Σοκ! Μαθητής Γυμνασίου έσπασε στο ξύλο καθηγήτρια και την έστειλε στο νοσοκομείο (vid)

Η καταγγελία έγινε επωνύμως από άλλη εκπαιδευτικό, η οποία στον «αέρα» της ενημερωτικής εκπομπής σόκαρε με τα όσα περιέγραψε ως αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, αλλά και για το περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης εκ μέρους της πολιτείας.

Οργή για την απουσία ειδικού συνοδού, καθώς το ίδιο παιδί είχε ξαναχτυπήσει εκπαιδευτικό σε προηγούμενο σχολείο, με το πρόβλημα αντί να επιλύεται να μετατίθεται, καθώς το παιδί το μετέφεραν από σχολείο σε σχολείο, καθώς η ύπαρξη συνοδών δεν έχει ακόμα εγκριθεί!

Μαθητής Γυμνασίου, έστειλε καθηγήτρια επί μήνες για νοσηλεία στο Νοσοκομείο, με την εκπαιδευτικό να έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό, σύμφωνα με την κ. Ίριδα Ταλιαδώρου.

Μην το χάσεις:  Κόρινθος: Απόδραση κρατουμένων από αστυνομικό τμήμα

Η συγκεκριμένη καθηγήτρια, σημείωσε η κ. Ταλιαδώρου, αναγκάστηκε να απουσιάσει επί μήνες από τα καθήκοντά της στο συγκεκριμένο σχολείο.

Εξάλλου, Ανώτερος Λειτουργός του Υπουργείου Παιδείας ο οποίος είχε επισκεφθεί το σχολείο, ανέφερε ότι: «Είχε ζητηθεί από ανώτερο λειτουργό του ΥΠΠ, ο οποίος πρότεινε στον καθηγητικό σύλλογο να γίνει αποκοπή από τον μισθό των εκπαιδευτικών, για να φέρουν συνοδό για το παιδί».

Μην το χάσεις:  Νέο σοκ στην Ξάνθη: Αυτοκτόνησε γνωστός Ξανθιώτης επιχειρηματίας

Επί τη βάσει των προβλημάτων που αντιμετωπίζει και η Ειδική εκπαίδευση, τα οποία αναδείχθηκαν νωρίτερα στην Επιτροπή Παιδείας της Βουλής, η κ. Ταλιαδώρου είπε ότι το ίδιο παιδί είχε παρόμοιο περιστατικό σε άλλο σχολείο και ενδεχομένως ακόμα και σήμερα πλέον να βρίσκεται σε τρίτο σχολείο και πάλι χωρίς τη συνδρομή συνοδού, εξαιτίας και των αγγυλώσεων που διαπιστώνονται.

Πηγές: newsit.com.cy