“Το μαντήλι” ονομάζεται το νέο τραγούδι των Stavento, στο οποίο συμμετέχει η Ελένη Βιτάλη.
Μετά τη συνεργασία με τον Γιάννη Πάριο, ο Μιχάλης Κουινέλης (Stavento) “συναντά” δισκογραφικά μία από τις μεγαλύτερες γυναικείες φωνές που έχει βγάλει ποτέ η χώρα μας.
“Το μαντήλι” είναι το νέο single στο οποίο τραγουδά η Ελένη Βιτάλη για λογαριασμό των Stavento και θα συμπεριλαμβάνεται στη νέα ολοκληρωμένη δουλειά που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό από τη Minos EMI/Universal.
ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΤΙΧΟΙ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΕΘ ΚΟΥΪΝΕΛΗΣ
ΚΛΑΡΙΝΟ-ΝΕΪ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΙΘΑΡΕΣ: ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΠΑΣΣΟ-ΤΥΜΠΑΝΑ-SYNTHS: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΪΝΕΛΗΣ
ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΪΝΕΛΗΣ
Βίντεο: StaventoTv
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.












![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-75x75.jpg)






























![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-360x180.jpg)






























































