Έκανε τον κουφό για 62 χρόνια για να μην ακούει τη γυναίκα του!

Το κακό γι αυτόν είναι ότι τον τσάκωσε η γυναίκα του…

Ένας άνδρας από Κονέκτικατ παρίστανε τον κουφό για 62 ολόκληρα χρόνια προκειμένου να μην ακούει την σύζυγό του. Το ζευγάρι τώρα είναι στα δικαστήρια για διαζύγιο.

Σύμφωνα με τα έγγραφα διαζυγίου, ο 84χρονος Barry Dawson δεν είπε ποτέ ούτε μία λέξη μπροστά στη σύζυγό του Dorothy όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί.

Μην το χάσεις:  17χρονος έδιωξε την νταντά και μαχαίρωσε την 4χρονη αδερφή του! Αναλαμβάνω την ευθύνη, δεν είμαι τρελός...

Μάλιστα εκείνη έμαθε τη νοηματική για να μπορεί να επικοινωνεί μαζί του!

Το ζευγάρι έχει έξι παιδιά και δεκατρία εγγόνια, όλοι τους επίσης πεπεισμένοι ότι ο ήταν κουφός.

Ο δικηγόρος του κ. Dawson ισχυρίζεται ότι ο ηλικιωμένος δεν είχε πρόθεση να προσβάλει ή να εξαπατήσει τον σύζυγό του με την οποία ήταν μαζί 62 χρόνια αλλά «το έκανε για την οικογένειά του» γιατί δεν άντεχε την μουρμούρα της.

Μην το χάσεις:  Από την Άντζελα Δημητρίου στον Πέτρο Γαϊτάνο: Η πασχαλιάτικη διαφήμιση του Jumbo γίνεται και πάλι viral (Video)

Όσο για το πώς τον τσάκωσε η σύζυγος…

«Όλα αποκαλύφθηκαν την ημέρα που είδα ένα βίντεο στο Youtube με τον ίδιο να τραγουδάει καραόκε σε ένα μπαρ ενώ έπρεπε να είναι σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση» είπε χαρακτηριστικά.

Οι δύο πλευρές θα εμφανιστούν στο δικαστήριο καθώς η σύζυγός του απαιτεί οικονομική αποζημίωση, τα μισά περιουσιακά στοιχεία και διατροφή.

Πηγές: instanews.gr

loading...