION (Virtual Minds GmbH)
SINGLESPOT SAS
BRICKS
Pixalate, Inc.
MindTake Research GmbH
Extreme Reach, Inc
Playhill Limited
Dable Inc.
Brandcom.inc AS
QuantumCast digital GmbH
IPONWEB GmbH
Otto (GmbH & Co KG)
GeistM Technologies LTD
Simplifi Holdings Inc
Connatix Native Exchange Inc.
Njuice AB
xpln.ai SAS
Roq.ad Inc.
Lifesight Pte. Ltd.
Audience Network
uppr GmbH
Mobility-Ads GmbH
VLYBY Digital GmbH
BidBerry SRL
Cint AB
33Across
ID5 Technology Ltd
Bertelsmann Data Service GmbH
Hubvisor
ADFI MEDIA SL
Verasity Limited
Viewdeos 2015 LTD
Triton Digital Canada Inc.
7Hops.com Inc. (ZergNet)
Knorex
SheMedia, LLC
Nielsen Marketing Cloud
LeadsRx, Inc.
Sizmek by Amazon
Mobile Professionals BV / Sage&Archer BV
Cluep LLC
Konodrac S.L.
BidTheatre AB
Exactag GmbH
Oracle Data Cloud
Duration Media, LLC.
3Q nexx GmbH
Hybrid Adtech GmbH
Adobe Advertising Cloud
WAM Group Ltd, t/a Admix
AA INTERNET-MEDIA Ltd
INBEV BELGIUM SRL
Bounce Commerce GmbH
ACTV8, Inc.
Quantcast
NetSuccess, s.r.o.
Kairion GmbH
Protected Media LTD
Adpone SL
SITU8ED SA
AdSpirit GmbH
Go.pl sp. z o.o.
adQuery
Avantis Video Ltd
Index Exchange, Inc.
Sayollo Media LTD
IPSOS MORI UK LTD
glomex GmbH
Sovrn Holdings Inc
Golden Bees
SublimeSkinz - Adledge
Czech Publisher Exchange z.s.p.o.
Wagawin GmbH
Convo Ink
WhatRocks Inc.
GumGum, Inc.
DoubleVerify Inc.​
MADVERTISE MEDIA
Evorra Ltd
communicationAds GmbH & Co. KG
Objective Partners BV
Videobyte Inc
ADUX
Improve Digital
NumberEight Technologies Ltd
Novatiq limited
Exponential Interactive, Inc d/b/a VDX.tv
Yieldlab (Virtual Minds GmbH)
Newsroom AI Ltd
AdDefend GmbH
ADWAYS SAS
Relevant Digital Oy
ArtChaos s.r.o.
PulsePoint, Inc.
Cloud Technologies S.A.
On Device Research Limited
ad6media
Samba TV, Inc.
Powerspace
ConnectAd Realtime GmbH
Effiliation / Effinity
Media Square
ZAM Network LLC dba Fanbyte
Visarity Technologies GmbH
Bombora Inc.
Opt Out Advertising B.V.
Brand Metrics Sweden AB
Nativery Srl
Polar Mobile Group Inc.
AudienceProject Aps
Content Ignite
Research and Analysis of Media in Sweden AB
socoto gmbh & co. kg
Axiom Media Connect
Havas Media (Artemis Alliance S.L.U.)
Open Web Technologies Ltd
ShinyStat S.p.a.
Impactify
FUNKE Digital GmbH
Dynata LLC
PubMatic, Inc
Dentsu London Limited
Admixer EU GmbH
Google Advertising Products
Baidu USA
Adkernel LLC
Hybrid Theory Global Ltd
Tapjoy, Inc.
VOLPI IMMOBILIER
Query Click Limited
Kochava Inc.
CHEQ AI TECHNOLOGIES
Euvic 360e-com Sp. z o.o.
Pure Local Media GmbH
Prebid.org
EXOCLICK, S.L.
Rockabox Media Ltd t/a Scoota
Adevinta Spain S.L.U.
The Reach Group GmbH
Online Advertising Network Sp. z o.o.
ANINPRO-CREATIVE, S.L.
Sonic Odeeo ltd
Media.net Advertising FZ-LLC
Jivox Corporation
Targetspot Belgium SPRL
Nielsen International SA
Adacado Technologies Inc. (DBA Adacado)
UniCredit S.p.A.
Covatic Ltd
Dataseat Ltd
BidMachine Inc.
Emerse Sverige AB
Flashtalking, Inc.
1plusX AG
SMARTSTREAM.TV GmbH
ADman Interactive SLU
EASYmedia GmbH
Good-Loop Ltd
Nubo LTD
GeoProve Limited
ADMAN - Phaistos Networks, S.A.
Magnite, Inc.
A.Mob
travel audience GmbH
Longtail Ad Solutions, Inc dba JW Player
Grabit Interactive Media Inc dba KERV Interctive
FRVR Limited
Airnow Media Ltd
Neustar, Inc., a TransUnion company
Automattic Ads
NEXD
XChange by SFBX®
Ein Rad AB
Questpass Sp. z o.o.
KUPONA GmbH
WebAds B.V
Blue Billywig BV
dataXtrade GmbH
Terminus Software Inc.
Welect GmbH
PLAYGROUND XYZ EMEA LTD
Amazon Advertising
zillian sa
Publicis Media GmbH
Neodata Group srl
Hearts and Science München GmbH
Kwanko
Quality Media Network GmbH
Yieldmo, Inc.
Madington
twiago GmbH
Justtag Sp. z o.o.
Tredia Solutions SL
Tangoo S.R.L.
INVIBES GROUP
Norstat AS
Ensighten
IQM CORPORATION
Flexoffers.com, LLC
TAPTAP Digital SL
WEMASS MEDIA AUDIENCE SAFE SOLUTIONS, S.L.
Telefonica de España S.A.U
retailAds GmbH & Co. KG
Adtriba GmbH
adnanny.com SLU
Alphalyr SAS
Magnite, Inc. (Carbon AI Limited)
OpenX
Adtarget Medya A.S.
Exit Bee Limited
Quadrant Global Pte Ltd
Sirdata Cookieless
ADventori SAS
Showheroes SE
RevJet
AdGear Technologies, Inc.
belboon GmbH
Outbrain UK Ltd
TMT Digital Inc
Adloox SA
GP One GmbH
ID Ward Ltd
Arbeitsgemeinschaft Media-Analyse
TF1 PUBLICITE
AddApptr GmbH
Dailymotion SA
PRECISO SRL
Gamned
DistroScale, Inc.
Sirdata
Project Agora Ltd
1020, Inc. dba Placecast and Ericsson Emodo
Dynamic 1001 GmbH
Vidstart LTD
KÖNIGSTEINER digital GmbH
Sharethrough, Inc
Commanders Act
Adsolutions BV
Bmind a Sales Maker Company, S.L.
Blue
adMarketplace, Inc.
Liftoff Mobile, Inc.
AdQuiver Media SL
The Kantar Group Limited
Turk Telekom
FeedAd GmbH
WebMedia
Ogury Ltd.
Taboola Europe Limited
Vidoomy Media SL
bam! interactive marketing GmbH
Fido S.r.l
eMarketingSolutions, Online Marketing S.L.
SMADEX, S.L.U.
OnAudience Ltd
Mars Media Group
Reppublika Data Analytics and Technologies GmbH
Jellyfish France
Natív Hirdetés Korlátolt Felelősségű Társaság
Passendo Aps
Platform161 B.V.
Nativo, Inc.
Bannerflow AB
SoundCast
Onesoon Limited t/a Adalyser
HUMAN
Playrcart Limited
Magnite, Inc. (Outstream)
Ask Locala
BIDSWITCH GmbH
Marfeel Solutions, SL
RevX
Hashtag Labs Inc.
Brandhouse/Subsero A/S
Underdog Media LLC
EASY Marketing GmbH
Amobee Inc.
Wizaly
Kubient Inc.
VRTCAL Markets Inc
Redbranch, Inc dba Fraudlogix
Digital Squad
mainADV Srl
Zoomd Ltd.
INNITY
PROXISTORE
Relay42 Netherlands B.V.
CITISERVI EUROPE, S.L.
Adlane LTD
Hyper LLC
Apester Ltd
Infolinks Media, LLC
Meetrics GmbH
Smartclip Hispania S.L.
The MediaGrid Inc.
Dentsu Italia SpA
EXADS
Sift Media, Inc
Programatica de publicidad S.L.
MEDIAMETRIE
NoBid, Inc.
42 Ads GmbH
Seven Technologies S.L.
Truvid Inc.
Amnet GmbH
Frameplay Corporation
crossvertise GmbH
Beachfront Media LLC
Livewrapped AB
Leadoo Marketing Technologies Ltd
Allegro.pl
TypeA Holdings Ltd
Snigel Web Services Limited
Unruly Group LLC
Bucksense Inc
ADYOULIKE SA
vitrado GmbH
Yieldlove GmbH
Seznam.cz, a.s.
Hivestack Inc.
Strossle International AB
Ströer SSP GmbH (SSP)
TIMEONE PERFORMANCE
Adrino Mobile Sp. z o.o.
StackAdapt
Adhese
DIGITEKA Technologies
Localsensor B.V.
Online Media Solutions LTD (BDA: Brightcom)
Smile Wanted Group
Playad Media Group AB
Traffective GmbH
INIS sp. zo.o.
Audiencevalue Pte Ltd
CleverPush GmbH
admetrics GmbH
YouGov
Unacast Inc.
Betgenius Ltd
Ermes
Sojern, Inc.
Blis Global Limited
Revcontent, LLC
Meson Mediation LLC
Stream Eye OOD
AdElement Media Solutions Pvt Ltd
Next Millennium Media INC
Telefonica Moviles España S.A.U
remerge GmbH
2KDirect, Inc. (dba iPromote)
Mobilewalla, Inc.
Aniview LTD
Online Solution
Converto AG
SPORTORITY UK LTD
TV SQUARED LIMITED
TargetVideo GmbH
Mars Inc.
TrueData Solutions, Inc.
Natexo Spain
Near Intelligence
Fyber
Magnite CTV, Inc.
Fiducia DLT Limited
Gamesight Inc
M32 Connect Inc
NextRoll, Inc.
Experian Limited
Teavaro
Yahoo EMEA Limited
Opinary GmbH
SunMedia
OneFootball GmbH
Pinpoll GmbH
INFOnline GmbH
Sublime
Mediasmart Mobile S.L.
Tri-table Sp. z o.o.
Moloco, Inc.
SPEAKOL DMCC
AdTheorent, Inc
Azerion Holding B.V.
Sub2 Technologies Ltd
Audienzz AG
GeoEdge
IVO Media Ltd
Basis Global Technologies, Inc.
Adobe Audience Manager, Adobe Experience Platform
Hillside (Sports) GP Limited
Delta Projects AB
Eskimi
NEURAL.ONE
SpotX, Inc
Readpeak Oy
Opti Digital SAS
Italiaonline S.p.A.
adrule mobile GmbH
audio content & control GmbH
HUAWEI Ads
Quantyoo GmbH & Co. KG
Browsi
MGID Inc.
Kiosked Ltd
SpringServe, LLC
: Tappx
Discover-Tech ltd
VUUKLE DMCC
Somplo Ltd
Samsung Ads
Adventure Media
YOC AG
Triple13 Ltd
Pressboard Media Inc
TabMo SAS
Skaze
dpa-infocom GmbH
Rich Audience Technologies SL
Mindlytix SAS
Cavai AS & UK
SelectMedia International LTD
Ströer Digital Media GmbH
mediarithmics SAS
Microsoft Advertising
Smaato, Inc.
Adssets AB
plista GmbH
Sqreem Technologies Private Limited
Telefonica Audiovisual Digital S.L
TripleLift, Inc.
Seenthis AB
eBay Inc
AdView
ADSOCY
Caroda s.r.o.
Rakuten Marketing LLC
MiQ Digital Ltd
LiveIntent Inc.
AdTiming Technology Company Limited
NC Audience Exchange, LLC (NewsIQ)
onlineumfragen.com GmbH
Semasio GmbH
Jaduda GmbH
Lucid Holdings, LLC
Jampp LTD
Habu
Ziff Davis LLC
Octave IP Limited
Criteo SA
ShareThis, Inc
DNA-I.COM
AAX LLC
Nano Interactive Group Ltd.
Fifty Technology Limited
Smartology Limited
GDMServices, Inc. d/b/a FiksuDSP
Hurra Communications GmbH
Pexi B.V.
adhood.com
Skimbit Ltd
Avocet Systems Limited
Publisher First, Inc.
Salesforce.com, Inc.
Bigabid Media ltd
Weborama
Alliance Gravity Data Media
Realytics
Factor Eleven GmbH
Adnuntius AS
1000mercis (Numberly)
Performax.cz, s.r.o.
Advisible AB
Samoukale Enterprises Limited dba ADEX
Zeta Global
Goldbach Group AG
PubWise, LLLP
Global Media Group Services Limited
Publica LLC
Ezoic Inc.
Verve Group Europe GmbH
The Procter & Gamble Company
Acxiom
RTB House S.A.
video intelligence AG
TV Scientific Inc
Teroa S.A.
BeOp
Solution coupons
Wunderkind Corporation
Triapodi Ltd.
Nexx360
AcuityAds Inc.
Viafoura Inc.
Snapsort Inc., operating as Sortable
Upwave Inc.
Blockthrough, Inc.
BSmartData GmbH
REMAILME
Location Sciences AI Ltd.
HyperTV Inc.
Bababam
GroupM UK Limited
Piano Software Inc.
Evolution Technologies Inc.
Teads France SAS
Gamoshi Ltd
Brand Advance Ltd
PREQUEL INTERNET TRADING LTD.
152 Media LLC
PIXIMEDIA
Sonobi, Inc
TACTIC™ Real-Time Marketing AS
Sportradar AG
MEDIA FORCE COMMUNICATIONS (2007) LTD
umlaut communication gmbh
Sourcepoint Technologies, Inc. (non-CMP)
SPICY MOBILE Sp z o.o. Sp.k.
THE LINEA 1 MKT SL
Oracle Data Cloud - Moat
AirGrid LTD
Parrable, Inc.
ProSiebenSat.1 Digital Data GmbH
wetter.com GmbH
The Trade Desk
Firstlead GmbH (ADCELL)
iPROM
ADRENALEAD
Mediavine, Inc.
Threedium
CentralNic Poland sp. z o.o.
Adikteev
Imonomy
LiveRamp
Adverty AB (publ)
Pelmorex Corp.
InMobi Pte Ltd
Eulerian Technologies
Luna Media Group LLC
Integral Ad Science, Inc.
InsurAds Technologies SA.
Listonic Sp. z o.o.
Unicredit BankAustria AG
UberMedia, Inc.
Synkd Ltd.
JS Web Production
AudienceRun corp
Beaconspark Ltd
Seedtag Advertising S.L
Silverbullet Data Services Group
VIADS ADVERTISING S.L.
Smart Adserver
ETARGET SE
VGI CTV, Inc
One Tech Group GmbH
Clipr
agof studies
Doceree UK Limited
MUSO TNT LIMITED
Blue Media Services LTDA
BritePool Inc
Agate Systems Limited
Monet Engine Inc
smartclip Europe GmbH
ShowHeroes SRL
Celtra, Inc.
AdColony, Inc.
Radio Net Media Limited
Arkeero
Signal Digital Inc.
Mirando GmbH & Co KG
Demandbase, Inc.
INVIDI technologies AB
Notify
BYTEDANCE PTE. LTD.
AiCreo S.r.l.
Ströer SSP GmbH (DSP)
Axel Springer Teaser Ad GmbH
Kameleoon SAS
Audiencerate LTD
Bring! Labs AG
Playwire LLC
LiquidM Technology GmbH
AdsWizz Inc.
CAKE Software, Inc.
BEINTOO SPA
Telefonica Investigación y Desarrollo S.A.U
BLIINK SAS
Skoiy
Viznet
Gemius SA
Justpremium BV
LoopMe Limited
Proxi.cloud sp. z o.o.
HEIMSPIEL Medien GmbH & Co KG
netzeffekt GmbH
Adxperience SAS
Schober Information Group Deutschland GmbH
Market Resource Partners LLC
Dentsu Denmark A/S
Permutive Limited
AUDIOMOB LTD
Confiant Inc.
Permutive Technologies, Inc.
Adelaide Metrics Inc
Lotame Solutions, inc
B2B Media Group GmbH
Cazamba Serviços de Internet Ltda
YieldLift LLC
Vyde Ltd.
Crimtan Holdings Limited
Bidtellect, Inc
Eyeota Pte Ltd
Mediakeys Platform
Epsilon
ucfunnel Co., Ltd.
Clipcentric, Inc.
Intercept Interactive Inc. dba Undertone
Blingby LLC
QUARTER MEDIA GmbH
Samba TV UK Limited
DynAdmic
Kairos Fire
Ingenious Technologies AG
Channel Pilot Solutions GmbH
MobileFuse LLC
GADSME
adWMG
Watch Fantom Inc. AKA CatapultX
Venatus Media Limited
Xandr, Inc.
NEORY GmbH
zeotap GmbH
Smart Traffik
TOPBOX Inc.
Placense Ltd
N.Rich Technologies Inc.
Roku Advertising Services
DEFINE MEDIA GMBH
Admo.tv (Clickon)
Better Ads GmbH
OneTag Limited
Mobfox US LLC
Seeding Alliance GmbH
Vidazoo Ltd
Audience Solutions S.A.
Bandsintown Amplified LLC
cynapsis interactive GmbH
Dianomi PLC
usemax advertisement (Emego GmbH)
Jetpack Digital LLC
Widespace AB
AuDigent
ADARA MEDIA UNLIMITED
ARMIS SAS
Mobsuccess
Pulse Innovations Limited
Innovid LLC
Ad Alliance GmbH
Media16 ltd
Reignn Platform Ltd
Better Banners A/S
Vibrant Media Limited
Anzu Virtual Reality LTD
Impact+
MNTN
Realeyes OU
Clinch Labs LTD
C WIRE AG
Bidmatic Inc
Adomik
BeeswaxIO Corporation
Converge-Digital
Adtelligent Inc.
MISSENA
PML Innovative Media
Botman Networks (P) Ltd
Active Agent (Virtual Minds GmbH)
Near Intelligence Pte. Ltd.
MARKETPERF CORP
XAD spoteffects GmbH
ADMAX
Offerista Group GmbH
emetriq GmbH
ViewPay
BusinessClick
6Sense Insights, Inc.
Arpeely Ltd.
Arcspire Limited
THE NEWCO S.R.L.
Fandom, Inc.
AWIN AG
Spoods GmbH
Comscore B.V.
Cuebiq
Contact Impact GmbH/Axel Springer Teaser Ad GmbH
Digital East GmbH
Between Exchange
STUDIO GONG GmbH & Co. Studiobetriebs KG
Crowdy News Ltd
iProspect GmbH
Google
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics

 

Data Usage Purposes

Necessary

Necessary cookies help make a website usable by enabling basic functions like page navigation and access to secure areas of the website. The website cannot function properly without these cookies.

 

Preferences

Preference cookies enable a website to remember information that changes the way the website behaves or looks, like your preferred language or the region that you are in.

 

Statistics

Statistic cookies help website owners to understand how visitors interact with websites by collecting and reporting information anonymously.

 

Marketing

Marketing cookies are used to track visitors across websites. The intention is to display ads that are relevant and engaging for the individual user and thereby more valuable for publishers and third party advertisers.

 

Contacting Us

If there are any questions regarding this privacy policy or you wish to unsubscribe from our site and services you may contact us using the information below or by writing to us at:


Ερμούπολη
?????, ???????? 84100
Greece

Summary of Requests

If you'd like to see a summary of the requests to know user information, requests to delete user information and requests to opt-out of CCPA compliance that this business has received: https://g.ezoic.net/privacy/alldaynews.gr/annualRequestSummary regarding alldaynews.gr



Email:
[email protected]

Σχολιάστε

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.