Την τελευταία στιγμή άνδρες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής απέτρεψαν την αυτοκτονία ιδιοκτήτη καφετέριας στο Χαλάνδρι.
Ο 60χρονος περιέλουσε τον εαυτό του με βενζίνη έξω από την καφετέρια στη συμβολή των οδών Γκίνη και Παλαιολόγου και απειλούσε να αυτοπυρποληθεί. Η αιτία που τον οδήγησε στην απεγνωσμένη αυτή ενέργεια ήταν το πρόστιμο που του επέβαλε ο δήμος, ύψους 8.500 ευρώ, για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στο πεζοδρόμιο.
Τελικά οι αστυνομικοί τον πρόλαβαν και ο 60χρονος απλώς τραυματίστηκε, ενώ από τη φωτιά καταστράφηκαν κάποια τραπεζοκαθίσματα.


iefimerida.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.



























![Alldaynews.gr Έκτακτο Επίδομα: Ποιοι θα δούν σήμερα τα 800€ στο λογαριασμό τους![Όλες οι Ημερομηνίες]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/04/epidoma-360x180.jpg)







































































