Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για πυρκαγιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης πλαστικών στη Μεταμόρφωση. Διακοπή κυκλοφορίας στην Αθηνών-Λαμίας.
Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σήμερα το πρωί σε εργοστάσιο ανακύκλωσης πλαστικών στη Μεταμόρφωση Αττικής, επί της οδού Σωρού, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην Πυροσβεστική.
Στο σημείο επιχειρούν 21 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ στην κατάσβεση συνδράμουν υδροφόρες του Δήμου και εθελοντές, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους.
Λόγω του έντονου καπνού, κλειστή είναι η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα από το ύψος της οδού Τατοΐου μέχρι το ύψος της Λυκόβρυσης, με την Τροχαία να εκτρέπει την κυκλοφορία των οχημάτων.
ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ
#Πυρκαγιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης πλαστικών, επί της οδού Σώρου, στη Μεταμόρφωση Αττικής, κινητοποιήθηκαν 21 #πυροσβέστες με 7 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 15, 2020
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει τόσο εντός τους εργοστασίου όσο και στους εξωτερικούς χώρους.
— Chrisanthos Argyriou (@hrisanthos) August 15, 2020
Το alldaynews.gr άλλαξε!
Κάνε Like στη νέα μας σελίδαΣημειώνεται πως σχετικά κοντά στο εργοστάσιο που φλέγεται υπάρχουν κι άλλες βιοτεχνίες με εύφλεκτα υλικά, αλλά και κάποιες κατοικίες.
Πηγές: newpost.gr
Συζήτηση σχετικά με post