Σωκράτης Φάμελλος
Μάϊκλ Τζόρνταν: Έτριβαν τα ματάκια τους με το φιλοδώρημα που άφησε σε πασίγνωστο πανάκριβο εστιατόριο της Μυκόνου
Θερινές εκπτώσεις 2026: Πότε ξεκινούν και πόσο θα διαρκέσουν
Πόσος χρόνος χρειάζεται το μαγνήσιο για να αρχίσει να δρα;
Ποιοι εντάσσονται στο πρόγραμμα επιστρεπτέας προκαταβολής – Μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις
Αποκάλυψη: Βiαστές, ληστές και εγκληματίες αποφυλακίζονται υπό όρους και δεν εμφανίζονται ποτέ στα αστυνομικά τμήματα!
Υπόθεση δολοφονίας 39χρονης Βασιλικής: Το δράμα των δύο ανήλικων κοριτσιών – Η αδελφή της δεν μπορεί να αναλάβει την επιμέλεια (video)
Σωκράτης Φάμελλος
Κοπέλα καταγγέλλει ότι την απέλυσαν γιατί «δεν πήγαινε με τους ρυθμούς του μαγαζιού» ενώ έπαιρνε 5 ευρώ την ώρα και κάλυπτε 3 θέσεις ταυτόχρονα
Γερασμένος, με άσπρα μαλλιά και ταλαιπωρημένος: Διέρρευσε φωτογραφία του Νότη Σφακιανάκη! Πως είναι σήμερα;
Επεισοδιακή καταδίωξη στη Ραφήνα: Αλβανός έκλεψε βενζινάδικο – Τον βρήκε ο τραυματισμένος πελάτης και τον χτύπησε
Χριστίνα Παππά για το πρόβλημα υγείας της εγγονής της: «Είναι το δεύτερο περιστατικό παγκοσμίως»
Άνδρας σε κατάσταση αμόκ, μπουκάρει στο γραφείο και δολοφονεί τη συνάδελφο και πρώην σύντροφό του (video)
Ξυλοδαρμός στην Καλλιθέα: Ο 21χρονος μιλάει για την άγρια επίθεση του οδοντιάτρου – «Του φώναζα να σταματήσει.. δεν άκουγε τίποτα»
Πέθανε στο νοσοκομείο από πνευμονική ανεπάρκεια η ηθοποιός και σύζυγος του Γιώργου Κατσαρού
Μπράβοι σε αμόκ τα κάνουν «γυαλιά καρφιά» σε μπαρ πουλώντας προστασία – «Θα τον σκοτώσω τώρα! Αύριο χειροβομβίδα μέσα» (video)
Σωκράτης Φάμελλος
Καλλιθέα: Ποιος είναι ο 55χρονος οδοντίατρος που ξυλοκόπησε με ρόπαλο τους δύο Αιγύπτιους

Τραγωδία στην Κάρπαθο: Πέθανε την ημέρα της κηδείας του αδερφού του

Δύο αδέλφια, συνταξιούχοι από την Όλυμπο Καρπάθου, έφυγαν από τη ζωή με διαφορά 48 ωρών, γεγονός που βύθισε στο πένθος εκτός από τις οικογένειές τους, τους φίλους, τους συγγενείς και ολόκληρη την κοινωνία του νησιού.

Πρόκειται για τους Μιχάλη και Κωνσταντίνο Γεωργίου Μηνατσή, 76 και 73 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι έχαιραν εκτίμησης και σεβασμού σε ολόκληρη την περιοχή.

Πρώτος απεβίωσε ο Μιχάλης, (υπηρέτησε στο εμπορικό ναυτικό και ήταν δικηγόρος), ενώ την ημέρα της κηδείας του (Δευτέρα) απεβίωσε και ο Κωνσταντίνος (ελεύθερος επαγγελματίας) 73 ετών.

Για την απώλεια των ανθρώπων, εξέδωσε ανακοίνωση και η αδελφότητα «ΒΡΥΚΟΥΣ» στην οποία αναφέρεται συγκεριμένα:

«Με μεγάλη μας θλίψη, πληροφορηθήκαμε τον άδικο θάνατο, του γνωστού και αγαπητού σε όλους μας ΚΩΣΤΑ Γ. ΜΗΝΑΤΣΗ.

Η μοίρα, έπαιξε το πιο άσχημο παιχνίδι που θα μπορούσε να συμβεί σε δυο πολύ αγαπημένα αδέλφια. Πριν προλάβει να κηδευτεί ο Μιχάλης, βιάστηκε να τον ακολουθήσει κι ο Κωστής. Ίσως ο Θεός τους ήθελε να ξεκινήσουν μαζί το ταξίδι τους προς την αιωνιότητα.

Η Όλυμπος βυθίστηκε στο πένθος, στον χειρότερο Αύγουστο των τελευταίων χρόνων, αφού έφυγαν άδικα και ξαφνικά, δυο αξιόλογα παιδιά της και μάλιστα την ίδια χρονική περίοδο.

Η απουσία του Κώστα, θα στοιχήσει σε όλους μας, από το χώρο της Εκκλησίας, από το Σελλάι, από τα καφενεία, από τα πανηγύρια, μα πιο πολύ, θα τον στερηθεί το σπιτικό του, η γυναίκα του Μαγγαφούλα, τα παιδιά του, τα εγγόνια του, οι συγγενείς του και οι πολυπληθείς φίλοι και γνωστοί του.

Θα τον θυμόμαστε όλοι, με τη σοβαρότητα, την κατάνυξη και τη συμμετοχή του στις Λειτουργίες. Για το πηγαίο και αυθόρμητο χιούμορ του, για την ευχάριστη και ουσιαστική συντροφιά του στα καφενεία της Ολύμπου και της Ρόδου. Δυστυχώς, τα «πηγαδάκια» του Σελλαΐου αραίωσαν και σιγά-σιγά θα είναι σε όλους μας μια γλυκιά ανάμνηση.

Ο Κώστας, κατά την εδώ παραμονή του στη Ρόδο, ήταν ενεργό μέλος της Αδελφότητάς μας, την οποία υπηρέτησε από το πόστο του ταμία, την περίοδο 1979-1981. Βοήθησε στην κατασκευή του πρώτου κτηρίου μας, προσπαθούσε με κάθε τρόπο να αυξήσει τα έσοδα της «ΒΡΥΚΟΥΣ», την τότε δύσκολη εποχή.

Το Δ.Σ. της Αδελφότητας «ΒΡΥΚΟΥΣ» συμμετέχει σύσσωμο στο βαρύ πένθος της οικογένειάς του και εκφράζει τα πιο θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια σε όλους και στον καθένα χωριστά.

«Το ολυμπίτικο χώμα που σήμερα θα τον σκεπάσει, να είναι ανάλαφρο, το ατελείωτο ταξίδι που θα συμπορευθεί με τον αγαπημένο του αδελφό Μιχάλη θα έχει πορεία στους κόλπους του Αβραάμ και στους χώρους του Παραδείσου, γιατί εκεί είναι η θέση που τους πρέπει.
Καλό σας ταξίδι και η μνήμη σας αιωνία.

Ο πρόεδρος
Νίκος Γ. Αναστασιάδης
και το Δ.Σ. της Αδελφότητας «ΒΡΥΚΟΥΣ».

πηγή

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΣΤΟ ALLDAYNEWS

To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Related Posts

Leave Comment

ΠΡΟΒΟΛΗ

Πέθανε στο νοσοκομείο από πνευμονική ανεπάρκεια η ηθοποιός και σύζυγος του Γιώργου Κατσαρού

Η ιστορία αγάπης του Γιώργου Κατσαρού και της Μιρέλλας Κουτσοκώστα κράτησε μισό αιώνα, με τον γνωστό συνθέτη να στέκεται στο...

Read moreDetails

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.