Σκάνδαλο άνευ προηγουμένου: Καθηγήτρια υιοθέτησε τον ανήλικο μαθητή της και μετά τον αποπλάνησε – Είναι έγκυος στο παιδί του

0
87

Η τοπική κοινωνία στο Άκρον του Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών δεν μπορεί να πιστέψει τις λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται για την υπόθεση με την καθηγήτρια και τον μαθητή της.

Η Laura Lynn Cross φέρεται να πρότεινε στους γονείς του ανήλικου να τον υιοθετήσει νομικά ώστε να μένει μαζί της και να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στο διάβασμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τις πληροφορίες γιατί ο νεαρός είναι ακόμα ανήλικος και το όνομα του δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, πρόκειται για αφροαμερικάνο και οι γονείς του αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, παράγοντας που διευκόλυνε το σχέδιο της καθηγήτριας.

Ο πατέρας του θύματος υποψιάστηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και κατήγγειλε το περιστατικό τόσο στο σχολείο όσο και στις Αρχές. Αν ευσταθούν τα λεγόμενα του, κανείς δεν τον πίστεψε.

Τέσσερα χρόνια μετά έλαβε ένα ανώνυμο τηλεφώνημα πως ήταν πλέον παππούς. Επανήλθε στην αστυνομία, αυτή τη φορά με νέες κατηγορίες ενάντια στην καθηγήτρια και αυτή τη φορά τον πίστεψαν, με αποτέλεσμα τη σύλληψη της.

Το παιδί της είναι δυο ετών πλέον ενώ η υπόθεση της αποπλάνησης φαίνεται να διήρκησε μια τετραετία, μεταξύ 2013 – 2017.

loading...