Τον σκότωσε με μακρύ στιλέτο, επάνω στα… προκαταρκτικά λίγο πριν κάνουν σεξ

Το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό είχε αποκτήσει εμμονή με τις ταινίες σεξ και τις ταινίες καράτε. Κάτι σαν τους δικούς μας κινηματογράφους «2 έργα σεξ και ένα καράτε».

Έβλεπε μανιωδώς ταινίες καράτε και ύστερα έκανε σεξ χρησιμοποιώντας μάλιστα και πολλά αιχμηρά εργαλεία – όπλα που υπάρχουν στις ταινίες αυτές.

Μέχρι που ένα μακρύ στιλέτο 35 εκατοστών καρφώθηκε στην καρδιά του άνδρα και πέθανε ακαριαία. Και αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια των ερωτικών προκαταρκτικών παιχνιδιών του ζευγαριού.

Μην το χάσεις:  Θέλετε υγεία, σεξ και χρήμα το 2017; Αυτά είναι τα Πρωτοχρονιάτικα έθιμα καλοτυχίας

Η γυναίκα, η 49χρονη Τζένιφερ Λιν από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ συνελήφθη αμέσως και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία εν βρασμώ ψυχής.

Η ίδια στις καταθέσεις της αντί να πει την αλήθεια ότι δηλαδή ήταν ένα μοιραίο ερωτικό παιχνίδι, είχε πει ότι γλίστρησε ο άνδρας της στην μπανιέρα και έπεσε και του καρφώθηκε το στιλέτο στην πλάτη. Φυσικά κανείς δεν την πίστεψε τότε.

Μην το χάσεις:  Φοβερή πλάκα!! – Πως αντιδρούν οι γυναίκες όταν βλέπουν έναν άντρα με το «μόριό» του «σηκωμένο»[video]

Μέχρι που τα στοιχεία της αστυνομίας την οδήγησαν να πει την αλήθεια. Το ζευγάρι πριν το τραγικό περιστατικό είχε αρχίσει να βλέπει «ταινίες καράτε», που τους ενέπνευσαν ώστε να αρχίσουν να επιδίδονται σε βίαια προκαταρκτικά και σεξουαλικά παιχνίδια με όπλα.

Όπως μεταδίδει το αμερικανικό πρακτορείο, η ποινή της γυναίκας ενδέχεται να μειωθεί, σε ακροαματική διαδικασία που έχει προγραμματιστεί για τον επόμενο μήνα.

loading...