Γυναίκα γιατρός έκανε σ3ξ με ασθενή της στο κρεβάτι του νοσοκομείου- Η σχέση που έκαναν τους οδήγησε…

Εκτός από θεραπεία τον υπέβαλλε και σε ερωτικές πράξεις. Μέχρι να την χωρίσει μάλλον όλα ήταν …καλά.

Σάλο προκάλεσε στον Καναδά, η περίπτωση μιας ογκολόγου η οποία έκανε σεξ με τον καρκινοπαθή ασθενή της και στη συνέχεια αρνήθηκε να τον κουράρει όταν την παράτησε.

Πρόκειται για την 37χρονη δρ. Θίπα Σουνταραλιγχάμ, η οποία όταν διέγνωσε καρκίνο στον ασθενή, άρχισε να τον φλερτάρει και του έδωσε και τον αριθμό του τηλεφώνου της.

Δεν παρέλειψε μάλιστα να του δώσει και το όνομα του λογαριασμού της στο Instagram.

Στη συνέχεια, τον φλέρταρε στενά με μηνύματα και αγκαλιές. Τελικά, τον έριξε στο… κρεβάτι του νοσοκομείου και έκανε σεξ μαζί του ενώ είχε υποβληθεί σε αντικαρκινική θεραπεία.

Η γιατρός προχώρησε 23 φορές σε θεραπεία του ασθενούς από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούλιο του 2015 και άλλη μια φορά το 2016.

Μην το χάσεις:  Μητέρα δύο κοριτσιών έκανε σ3ξ με τα 16χρονα αγόρια τους! Αντάλλαζε τηλέφωνα με τους νεαρούς και τους ξεμονάχιαζε

Ωστόσο, όταν χάλασε η σχέση τους στο ερωτικό επίπεδο, και ο ασθενής την παράτησε, τότε εκείνη αρνήθηκε να συνεχίσει να τον κουράρει.

«Ήταν δύσκολο για μένα να μιλήσω γι’ αυτό, επειδή είμαι άντρας κι αν έλεγα ότι είχα σχέση με την ογκολόγο μου δεν θα προκαλούσε κατάπληξη αν μου απαντούσαν: “φανταστικό!”.

Αλλά δεν ήταν διόλου “φανταστικό”, γιατί αισθάνομαι ότι κακοποιήθηκα σεξουαλικά και είναι δύσκολο ως άνδρας να καταγγείλω κάτι τέτοιο, γιατί συνήθως οι γυναίκες είναι τα θύματα.

Καταρρακώθηκα τόσο σωματικά όσο και ψυχικά από τη διάλυση της σχέσης, αλλά εκείνο που με διέλυσε ήταν η άρνησή της να μου παράσχει πλέον ιατρική φροντίδα.

Αδυνατούσα να δω τις επιπτώσεις που θα είχε μια τέτοια σχέση με την ογκολόγο που με κούραρε.

Δεν καταλάβαινα πόσο ευάλωτος ήμουν και πόση εξουσία ασκούσε πάνω μου», εξομολογείται ο ασθενής.

Μην το χάσεις:  Αρραβωνιαστικός έδωσε στη μνηστή του να πιει οξύ και μετά την παρακολουθούσε ατάραχος να αργοπεθαίνει (pics)

Όταν έγινε γνωστή η σχέση τους, η γιατρός έχασε την άδεια εξασκήσεως του επαγγέλματός της καθώς κρίθηκε ένοχη για τη σεξουαλική κακοποίηση του ασθενούς της.

«Από την αρχή ουσιαστικά της σχέσης σας ως γιατρού με τον ασθενή ξεπεράσατε τα όρια και στο τέλος εκμεταλλευτήκατε σεξουαλικά έναν εξαιρετικά ευαίσθητο ασθενή, που πάσχει από μια απειλητική για τη ζωή του ασθένεια.», είπε στην πρώην γιατρό ο επικεφαλής της πειθαρχικής επιτροπής του νοσοκομείου στο Οντάριο. και της επέβαλε πρόστιμο 16.000 δολαρίων για την κάλυψη των εξόδων θεραπείας του ασθενούς κι άλλα 6.000 δολάρια για τα έξοδα της ακροαματικής διαδικασίας εις βάρος της.

Πηγές: topontiki.gr, metro.cu.uk

loading...