Βόλος: Γλίστρησε και σκοτώθηκε μόνος και αβοήθητος – Σπαραγμός για τον Λάμπρο Μήτσιου!

Ο άτυχος άνδρας δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις και τότε σήμανε συναγερμός. To άδοξο τέλος του έχει προκαλέσει σοκ στην οικογένειά του που δεν μπορεί να πιστέψει πως ο δικός τους άνθρωπος χάθηκε με αυτόν τον τρόπο…

Με τη ζωή του πλήρωσε την αγάπη του για αγροτικές δουλειές ο συνταξιούχος επαγγελματίας Λάμπρος Μήτσιου, ιδιοκτήτης για πολλά χρόνια μιας από τις πιο γνωστές επιχειρήσεις χρωμάτων στη Νέα Δημητριάδα, στον Βόλο.

Ο άτυχος τα τελευταία χρόνια διέμενε στη Γατζέα. Διατηρούσε όμως κτήματα στις Αφέτες. Αφότου συνταξιοδοτήθηκε συνήθιζε να πηγαίνει αρκετά συχνά και να κάνει αγροτικές δουλειές.

Μην το χάσεις:  Απόπειρα αυτοκτονίας στον σταθμό του ΗΣΑΠ στα Πετράλωνα

Έτσι έκανε και πριν από δύο μέρες, όμως το βράδυ δεν επέστρεψε στον Βόλο. Οι δικοί του άνθρωποι αρχικά δεν ανησύχησαν.

Εκτίμησαν πως επέλεξε να μείνει σ’ ένα καμαράκι που είχε φτιάξει στο οποίο φύλασσε τα γεωργικά του εργαλεία.

Όταν όμως δεν έδωσε σημεία ζωής και την επόμενη μέρα άρχισαν να τους «ζώνουν τα φίδια».

Ο άτυχος δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις και τότε σήμανε συναγερμός. Ειδοποιήθηκε αμέσως το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών. Αστυνομικοί μετέβησαν στις Αφέτες στην περιοχή που τους υποδείχτηκε.

Εκεί εντόπισαν νεκρό τον συνταξιούχο επαγγελματία. Πιθανολογείται ότι γλίστρησε και έπεσε στο καλντερίμι με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι.

Μην το χάσεις:  Καιρός για μπάνιο, στους 34 η θερμοκρασία! Νέα άνοδος την Τρίτη

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικιωμένος σοβαρά τραυματισμένος σύρθηκε μέχρι το καμαράκι του κτήματος, όμως προφανώς οι δυνάμεις του δεν τον κρατούσαν και άφησε εκεί την τελευταία του πνοή.

To άδοξο τέλος του έχει προκαλέσει σοκ στην οικογένειά του που δεν μπορεί να πιστέψει πως ο δικός τους άνθρωπος χάθηκε με αυτόν τον τρόπο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ταχυδρόμος του Βόλου, η Αστυνομία διέταξε να γίνει νεκροψία- νεκροτομή στη σορό του ηλικιωμένου προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

loading...