Εξιτήριο από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου Κρήτης πήρε το μεσημέρι της Κυριακής (27.03.2022) ο Βασίλης Καρράς, μετά την έκτακτη διακομιδή του χθες.
Ο Βασίλης Καρράς έκανε μία live εμφάνιση σε γνωστό κέντρο διασκέδασης στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν -σύμφωνα με το mega- ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στομάχι.
Ο τραγουδιστής ολοκλήρωσε την εμφάνισή του και έπειτα πήγε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείου, με τους γιατρούς να κρίνουν πως έπρεπε να νοσηλευτεί και να υποβληθεί σε εξετάσεις. Πλέον, η κατάσταση της υγείας του είναι καλή, καθώς βγήκε από το νοσοκομείο και επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη.
Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.




































![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-360x180.jpg)












![Alldaynews.gr Έλληνες celebrities που άλλαξαν το όνομά τους – Ποιός είναι ο Πάκας και ποιά η Καρπούζη; [photos]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/07/hristos-politis-360x180.jpg)
























































