Μια πολύ σημαντική αποκάλυψη για τον άνθρωπο που πραγματοποίησε τις δολοφονικές επιθέσεις στους οδηγούς ταξί στην Αττική έκανε η Αγγελική Νικολούλη, λέγοντας πως η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» θα παρουσιάσει μια μαρτυρία-βόμβα.
«Ακριβώς ένα χρόνο μετά τις δολοφονικές επιθέσεις σε οδηγούς ταξί στην Κηφισιά, αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο του νεαρού αριστοκράτη-δολοφόνου. Πήγα στο Καστρί, εκεί που σταμάτησε το πρώτο ταξί, επιβιβάστηκα και εγώ στο ίδιο, βρήκα δηλαδή τον νεαρό οδηγό, το πρώτο θύμα του (σ.σ. μανιακού). Ακολουθήσαμε την ίδια διαδρομή και εκεί στη Μαυρομιχάλη στο Κεφαλάρι πάγωσε κυριολεκτικά το αίμα μας με αυτό που αποκαλύφθηκε…», είπε η δημοσιογράφος.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΟΥΤΙΕΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΤΑΓΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ!
«Φαίνεται πλέον από πού βγήκε ο νεαρός δολοφόνος , πώς βγήκε και τι έκανε πριν από την πρώτη επίθεση. Και αυτά ας τα ακούσουν αυτοί που τα καλύπτουν, πιστεύοντας ότι έτσι τον προστατεύουν…» πρόσθεσε η Αγγελική Νικολούλη αφήνοντας υπονοούμενα.
enikos.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.















































![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-360x180.jpg)























































