Μια απίστευτη τραγωδία συγκλονίζει τον Βόλο, καθώς ένας 20χρονος φοιτητής έχασε τη ζωή του ύστερα από πτώση σε φωταγωγό πολυκατοικίας.
Το μοιραίο περιστατικό
Το συμβάν σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (23/09), όταν ο νεαρός βρέθηκε στον φωταγωγό χωρίς τις αισθήσεις του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Σύμφωνα με το thenewspaper, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Βόλου, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.
Μάχη στο νοσοκομείο
Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών στο «Αχιλλοπούλειο», η κατάστασή του ήταν μη αναστρέψιμη. Το πλήγμα ήταν βαρύ για όλους, καθώς ο 20χρονος σπούδαζε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) Αθηνών και είχε όλη τη ζωή μπροστά του.
Κατέρρευσαν οι γονείς
Οι γονείς του νεαρού δεν άντεξαν την είδηση. Κατέρρευσαν όταν ενημερώθηκαν πως ο γιος τους δεν είναι πλέον στη ζωή, βυθισμένοι σε ανείπωτο πόνο.

Η έρευνα της αστυνομίας
Τα ακριβή αίτια της πτώσης διερευνώνται από την Αστυνομία. Ήδη έχει ξεκινήσει προανάκριση ώστε να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό.
Ο 20χρονος που σκοτώθηκε διασκέδαζε με φίλους στην ταράτσα – Φοβήθηκαν, άρχισαν να τρέχουν και υποχώρησε το πλεξιγκλάς του φωταγωγού
Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το The Newspaper, τρεις νεαροί είχαν ανέβει το βράδυ της Δευτέρας σε ταράτσα πολυκατοικίας στον Βόλο για να διασκεδάσουν. Κάποιοι αναφέρουν μάλιστα πως πετούσαν αυγά σε αυτοκίνητα που περνούσαν από τον δρόμο.
Κάποια στιγμή, οι νεαροί φαίνεται να άκουσαν μια δυνατή φωνή, που πιθανόν θεώρησαν ότι προερχόταν από αστυνομικό. Αυτό τους έκανε να πανικοβληθούν.
Η μοιραία στιγμή
Δύο από τους τρεις άρχισαν να τρέχουν, ενώ ο τρίτος προσπάθησε να κρυφτεί σε μια μικρότερη ταράτσα του κτηρίου. Για να φτάσει εκεί, πάτησε πάνω στο πλεξιγκλάς του φωταγωγού.
Το πλεξιγκλάς υποχώρησε αμέσως και ο νεαρός βρέθηκε στο κενό, χάνοντας τη ζωή του. Στην ταράτσα εντοπίστηκαν τσόφλια αυγών, επιβεβαιώνοντας τις καταθέσεις για το παιχνίδι των παιδιών.
Ο νεαρός και η οικογένειά του
Ο νεαρός και η οικογένειά του
Ο 20χρονος ήταν μοναχογιός οικογένειας γνωστού επιχειρηματία της πόλης. Η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.
Ο 21χρονος γιος του Αποστόλη Ποπώλη, γνωστού επιχειρηματία στην πόλη του Βόλου, ιδιοκτήτη της «Δωδώνης» και της δικηγόρου Ιωάννας Επιδέξιου, βρήκε ακαριαίο θάνατο από την πτώση, ενώ συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ το άτυχο παιδί μαζί με την παρέα του βρισκόταν στην ταράτσα της πολυκατοικίας και άκουγαν μουσική. Περίοικοι φέρεται να διαμαρτυρήθηκαν, καθώς η ώρα ήταν περασμένη. Τα παιδιά αποφάσισαν να αποχωρήσουν, όμως ο άτυχος 21χρονος την ώρα που έφευγαν φέρεται να πάτησε πάνω σε πλαστικό πλεξιγκλας, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό.
Στο σημείο έσπευσαν αμέσως διασώστες του ΕΚΑΒ όμως δυστυχώς ήταν αργά.
Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σε κατάστσση σοκ οι γονείς του αδυνατούν να πιστέψουν το κακό που χτύπησε την οικογένεια. Ο 21χρονος ήταν ένα χαρισματικό παιδί. Με ιδιαίτερη αγάπη στον αθλητισμό και τη ζωή. «Ήταν γεμάτος ενέργεια, με ένα χαμόγελο που δεν έσβηνε ποτέ», αναφέρουν άνθρωποι από το κοντινό του περιβάλλον, ανήμποροι να συνειδητοποιήσουν την απώλεια.
Η είδηση του θανάτου του νέου αθλητή και φοιτητή Φυσικής Αγωγής έχει «παγώσει» τον Βόλο.
Δείτε φωτογραφίες:
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.