Ένα ολόκληρο χωριό στην Τουρκία προσευχόταν με λάθος τρόπο για 37 χρόνια!

Ο Ισά Καγιά, διορίστηκε πέρσι ιμάμης στο χωριό Σουγκορέν, της περιοχής της Γιάλοβας στη βορειοδυτική Τουρκία, κοντά στη θάλασσα του Μαρμαρά.

Κάποιοι από τους πιστούς μουσουλμάνους της περιοχής, του είπαν ότι η προσευχή στο τζαμί γίνεται λάθος, αφού η κατεύθυνση δεν είναι προς τη Μέκκα όπως ορίζει το κοράνι, αλλά έχει άλλο προσανατολισμό…

Μην το χάσεις:  Κάνουν ενέσεις με λάδι καρύδας, baby oil ή σιλικόνη για επιμήκυνση πέους – Συναγερμός στις αρχές

Ο Καγιά ακούγοντας συνεχώς την ίδια εκδοχή, απευθύνθηκε στο μουφτή της Γιάλοβας και του απάντησαν, ότι όντως ένα σημείο προσευχής μέσα στο τζαμί του χωριού είχε λάθος προσανατολισμό.

Μετά από αυτό, ο ιμάμης, καθώς δεν μπορούσε να γκρεμίσει το τζαμί, αποφάσισε να βάλει λευκές γραμμές στο χαλί πάνω στο οποίο γίνεται η προσευχή με κατεύθυνση προς τη Μέκκα.

Μην το χάσεις:  Αρραβωνιαστικός έδωσε στη μνηστή του να πιει οξύ και μετά την παρακολουθούσε ατάραχος να αργοπεθαίνει (pics)

«Είπαμε στους πιστούς τι έχει γίνει και οι περισσότεροι αποδέχθηκαν τη λύση αυτή», είπε ο ίδιος Καγιά και έτσι μετά από 37 χρόνια που λειτουργούσε λάθος το τζαμί, η προσευχή γίνεται όπως ορίζει το κοράνι.