Μετά από πολύμηνη μάχη με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε η γλυκιά Κωνσταντίνα, μητέρα του Γιώργου Λύρα, συζύγου της Πέγκυς Ζήνα, άφησε σήμερα την τελευταία της πνοή σε Νοσοκομείο των Αθηνών. Ο πόνος είναι μεγάλος για την οικογένεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία θα γίνει την Παρασκευή στις 11 το πρωί εκτός Αθηνών.
[ad id=”215657″]
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η άτυχη γυναίκα αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα με την υγεία της και το πάλευε αλλά τις τελευταίες 2 εβδομάδες η κατάσταση της είχε επιδεινωθεί και παρά την αρωγή των γιατρών δεν καταφέρε να κερδίσει τη μάχη με το θάνατο.
Γλυκιά μου Κωνσταντίνα να έχεις καλό ταξίδι!
nassosblog
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.












![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-75x75.jpg)






























![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-360x180.jpg)






























































