Η γυναίκα δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα πιθανώς από μπαλωθιές.
Περιπέτεια για 46χρονη Ελβετίδα, το απόγευμα του Σαββάτου, 15 Ιουλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr η 46χρονη γυναίκα που βρισκόταν σε καφενείο αισθάνθηκε ένα κάψιμο στον ώμο. Άμεσα κινητοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Κέντρο Υγείας Βάμου, όπου οι διασώστες της έδωσαν οι πρώτες βοήθειες.
Η γυναίκα δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα η οποία πιθανό να προήλθε από ρίψη άσκοπων πυροβολισμών σε άλλο σημείο, ενώ την ίδια ώρα η κατάστασή της δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς φαίνεται να τραυματίστηκε ελαφριά.
Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με την αστυνομία, η οποία ερευνά τις συνθήκες τραυματισμού της τουρίστριας, να σπεύδει άμεσα.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.













































![Alldaynews.gr Κοσιώνη: Εμφανίστηκε «διαφορετική» στο δελτίο ειδήσεων[photo]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/05/kosioni-360x180.jpg)
























































