Βάνα Μπάρμπα: Οι βαριές καταγγελίες της ηθοποιού για τον δήμαρχο Γλυφάδας και τις πλαστογραφίες!

Τι αναφέρει;;;

Η ηθοποιός, Βάνα Μπάρμπα -που είναι δημοτική σύμβουλος- καταγγέλλει τον δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, για πλαστογράφηση των πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου και «υπεξαίρεση» της υπογραφής της.

Η δημοτική σύμβουλος που έχει διακριθεί για την κοινωνική της δράση, ανεξαρτητοποιήθηκε πρόσφατα, καταγγέλλοντας τον δήμαρχο Γ.Παπανικολάου για βαριά ποινικά αδικήματα.

Η Βάνα Μπάρμπα καταγγέλλει τον δήμαρχο Γλυφάδας

Μάλιστα σε αίτηση της προς την Διευθύντρια της Διοικ. Υπηρεσίας και Προϊσταμένη της Γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτα Κυριακίδου ζητεί την χορήγηση στοιχείων καθώς και παροχή εξηγήσεων και πληροφοριών, αναφορικά με την αναγραφή του ονόματός της (ότι δήθεν ήταν παρούσα) σε 37 εικονικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου φέρεται να υπερψήφισε 69 αποφάσεις, πολλές εκ των οποίων έχουν σταλεί ήδη στην Εισαγγελεία προς ποινική διερεύνηση!

Μην το χάσεις:  Πέθανε ο τραγουδιστής των Prodigy Keith Flint

Το οικονομικό ύψος των αποφάσεων που υποτίθεται ότι ήταν παρούσα και τις υπερψήφισε, ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ!

Η Βάνα Μπάρμπα καταγγέλλει τον δήμαρχο Γλυφάδας

Συγκεκριμένα, στο κείμενο της αίτηση της, η ηθοποιός εκτός από το να καταγγέλλει τα «καμώματα» του δημάρχου αναφέρει:

«Είναι καθήκον μου και υποχρέωσή μου να προασπίσω την τιμή και την υπόληψή μου, γι αυτό και περιμένω άμεσα τις απαντήσεις σας και όλα τα στοιχεία που αιτούμαι, προκειμένου να αποδείξω ότι το όνομά μου αναγράφεται εν αγνοία μου, καταχρηστικά και παράνομα, στα πλαστά αποσπάσματα των δήθεν πρακτικών, που με εμφανίζουν ότι δήθεν συμμετείχα σε αυτές τις εικονικές και σκηνοθετημένες δήθεν δημόσιες συνεδριάσεις του Δημ. Συμβουλίου».

Μην το χάσεις:  Η Τέτα Καμπουρέλη μας δείχνει και πάλι το....[photos]

Πηγές: athensmagazine.gr

loading...