Σκότωσε και διαμέλισε τη φιλενάδα του – Τιμωρήθηκε με μόλις 9,5 χρόνια φυλακή (εικόνες)

…αφού δεν τον άφησαν ελεύθερο, πάλι καλά!

Υπάρχουν μερικά εγκλήματα στα οποία κάποιος δεν ξέρει πού να κεντράρει: Στη βιαιότητα του εγκλήματος; Στην ψυχρότητα της ομολογίας του δράστη; Ή στην ποινή-χάδι που του επέβαλε το δικαστήριο;

Κι όμως, αυτά τα ερωτήματα συνοδεύουν ένα από τα πιο αρρωστημένα εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί τα τελευταία χρόνια στη Ρωσία, όπου ο 28χρονος τραπεζικός Σεργκέι Κόβαλτσουκ δολοφόνησε την 23χρονη φίλη του, Βέρα Νουρμπάεβα.

Μην το χάσεις:  Άφαντος ο Τούρκος δράστης του μακελειού στην Ουτρέχτη - Φώναζε «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος», λέει αυτόπτης μάρτυρας

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω διαδικτύου και αφού πέρασε μαζί την πρωτοχρονιά, σύννεφα άρχισαν να μαζεύονται πάνω από τη σχέση. Τα σύννεφα έγιναν καταιγίδα όταν η Βέρα κατηγόρησε τον Σεργκέι ότι της έκλεψε το τηλέφωνο.

Εκείνος έγινε έξαλλος, την στραγγάλισε και στη συνέχεια με ένα κουζινομάχαιρο διαμέλησε το πτώμα, το έβαλε σε σακούλες σκουπιδιών και τις πέταξε σε απομακρυσμένη λίμνη στην ευρύτερη περιοχή της Μόσχα, ενώ, όπως ομολόγησε ο ίδιος, πέταξε τα όργανα της άτυχης γυναίκας στο μπάνιο.

Μην το χάσεις:  Μητέρα βασάνιζε φριχτά τα παιδιά της: Τι ακριβώς τα έβαζε να κάνουν; Όλα για την σωστή διαπαιδαγώγηση (Σκληρές εικόνες)

Παρά το γεγονός ότι το πτώμα δεν βρέθηκε ποτέ, ο Κόβαλτσουκ ομολόγησε το έγκλημά του και έδειξε μεταμέλεια. Φαίνεται ότι η μεταμέλειά του βάρυνε πολύ στο δικαστήριο το οποίο τον καταδίκασε σε 9,5 χρόνια φυλακή.

Πηγές: topontiki.gr, Daily Mail

loading...