Του έσπασαν το περίπτερο, έκλεισε από φόβο και τώρα του έκαψαν το νέο μαγαζί που ετοίμαζε να ανοίξει.
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τρίτης (5/5/2026) στη Γαστούνη, όταν άγνωστοι προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στο κατάστημα που ετοίμαζε ο περιπτεράς, ο οποίος είχε δεχτεί επίθεση από περίπου 20 Ρομά τον περασμένο Φεβρουάριο.
Έσπασαν την πρόσοψη και έβαλαν φωτιά
Σύμφωνα με το patrisnews, οι δράστες φέρονται να χρησιμοποίησαν ένα παγκάκι για να σπάσουν την πρόσοψη του καταστήματος.
Στη συνέχεια μπήκαν στο εσωτερικό και έβαλαν φωτιά στην αποθήκη, προκαλώντας σοβαρές ζημιές στον χώρο.
Το περιστατικό προκάλεσε άμεση κινητοποίηση των αρχών, με ισχυρή δύναμη της ΕΛ.ΑΣ. να βρίσκεται στη Γαστούνη, ενώ στο σημείο μετέβη και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας.
Δείτε video και φωτογραφίες:


Το προηγούμενο περιστατικό με την επίθεση
Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα του Σαββάτου 21 Φεβρουαρίου 2026, ομάδα περίπου 20 ατόμων είχε εμφανιστεί στο περίπτερο του επαγγελματία.
Το περιστατικό φέρεται να ξεκίνησε μετά από υπόθεση με ανήλικο, ο οποίος κατά πληροφορίες επιχείρησε να κλέψει κάτι από το μαγαζί. Η κατάσταση, όμως, ξέφυγε γρήγορα από κάθε έλεγχο.
Ο περιπτεράς, ο γιος του και ακόμη ένας πολίτης που προσπάθησε να παρέμβει δέχθηκαν επίθεση, ενώ προκλήθηκαν φθορές και στο περίπτερο.

Είχε κλείσει το περίπτερο από φόβο
Μετά την επίθεση, ο επαγγελματίας είχε αποφασίσει να κλείσει το περίπτερο, δηλώνοντας ότι φοβάται για την οικογένειά του και πως δεν άξιζε πλέον να συνεχίσει να εργάζεται κάτω από τέτοιες συνθήκες.

Νέος κύκλος φόβου στη Γαστούνη
Κι ενώ όλα έδειχναν πως προσπαθούσε να κάνει μια νέα αρχή, η επίθεση στο κατάστημα που ετοίμαζε να ανοίξει φέρνει ξανά φόβο και αγανάκτηση στην περιοχή.
Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τις αρχές να αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας, μαρτυρίες και κάθε στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει στην ταυτοποίηση των δραστών.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.






































































































