Άγριο ξύλο μέσα σε χειρουργείο! [video]

0
243

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν μέσα σε χειρουργείο νοσοκομείου, όταν ένας γιατρός ήρθε στα χέρια με μια νοσοκόμα και τη γρονθοκόπησε.

Οι δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου διακρίνονται στο βίντεο να διαπληκτίζονται έντονα προτού η φραστική τους αψιμαχία εξελιχθεί σε άγριο καυγά.

Η νοσοκόμα ορμά πρώτη στο γιατρό και τον χτυπά κι εκείνος αντεπιτίθεται ρίχνοντάς της απανωτές γροθιές στο κεφάλι μέχρι που τη σωριάζει στο έδαφος, όπου παραμένει μέχρι το τέλος του στιγμιότυπου.

Ο καυγάς τραβά την προσοχή των υπολοίπων στο χειρουργείο, κι ένας απ’ τους γιατρούς επεμβαίνει προσπαθώντας να ηρεμίσει τα πνεύματα αφήνοντας έναν άλλο χειρουργό να συνεχίσει μόνος του τη δουλειά.

Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό. Αστυνομικός είπε στους δημοσιογράφους ότι ο καυγάς ξέσπασε μετά την επέμβαση, υποστηρίζοντας ότι ο ασθενής είχε φύγει απ’ το χειρουργείο, αλλά τα σχόλιά του προκάλεσαν θυμηδία στα social media, όπου οι χρήστες επεσήμαναν ότι όπως προκύπτει απ’ το βίντεο η εγχείρηση συνεχιζόταν καθ’ όλη τη διάρκεια του συμβάντος.

Πηγή: iefimerida.gr

loading...
loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ