Το λάθος του Νίκου Μουτσινά και η πληρωμένη απάντηση από μια καρκινοπαθή (εικόνα)

Στην εκπομπή «για την παρέα» στο Open, ο Νίκος Μουτσινάς σχολιάζει με τον ιδιαίτερο τρόπο του τις εμφανίσεις γυναικών και αντρών στην τηλεόραση. Δυστυχώς για τον ίδιο σχολίασε και την εμφάνιση της Αγγελικής Δαφτσίδου. Μιας γυναίκας όμως που δίνει τη μάχη της για τη ζωή απέναντι στον καρκίνο. Μιας γυναίκας που έχει κάνει διπλή μαστεκτομή.

Την απάντηση την έλαβε από την ίδια την γυναίκα και είναι αποστομωτική.

Έγραψε λοιπόν στο facebook της:

«Σήμερα στο open tv και στην εκπομπή για την παρέα ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε το ‘στυλ’ μου, τη συγγραφέα με το δύσκολο όνομα, το λάθος κολάν, τα χοντρά μπούτια και το μισό μαλλί. Κάνω αυτό το ποστ για να του υποδείξω και αλλά σημεία που του ξέφυγαν.

Μην το χάσεις:  Η παχουλή Παπαρίζου, το άγριο κράξιμο, τα πιτόγυρα, η Ζούμπι και το κορμί!

Πρώτον και κυριότερο είμαι χωρίς το στήθος μου, αφού σαν καρκινοπαθής υποβλήθηκα σε διπλή μαστεκτομή. Πολύ μεγάλο λάθος που του διέφυγε αυτό. Στην τηλεόραση χωρίς βυζια! Αίσχος!

Δεύτερον είμαι πρησμένη (σκέφτομαι το σαν φάλαινα, είναι κάτι που μάλλον θα έλεγε ο ίδιος) από τη συνεχιζόμενη ορμονοθεραπεία που κάνω εδώ και χρόνια.

Τρίτον εκτός από το μαλλί, έπρεπε να εστιάσει και στα αραιά φρύδια, μιας και δεν ξαναβγήκαν μετά τις χημειοθεραπείες.

Μην το χάσεις:  ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ!! Δείτε πώς είναι σήμερα ο Λορέντζο από το Bar!![photos]

Και τέλος πάντων πως είναι δυνατόν μια γυναίκα μετά τον καρκίνο του μαστού, με τέτοια χάλια, να κυκλοφορεί στην κοινωνία και να έχει το θράσος να βγαίνει στην τηλεόραση και μιλάει για το βίωμα της που, έγραψε σε βιβλίο, ενώ στην τηλεόραση παίζουν τέτοιες εκπομπές γεμάτες γλαμουρια, ομορφιά, στυλ και πολιτισμό.

Συγνώμη κύριε Μουτσινά που οι γυναίκες με καρκίνο του μαστού τολμάμε να βγαίνουμε δημόσια και να σας χαλάμε την αισθητική με την ασχήμια μας!

από την Αγγελική Δαφτσίδου Angeliki Daftsidoy II

Γυναίκες με Καρκίνο Μαστού»

loading...