Πλήρωσαν 4.500 ευρώ πρόστιμο για παράνομη στάθμευση – Πάρκαραν έξω από το σπίτι τους (pics)

Μια οικογένεια από το Σαλφορντ, έβαλε τα χεράκια της και έβγαλε τα ματάκια της. Ζήτησαν από τον Δήμο να βάλει διπλές κίτρινες γραμμές έξω από το σπίτι τους προκειμένου να γίνει ασφαλέστερος ο δρόμος και να μην τρέχουν τα αυτοκίνητα.

Όμως αυτό σήμαινε ότι δεν θα μπορούσαν να παρκάρουν και έξω από το σπίτι τους αφού με τη νέα σήμανση αυτή απαγορεύεται και η στάθμευση.

Μην το χάσεις:  Γυμνές γυναίκες αντί για πιατέλες - Εστιατόριο προκάλεσε σάλο με την ιδέα του!![Photos][Video]

Σε αυτό το τελευταίο δεν έδωσαν και ιδιαίτερη σημασία. Συνέχιζαν να σταθμεύουν το αυτοκίνητο τους έξω από το σπίτι, όπως έκαναν πάντα, στην είσοδο του πάρκινγκ τους.

Αλλά η δημοτική αστυνομία περνούσε και όλο τους έριχνε κλήσεις. Και τα πρόστιμα όλο και αυξάνονταν. Μέχρι που έφτασαν τα 4.500 ευρώ.

Τώρα ο κ. Σκοτ ισχυρίζεται πως ουδέποτε ζήτησε να ζωγραφιστούν οι διπλές κίτρινες γραμμές έξω από την οικία του. Ζήτησε να του αφήσουν έναν μικρό χώρο για να βάζει το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι του, κάτι που δεν έγινε.

Μην το χάσεις:  Αγοράζουν χελώνες από τις λαϊκές και τις αφήνουν ελεύθερες!![photos]

Το δημοτικό συμβούλιο της πόλης του Σαλφορντ κοντά στο Μάντσεστερ, συνεδρίασε και τελικά αποφάσισε ότι ο κ. Σκοτ κακώς διαμαρτύρεται και ότι τα πρόστιμα που του έχουν επιβληθεί ισχύουν κανονικά.

Πηγές: topontiki.gr

loading...