Μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας σήμερα 4 Οκτωβρίου – Ο σπουδαίος Άγιος που τιμά η Εκκλησία μας
Μάστορας: «Ήμουν γενικά πολύ μαγκωμένος στο να συμμετέχω φέτος στο The Voice μετά τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη»
Τζεφ Μοντάνα κατά ΣΚΑΪ και The Voice για Μαζωνάκη: «Δεν του έβαζαν κανένα όριο – Δυσκολευόταν να ολοκληρώσει μια πρόταση»
Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Είμαι 4 μήνες με καθετήρα» – Η αποκάλυψη για την υγεία του και η οργισμένη ανάρτηση
The Voice – Ράκος ο Μουζουράκης για τον Μαζωνάκη: «Βρισκόμαστε ακόμα σε σοκ»
Ελένη Καστάνη: Τα 31 κιλά που έχασε και η επίσκεψη σε κλινική του Κολωνακίου– «Ήταν τόσο μεγάλο το…»
Το άγνωστο τάμα της Γωγώς Μαστροκώστα λίγο πριν φύγει από τη ζωή: «Ήθελε οπωσδήποτε να πάει»
Άνω Λιόσια: Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε το νηπιαγωγείο όπου φώναζε σε κατάσταση αμόκ η διευθύντρια (Βίντεο)
Άλλος άνθρωπος 7 χρόνια μετά το MasterChef: Η Ασημίνα Ουστάλλι άλλαξε τα πάντα και πάει για GNTM (Φωτογραφίες)
Τραγωδία: Μαθητής Λυκείου ο 16χρονος Νίκος – Φίλοι του παραμένουν στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή (video)

Τραγωδία στην Κάρπαθο: Πέθανε την ημέρα της κηδείας του αδερφού του

Δύο αδέλφια, συνταξιούχοι από την Όλυμπο Καρπάθου, έφυγαν από τη ζωή με διαφορά 48 ωρών, γεγονός που βύθισε στο πένθος εκτός από τις οικογένειές τους, τους φίλους, τους συγγενείς και ολόκληρη την κοινωνία του νησιού.

Πρόκειται για τους Μιχάλη και Κωνσταντίνο Γεωργίου Μηνατσή, 76 και 73 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι έχαιραν εκτίμησης και σεβασμού σε ολόκληρη την περιοχή.

Πρώτος απεβίωσε ο Μιχάλης, (υπηρέτησε στο εμπορικό ναυτικό και ήταν δικηγόρος), ενώ την ημέρα της κηδείας του (Δευτέρα) απεβίωσε και ο Κωνσταντίνος (ελεύθερος επαγγελματίας) 73 ετών.

Για την απώλεια των ανθρώπων, εξέδωσε ανακοίνωση και η αδελφότητα «ΒΡΥΚΟΥΣ» στην οποία αναφέρεται συγκεριμένα:

«Με μεγάλη μας θλίψη, πληροφορηθήκαμε τον άδικο θάνατο, του γνωστού και αγαπητού σε όλους μας ΚΩΣΤΑ Γ. ΜΗΝΑΤΣΗ.

Η μοίρα, έπαιξε το πιο άσχημο παιχνίδι που θα μπορούσε να συμβεί σε δυο πολύ αγαπημένα αδέλφια. Πριν προλάβει να κηδευτεί ο Μιχάλης, βιάστηκε να τον ακολουθήσει κι ο Κωστής. Ίσως ο Θεός τους ήθελε να ξεκινήσουν μαζί το ταξίδι τους προς την αιωνιότητα.

Η Όλυμπος βυθίστηκε στο πένθος, στον χειρότερο Αύγουστο των τελευταίων χρόνων, αφού έφυγαν άδικα και ξαφνικά, δυο αξιόλογα παιδιά της και μάλιστα την ίδια χρονική περίοδο.

Η απουσία του Κώστα, θα στοιχήσει σε όλους μας, από το χώρο της Εκκλησίας, από το Σελλάι, από τα καφενεία, από τα πανηγύρια, μα πιο πολύ, θα τον στερηθεί το σπιτικό του, η γυναίκα του Μαγγαφούλα, τα παιδιά του, τα εγγόνια του, οι συγγενείς του και οι πολυπληθείς φίλοι και γνωστοί του.

Θα τον θυμόμαστε όλοι, με τη σοβαρότητα, την κατάνυξη και τη συμμετοχή του στις Λειτουργίες. Για το πηγαίο και αυθόρμητο χιούμορ του, για την ευχάριστη και ουσιαστική συντροφιά του στα καφενεία της Ολύμπου και της Ρόδου. Δυστυχώς, τα «πηγαδάκια» του Σελλαΐου αραίωσαν και σιγά-σιγά θα είναι σε όλους μας μια γλυκιά ανάμνηση.

Ο Κώστας, κατά την εδώ παραμονή του στη Ρόδο, ήταν ενεργό μέλος της Αδελφότητάς μας, την οποία υπηρέτησε από το πόστο του ταμία, την περίοδο 1979-1981. Βοήθησε στην κατασκευή του πρώτου κτηρίου μας, προσπαθούσε με κάθε τρόπο να αυξήσει τα έσοδα της «ΒΡΥΚΟΥΣ», την τότε δύσκολη εποχή.

Το Δ.Σ. της Αδελφότητας «ΒΡΥΚΟΥΣ» συμμετέχει σύσσωμο στο βαρύ πένθος της οικογένειάς του και εκφράζει τα πιο θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια σε όλους και στον καθένα χωριστά.

«Το ολυμπίτικο χώμα που σήμερα θα τον σκεπάσει, να είναι ανάλαφρο, το ατελείωτο ταξίδι που θα συμπορευθεί με τον αγαπημένο του αδελφό Μιχάλη θα έχει πορεία στους κόλπους του Αβραάμ και στους χώρους του Παραδείσου, γιατί εκεί είναι η θέση που τους πρέπει.
Καλό σας ταξίδι και η μνήμη σας αιωνία.

Ο πρόεδρος
Νίκος Γ. Αναστασιάδης
και το Δ.Σ. της Αδελφότητας «ΒΡΥΚΟΥΣ».

πηγή

 ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΣΤΟ ALLDAYNEWS

To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Related Posts

Τραγωδία: Μαθητής Λυκείου ο 16χρονος Νίκος – Φίλοι του παραμένουν στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή (video)

Ο 16χρονος Νίκος, μαθητής Λυκείου, σκοτώθηκε στη Χερσόνησο όταν το δίκυκλο που οδηγούσε βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε...

Read moreDetails
Leave Comment

ΠΡΟΒΟΛΗ

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.