Νέα επιβάρυνση “έρχεται” για όσους έχουν χρέη στην ΔΕΗ και δεν κάνουν ρύθμιση.
Η εταιρεία αποφάσισε να αυξήσει το επιτόκιο στις οφειλές, φτάνοντάς το στο 7,5%!
Επίσης η ΔΕΗ επιβάλει για πρώτη φορά επιτόκιο 6% στις οφειλές τους Δημοσίου. Την ίδια στιγμή δεν αυξάνεται το επιτόκιο για όσους έχουν υπαχθεί ή θα υπαχθούν σε ρύθμιση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ
«Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ:
Δεν αυξάνεται το επιτόκιο για οφειλές που έχουν ενταχθεί ή πρόκειται να ενταχθούν σερύθμιση. Το επιτόκιο παραμένει στα επίπεδα του δικαιοπρακτικού, δηλαδή 5,25%.
– Επιβάλλεται, σύμφωνα με τον νόμο, επιτόκιο 6% για ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου,για πρώτη φορά.
– Για ληξιπρόθεσμες οφειλές πελατών που δεν προσέρχονται να τις ρυθμίσουν επιβάλλεται, σύμφωνα με το νόμο, επιτόκιο 7,25%»
newsit.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.





























![Alldaynews.gr Έκτακτο Επίδομα: Ποιοι θα δούν σήμερα τα 800€ στο λογαριασμό τους![Όλες οι Ημερομηνίες]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/04/epidoma-360x180.jpg)







































































