Ακραία προβοκάτσια Ερντογάν. Χωρίς ντροπή ο αιμοσταγής «σουλτάνος» δηλώνει ότι οι ελληνικές αρχές σκότωσαν δύο άτομα.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο Anadolu, o πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι οι ελληνικές αρχές έχουν σκοτώσει δύο άτομα και έχουν τραυματίσει ακόμα ένα.
#BREAKING Erdogan says Athens has also no respect for international migration law, it killed 2 people, injured 1
— ANADOLU AGENCY (ENG) (@anadoluagency) March 2, 2020
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.




























![Alldaynews.gr Έκτακτο Επίδομα: Ποιοι θα δούν σήμερα τα 800€ στο λογαριασμό τους![Όλες οι Ημερομηνίες]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/04/epidoma-360x180.jpg)








































































