Διαμερίσματα, καταστήματα, αποθήκες, οικοδομές, γραφεία και οικόπεδα βγαίνουν σήμερα σε πλειστηριασμό για χρέη των ιδιοκτητών τους.
Εξηντατέσσερα ακίνητα βγαίνουν σήμερα σε πλειστηριασμό στην Αττική. Πρόκειται για:
22 πλειστηριασμούς στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, 2 στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, 4 στο Ειρηνοδικείο Αχαρνών (Μενίδι), 2 στo Ειρηνοδικείο Ιλίου, 1 στο Ειρηνοδικείο Καλλιθέας, 5 στο Ειρηνοδικείο Κρωπίας, 3 στο Ειρηνοδικείο Λαυρίου, 7 στο Ειρηνοδικείο Μαραθώνα, 1 στο Ειρηνοδικείο Μεγάρων, 3 στο Ειρηνοδικείο Ν.Ιωνίας, 3 στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας, 7 στο Ειρηνοδικείο Πειραιά και 3 στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου.
[ad id=”215657″]
Είναι διαμερίσματα, καταστήματα, αποθήκες, οικοδομές, γραφεία και οικόπεδα που βγαίνουν στο σφυρί για χρέη των ιδιοκτητών τους. Οπως φαίνεται και από τον σχετικό πίνακα οι οφειλές ξεκινούν ακόμη και από 2 χιλιάδες ευρώ.
πηγη: Ημερησία,pentapostagma.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.









![Alldaynews.gr Χριστίνα Παππά: «Ήμουν καταπιεσμένη από το σπίτι κι έτρωγα το ξύλο της αρκούδας»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2021/10/xristina_pappa-75x75.jpg)































![Alldaynews.gr Χριστίνα Παππά: «Ήμουν καταπιεσμένη από το σπίτι κι έτρωγα το ξύλο της αρκούδας»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2021/10/xristina_pappa-360x180.jpg)






























































