Χωρίς τις αισθήσεις της έβγαλαν χθες το βράδυ, λίγο πριν τις 11, από τη θαλάσσια περιοχή των Κάτω Γουβών Δήμου Χερσονήσου, στην Κρήτη, την 29χρονη Πολωνή τουρίστρια.
Η άτυχη γυναίκα, που πήγε στην παραλία για να απολαύσει βραδινό μπάνιο, μαζί με τον σύζυγό της, παρασύρθηκε από τα κύματα και έχασε τη ζωή της.
Τραγική ειρωνεία: Το ζευγάρι είχε φτάσει στο ξενοδοχείο του μόλις στις 7.30 το απόγευμα για να περάσει τις διακοπές του στην Κρήτη…
Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που κάνει την προανάκριση, παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.
Πηγή: ekriti
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

![Alldaynews.gr Χριστίνα Παππά: «Ήμουν καταπιεσμένη από το σπίτι κι έτρωγα το ξύλο της αρκούδας»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2021/10/xristina_pappa-75x75.jpg)





































![Alldaynews.gr Χριστίνα Παππά: «Ήμουν καταπιεσμένη από το σπίτι κι έτρωγα το ξύλο της αρκούδας»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2021/10/xristina_pappa-360x180.jpg)


























































![Alldaynews.gr Χριστίνα Παππά: «Ήμουν καταπιεσμένη από το σπίτι κι έτρωγα το ξύλο της αρκούδας»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2021/10/xristina_pappa-120x86.jpg)



