Με περίπου 100.000 ευρώ έφυγαν οι δράστες της ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε νωρίτερα έξω από το υποκατάστημα της ΔΕΗ, επί της οδού Παπαναστασίου στην Χαριλάου Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Αστυνομίας, οι δύο ληστές ακινητοποίησαν -υπό την απειλή πιστολιού- υπάλληλο της εταιρίας χρηματαποστολών, από τον οποίο άρπαξαν τη βαλίτσα με τα χρήματα.
Η ληστεία σημειώθηκε μετά το μεσημέρι και εκτιμάται ότι οι δράστες γνώριζαν ότι εκείνη την ώρα μεταφέρονται οι εισπράξεις της Επιχείρησης. Έτσι, έστησαν καρτέρι στην περιοχή και την κατάλληλη ώρα «χτύπησαν».
Με τη βαλίτσα ανά χείρας το άγνωστο δίδυμο εξαφανίστηκε με δίκυκλο, το οποίο εντοπίστηκε λίγο αργότερα εγκαταλελειμμένο, κοντά στο σημείο όπου έγινε η ληστεία.
Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.
Πηγή: topontiki.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.



![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-75x75.jpg)




































![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-360x180.jpg)
































































