Όσα είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.
Το θέμα με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών συζητήθηκε στην Super Κατερίνα το πρωί της Παρασκευής και κατά τη διάρκεια της κουβέντας ο Γιάννης Πουλόπουλος πέρασε σε μία προσωπική εξομολόγηση.
«Το λέω εγώ που το έχω περάσει όταν στα 31 μου αποδέχτηκα τον εαυτό μου και τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό, λυπάμαι που το λέω αλλά άλλαξα παρέες. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι έχω πάει σε γιορτή μιας φίλης με τον σύντροφό μου, που δεν είπα ποτέ ότι είναι σύντροφός μου και απλά το κατάλαβαν και μου είπε: “δεν σεβάστηκες τους γονείς μου που ήρθες εδώ με τον γκόμενο;”.
Αυτό έχει ειπωθεί και δεν τους ξαναείδα» είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.
Δείτε το video
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.
















































![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-360x180.jpg)
























































