Μπάρμαν ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου θαμώνα που ήθελε να πιει ένα τελευταίο ποτάκι (Video)

Η Ιρλανδική παμπ στη Μόσχα, μόλις είχε κλείσει. Οι πελάτες είχαν φύγει και ο μπάρμπαν ο 26χρονος Ιβάν Σούμπιν είχε μαζέψει τα τραπέζια, είχε πλύνει τα ποτήρια και είχε σκουπίσει.

Ετοιμαζόταν να επιστρέψει στο σπίτι του. Ο Ιβάν είχε υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις της Ρωσίας και μετά το στρατιωτικό του άνοιξε τη συγκεκριμένη παμπ.

Η κάμερα ασφαλείας καταγράφει τα πάντα μέσα στην άδεια παμπ. Ο Ιβάν βγαίνει έξω και την ώρα που κλείδωνε την πόρτα, εμφανίζεται ένας τελευταίος πελάτης ο 28χρονος Ρουσλάν Μπελοσίτσκιι, ο οποίος του ζητάει όχι και τόσο ευγενικά να ανοίξει γιατί ήθελε να πιει ένα ποτό.

Μην το χάσεις:  Γερμανοί όλα τα θύματα του τραγικού τροχαίου στην Πορτογαλία με 29 νεκρούς

Ο Ιβάν αρνείται και συνεχίζει να κλειδώνει. Τότε ο Ρουσλάν, ορμάει στην πόρτα και σαν ταύρος εισβάλλει μέσα. Οι δυο άνδρες έρχονται στα χέρια.

Αρχίζουν να παλεύουν μέσα στην παμπ, να ρίχνουν τραπέζια και καρέκλες κάτω, μέχρι που κάποια στιγμή ο μπάρμαν κάνει μια λαβή στον 28χρονο και τον αφήνει λιπόθυμο. Ή έτσι νόμιζε αφού ο Ρουσλάν όσο περνούσαν τα λεπτά δεν κουνιόταν. Είχε πεθάνει.

Μην το χάσεις:  Τραγικό Πολύνεκρο δυστύχημα - 28 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ανατράπηκε τουριστικό λεωφορείο! (εικόνες που σοκάρουν)

Η αστυνομία εξέτασε το οπτικό υλικό από τις κάμερες, και αποφάσισε την κράτηση του Ιβάν ενώ ο δικαστής διέταξε την προφυλάκιση του μέχρι να γίνει η δίκη.

loading...