Σπαραγμός στην Κηδεία του 30χρονου Γιάννη-Σε Κατάσταση Μέθης οι Γονείς του!

Και ξαφνικά μπήκε στην ζωή μας ο νεαρός Γιάννης Ζωναράς. Όχι για καλό σκοπό. αλλά για να γράψουμε για τον θάνατο του. Ένα παιδί απο μια πολύ δυνατή οικογένεια.

Στο χωριό πέρα απο το Κρεοπωλείο που είχε ο ίδιος ο Γιάννης, η οικογένεια του συντηρύσε ένα μπακάλικο και ο πατέρας του μάντρα αυτοκινήτων.

Δυστυχώς ο Γιάννης όποτε έβγαινε έξω είχε μια επικίνδυνη αδυναμία. Έπινε παραπάνω. Όμως τα παθήματα στο παρελθόν δεν του έγιναν μαθήματα. Μπήκε σε αυτοκίνητο πάλι έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και αυτή την φορά ήταν και η μοιραία.

Μην το χάσεις:  Το DNA «μίλησε»! Αυτή είναι η μητέρα του άτυχου βρέφους που βρέθηκε νεκρό στα σκουπίδια

Ο φέτος θα τελείωνε και το νυχτερινό σχολείο του χωριού, το οποίο είχε παρατήσει και είχε αποφασίσει πρίν απο δυο χρόνια να επιστρέψει. Στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε σοβαρά ατυχήματα με αποτέλεσμα να έχει υποβληθεί σε σοβαρές εξετάσεις. Μάλιστα είχε μόνιμα λάμες και σίδερα στο κεφάλι του.

Η κηδεία του ολοκληρώθηκε πρίν απο λίγο στο κοιμητήριο του χωριού του στους Φίλιππους Καβάλας, με τουςγονείς του σε κατάσταση μέθης απο τα ψυχοφάρμακα.

Μην το χάσεις:  Η Περιστέρα Μπαζιάνα πήγε σήμερα στη δίκη της Χρυσής Αυγής[photos]

Δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι συνέβαινε. Θεωρούσαν πώς επρόκειτο για κάποιον άλλον. Οι συγγενείς και οι φίλοι τους σάστισαν με την εικόνα τους.

Τι να πείς σε αυτούς τους γονείς τώρα; Πώς να αποδεχτούν την απώλεια του παιδιού τους;

Αυτές οι απώλειες δεν ξεχνιούνται ποτέ. Μένουν για πάντα στις ψυχές τους…

Καλό ταξίδι Γιάννη

nassosblog.gr

loading...