Τραγωδία δίχως τέλος στην Καλιφόρνια από τις πυρκαγιές – 79 νεκροί και 1276 αγνοούμενοι

Οι νεκροί συνολικά στην Καλιφόρνια έφτασαν τους 76. Πρόκειται για τη φονικότερη πυρκαγιά στην ιστορία της Πολιτείας.

Τις σορούς άλλων πέντε ανθρώπων βρήκαν οι αρχές από την της πυρκαγιά που έχει βαπτιστεί Camp Fire στο βόρειο τμήμα της Καλιφόρνιας, εξέλιξη που αυξάνει τον απολογισμό των νεκρών σε 76 στην Κομητεία Μπιούτ, δήλωσε πριν από λίγο ο σερίφης αυτής της Κομητείας, ο Κόρι Χόνι.

Μην το χάσεις:  "Μαμά, μπαμπά"... Ραγίζουν καρδιές τα γράμματα των εγκλωβισμένων παιδιών! Ζητά συγγνώμη ο προπονητής τους. Θρίλερ η διάσωση!

Ο ίδιος ανέφερε ότι ο αριθμός των αγνοουμένων εξαιτίας της δασικής πυρκαγιάς Καμπ, η οποία είναι η φονικότερη στην ιστορία της Πολιτείας, αυξήθηκε σε 1.276, ή κατά 265 πρόσωπα, από την Παρασκευή.

Ο Χόνι συμπλήρωσε πως 714 άνθρωποι που είχαν κηρυχθεί αγνοούμενοι βρέθηκαν ζωντανοί και αφαιρέθηκαν από τον κατάλογο των προσώπων η τύχη των οποίων παραμένει άγνωστη, αριθμός αυξημένος κατά 385 από την Παρασκευή.

Μην το χάσεις:  Η γυναίκα που έκλεψε από την Οπρα τον τίτλο της πλουσιότερης στον κόσμο

Ο νέος απολογισμός που έδωσε ο σερίφης της Κομητείας Μπιούτ αυξάνει τον συνολικό αριθμό των νεκρών από τις πυρκαγιές στην Πολιτεία της Καλιφόρνιας σε τουλάχιστον 79, καθώς η πυρκαγιά που αποκαλείται Woolsey από τις αρχές στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους.

ΑΠΕ-ΜΠΕ