Δεν το περίμεναν στην ΕΛ.Α.Σ.: Ποιος βρίσκεται πρώτος στις δημοσκοπήσεις – Οι τρεις που ακολουθούν
γιος
Απίστευτες εικόνες στη Μύκονο: Γυμνός άνδρας ερωτοτροπούσε με άγαλμα – Τέσσερις αστυνομικοί για να τον ακινητοποιήσουν
ΕΚΤΑΚΤΟ: Γνωστός ποινικολόγος βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του – Ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια
Εξάρχεια: Σοκ! Γιος γνωστού Έλληνα ποινικολόγου έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού – Δείτε ποιος είναι
Αλέξης Σταμάτης: Ποιος ήταν ο πατέρας του, Κώστας – Τα ιστορικά «Ξενία» και ο γάμος με την Μπέτυ Αρβανίτη
Σοκάρει η Εύη Βατίδου: «Δύο αλλοδαποί με λοστούς προσπαθούσαν να μπουν στο σπίτι μου» – Όσα καταγγέλλει (video)
Συγκλονίζει ο Σέρβος επιβάτης της Ryanair από Θεσσαλονίκη, που βρέθηκε έξω από το αεροπλάνο – «Κοιμόμουν και ξαφνικά πετάχτηκα έξω από το παράθυρο»
Συγκλονίζει ο Αλέξανδρος Κοψιάλης: «Κρίσεις πανικού, αϋπνίες και κατάρες για καρκίνο στο παιδί μου»
Η εξομολόγηση της Μπέτυς Αρβανίτη για τον γιο της Αλέξη Σταμάτη – Ο θυελλώδης γάμος με τον Γεωργίτση και η ζήλια της Βουγιουκλάκη
Κατερίνα Καινούργιου: Επέστρεψε στην Παναγία Εκατονταπυλιανή μετά το τάμα – «Νιώθω τόσο ευλογημένη»

Τραγωδία στην Κάρπαθο: Πέθανε την ημέρα της κηδείας του αδερφού του

Δύο αδέλφια, συνταξιούχοι από την Όλυμπο Καρπάθου, έφυγαν από τη ζωή με διαφορά 48 ωρών, γεγονός που βύθισε στο πένθος εκτός από τις οικογένειές τους, τους φίλους, τους συγγενείς και ολόκληρη την κοινωνία του νησιού.

Πρόκειται για τους Μιχάλη και Κωνσταντίνο Γεωργίου Μηνατσή, 76 και 73 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι έχαιραν εκτίμησης και σεβασμού σε ολόκληρη την περιοχή.

Πρώτος απεβίωσε ο Μιχάλης, (υπηρέτησε στο εμπορικό ναυτικό και ήταν δικηγόρος), ενώ την ημέρα της κηδείας του (Δευτέρα) απεβίωσε και ο Κωνσταντίνος (ελεύθερος επαγγελματίας) 73 ετών.

Για την απώλεια των ανθρώπων, εξέδωσε ανακοίνωση και η αδελφότητα «ΒΡΥΚΟΥΣ» στην οποία αναφέρεται συγκεριμένα:

«Με μεγάλη μας θλίψη, πληροφορηθήκαμε τον άδικο θάνατο, του γνωστού και αγαπητού σε όλους μας ΚΩΣΤΑ Γ. ΜΗΝΑΤΣΗ.

Η μοίρα, έπαιξε το πιο άσχημο παιχνίδι που θα μπορούσε να συμβεί σε δυο πολύ αγαπημένα αδέλφια. Πριν προλάβει να κηδευτεί ο Μιχάλης, βιάστηκε να τον ακολουθήσει κι ο Κωστής. Ίσως ο Θεός τους ήθελε να ξεκινήσουν μαζί το ταξίδι τους προς την αιωνιότητα.

Η Όλυμπος βυθίστηκε στο πένθος, στον χειρότερο Αύγουστο των τελευταίων χρόνων, αφού έφυγαν άδικα και ξαφνικά, δυο αξιόλογα παιδιά της και μάλιστα την ίδια χρονική περίοδο.

Η απουσία του Κώστα, θα στοιχήσει σε όλους μας, από το χώρο της Εκκλησίας, από το Σελλάι, από τα καφενεία, από τα πανηγύρια, μα πιο πολύ, θα τον στερηθεί το σπιτικό του, η γυναίκα του Μαγγαφούλα, τα παιδιά του, τα εγγόνια του, οι συγγενείς του και οι πολυπληθείς φίλοι και γνωστοί του.

Θα τον θυμόμαστε όλοι, με τη σοβαρότητα, την κατάνυξη και τη συμμετοχή του στις Λειτουργίες. Για το πηγαίο και αυθόρμητο χιούμορ του, για την ευχάριστη και ουσιαστική συντροφιά του στα καφενεία της Ολύμπου και της Ρόδου. Δυστυχώς, τα «πηγαδάκια» του Σελλαΐου αραίωσαν και σιγά-σιγά θα είναι σε όλους μας μια γλυκιά ανάμνηση.

Ο Κώστας, κατά την εδώ παραμονή του στη Ρόδο, ήταν ενεργό μέλος της Αδελφότητάς μας, την οποία υπηρέτησε από το πόστο του ταμία, την περίοδο 1979-1981. Βοήθησε στην κατασκευή του πρώτου κτηρίου μας, προσπαθούσε με κάθε τρόπο να αυξήσει τα έσοδα της «ΒΡΥΚΟΥΣ», την τότε δύσκολη εποχή.

Το Δ.Σ. της Αδελφότητας «ΒΡΥΚΟΥΣ» συμμετέχει σύσσωμο στο βαρύ πένθος της οικογένειάς του και εκφράζει τα πιο θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια σε όλους και στον καθένα χωριστά.

«Το ολυμπίτικο χώμα που σήμερα θα τον σκεπάσει, να είναι ανάλαφρο, το ατελείωτο ταξίδι που θα συμπορευθεί με τον αγαπημένο του αδελφό Μιχάλη θα έχει πορεία στους κόλπους του Αβραάμ και στους χώρους του Παραδείσου, γιατί εκεί είναι η θέση που τους πρέπει.
Καλό σας ταξίδι και η μνήμη σας αιωνία.

Ο πρόεδρος
Νίκος Γ. Αναστασιάδης
και το Δ.Σ. της Αδελφότητας «ΒΡΥΚΟΥΣ».

πηγή

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΣΤΟ ALLDAYNEWS

To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Related Posts

Δεν το περίμεναν στην ΕΛ.Α.Σ.: Ποιος βρίσκεται πρώτος στις δημοσκοπήσεις – Οι τρεις που ακολουθούν

Μια μεγάλη έκπληξη καταγράφεται στη μάχη του σταυρού στη Θεσσαλονίκη, με ένα πρόσωπο από το ψηφοδέλτιο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλέξη...

Read moreDetails
Leave Comment

ΠΡΟΒΟΛΗ

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.