Εξιτήριο από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου Κρήτης πήρε το μεσημέρι της Κυριακής (27.03.2022) ο Βασίλης Καρράς, μετά την έκτακτη διακομιδή του χθες.
Ο Βασίλης Καρράς έκανε μία live εμφάνιση σε γνωστό κέντρο διασκέδασης στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν -σύμφωνα με το mega- ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στομάχι.
Ο τραγουδιστής ολοκλήρωσε την εμφάνισή του και έπειτα πήγε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείου, με τους γιατρούς να κρίνουν πως έπρεπε να νοσηλευτεί και να υποβληθεί σε εξετάσεις. Πλέον, η κατάσταση της υγείας του είναι καλή, καθώς βγήκε από το νοσοκομείο και επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη.
Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.



![Alldaynews.gr Ξενύχτι και ουρές έξω από το αστυνομικό μέγαρο Κοζάνης για να εκδώσουν διαβατήρια με τις παλαιού τύπου ταυτότητες [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/07/kozani-arnites-taftotitas-WP-75x75.jpg)















![Alldaynews.gr Ξενύχτι και ουρές έξω από το αστυνομικό μέγαρο Κοζάνης για να εκδώσουν διαβατήρια με τις παλαιού τύπου ταυτότητες [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/07/kozani-arnites-taftotitas-WP-360x180.jpg)




















































































![Alldaynews.gr Ξενύχτι και ουρές έξω από το αστυνομικό μέγαρο Κοζάνης για να εκδώσουν διαβατήρια με τις παλαιού τύπου ταυτότητες [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/07/kozani-arnites-taftotitas-WP-120x86.jpg)



