Survivor: Στη δικαιοσύνη οι οικογένειες Φλώρου και Μαλλιαρού μετά τον ακρωτηριασμό του Σταύρου – Τι θα γίνει με την Acun Medya;
Έλληνας ομογενής γιατρός κατηγορείται για 148 βιασμούς (video)
Κι όμως σχεδόν κανείς δεν τρώεı τον «Βασıλιά των φρούτων»: Έχει αντıκαρκινική δράση, μεıώνει την πıεση, βελτıώνει την μνήμη
Αυτοπροσδιορίζονται ως ζώα, φοράνε ουρές, μάσκες ζώων και πάνε στον κτηνίατρο – Μουγκρίζουν και περπατούν στα τέσσερα (video)
Τα δάκρυα του Δέλλα έξω από την εντατική της Γωγώς: Σε ποιον Αγιο προσεύχεται για ένα θαύμα
Πατέρας μωρού 5 μηνών έλυσε τον γρίφο και κέρδισε το αυτοκίνητο στον Τροχό της Τύχης
Δείτε τι παθαίνει η καρδιά αν τρώτε τυρί κάθε μέρα
Ο πάτερ Διονύσιος από το Ναύπλιο κυκλοφόρησε μέταλ άλμπουμ και κάνει θραύση στο εξωτερικό (video)
Ντυμένη σαν αμαζόνα: Η Σία Κοσιώνη εμφανίστηκε σε θερινό σινεμά ντυμένη έτσι και όλοι γύρισαν να την κοιτάξουν
Επαναπροσλήφθηκε η γυναίκα που είχε απολυθεί από τον Μασούτη λόγω καταγγελίας πελάτη
Σπύρος Χαριτάτος: Απαντάει λίγο ειρωνικά στον Μητσοτάκη μέσα από το Open για το ποιος θα σηκώσει το τηλέφωνο
Η μίση Αθήνα γύρισε να την κοιτάξει – Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ φόρεσε μίνι καλύτερα και από 20χρονη και τα φλας άστραψαν
Πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή – Κομνηνάκα σε Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Καλά είσαι τόσο ξεφτιλισμένη; Τι πράγματα είναι αυτά; Είσαι καλά;»
Οικογενειακό γλέντι για το «κόκκινο σεντόνι» 13χρονης – Σοκαριστικό βίντεο
ΕΚΤΑΚΤΟ: Η βόλτα με τη γουρούνα μετατράπηκε σε τραγωδία για πατέρα και γιο – Ξεχύψησε ο 42χρονος και χαροπαλεύει το παιδί του (video)
Ανατροπή στον θάνατο της 28χρονης στο νοσοκομείο – «Ο ιατρικός φάκελος της 28χρονης είναι ψευδής» (video)
«ΒΛΕΠΩ 50 ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΩ “ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΠΟΤΕ”» – ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΠΡΩΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ (VIDEO)

Τραγωδία στην Κάρπαθο: Πέθανε την ημέρα της κηδείας του αδερφού του

Δύο αδέλφια, συνταξιούχοι από την Όλυμπο Καρπάθου, έφυγαν από τη ζωή με διαφορά 48 ωρών, γεγονός που βύθισε στο πένθος εκτός από τις οικογένειές τους, τους φίλους, τους συγγενείς και ολόκληρη την κοινωνία του νησιού.

Πρόκειται για τους Μιχάλη και Κωνσταντίνο Γεωργίου Μηνατσή, 76 και 73 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι έχαιραν εκτίμησης και σεβασμού σε ολόκληρη την περιοχή.

Πρώτος απεβίωσε ο Μιχάλης, (υπηρέτησε στο εμπορικό ναυτικό και ήταν δικηγόρος), ενώ την ημέρα της κηδείας του (Δευτέρα) απεβίωσε και ο Κωνσταντίνος (ελεύθερος επαγγελματίας) 73 ετών.

Για την απώλεια των ανθρώπων, εξέδωσε ανακοίνωση και η αδελφότητα «ΒΡΥΚΟΥΣ» στην οποία αναφέρεται συγκεριμένα:

«Με μεγάλη μας θλίψη, πληροφορηθήκαμε τον άδικο θάνατο, του γνωστού και αγαπητού σε όλους μας ΚΩΣΤΑ Γ. ΜΗΝΑΤΣΗ.

Η μοίρα, έπαιξε το πιο άσχημο παιχνίδι που θα μπορούσε να συμβεί σε δυο πολύ αγαπημένα αδέλφια. Πριν προλάβει να κηδευτεί ο Μιχάλης, βιάστηκε να τον ακολουθήσει κι ο Κωστής. Ίσως ο Θεός τους ήθελε να ξεκινήσουν μαζί το ταξίδι τους προς την αιωνιότητα.

Η Όλυμπος βυθίστηκε στο πένθος, στον χειρότερο Αύγουστο των τελευταίων χρόνων, αφού έφυγαν άδικα και ξαφνικά, δυο αξιόλογα παιδιά της και μάλιστα την ίδια χρονική περίοδο.

Η απουσία του Κώστα, θα στοιχήσει σε όλους μας, από το χώρο της Εκκλησίας, από το Σελλάι, από τα καφενεία, από τα πανηγύρια, μα πιο πολύ, θα τον στερηθεί το σπιτικό του, η γυναίκα του Μαγγαφούλα, τα παιδιά του, τα εγγόνια του, οι συγγενείς του και οι πολυπληθείς φίλοι και γνωστοί του.

Θα τον θυμόμαστε όλοι, με τη σοβαρότητα, την κατάνυξη και τη συμμετοχή του στις Λειτουργίες. Για το πηγαίο και αυθόρμητο χιούμορ του, για την ευχάριστη και ουσιαστική συντροφιά του στα καφενεία της Ολύμπου και της Ρόδου. Δυστυχώς, τα «πηγαδάκια» του Σελλαΐου αραίωσαν και σιγά-σιγά θα είναι σε όλους μας μια γλυκιά ανάμνηση.

Ο Κώστας, κατά την εδώ παραμονή του στη Ρόδο, ήταν ενεργό μέλος της Αδελφότητάς μας, την οποία υπηρέτησε από το πόστο του ταμία, την περίοδο 1979-1981. Βοήθησε στην κατασκευή του πρώτου κτηρίου μας, προσπαθούσε με κάθε τρόπο να αυξήσει τα έσοδα της «ΒΡΥΚΟΥΣ», την τότε δύσκολη εποχή.

Το Δ.Σ. της Αδελφότητας «ΒΡΥΚΟΥΣ» συμμετέχει σύσσωμο στο βαρύ πένθος της οικογένειάς του και εκφράζει τα πιο θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια σε όλους και στον καθένα χωριστά.

«Το ολυμπίτικο χώμα που σήμερα θα τον σκεπάσει, να είναι ανάλαφρο, το ατελείωτο ταξίδι που θα συμπορευθεί με τον αγαπημένο του αδελφό Μιχάλη θα έχει πορεία στους κόλπους του Αβραάμ και στους χώρους του Παραδείσου, γιατί εκεί είναι η θέση που τους πρέπει.
Καλό σας ταξίδι και η μνήμη σας αιωνία.

Ο πρόεδρος
Νίκος Γ. Αναστασιάδης
και το Δ.Σ. της Αδελφότητας «ΒΡΥΚΟΥΣ».

πηγή

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΣΤΟ ALLDAYNEWS

To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Related Posts

Leave Comment

ΠΡΟΒΟΛΗ

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.