ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ: 20.000 σε εργοδότη που έβριζε και παρενοχλούσε – «Είσαι τσο@λα, ανίκανη, αποβλακωμένη» (εικόνες)

Απίστευτες προσβολές εκτόξευε κατά εργαζόμενης ο εργοδότης της, ο οποίος -μετά από καταγγελία της παθούσας και δικαστική διαμάχη- υποχρεούται να καταβάλει αποζημίωση ύψους 20.000 ευρώ για ηθική βλάβη.

«Άχρηστη, ανίκανη, δεν αξίζεις τίποτα, τέτοια τσουλάκια επιβιώνουν» είναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που ο εργοδότης δεν δίστασε να εκτοξεύσει κατά της εργαζόμενης ακόμα και ενώπιον των επιθεωρητών του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας Νέας Ιωνίας, σύμφωνα με καταγγελία του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η Ένωση».

Μην το χάσεις:  Στην Κύπρο δίνουν 11.500 ευρώ το μήνα για αυτή τη δουλειά – Δεν πάει όμως κανείς!

Παράλληλα, σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία, της απηύθυνε εκφράσεις όπως «γλωσσού, οι γυναίκες που μιλάνε όπως εσύ πρέπει να κρεμιούνται από τη γλώσσα», «αποβλακωμένο πλάσμα που δεν έχει ζωή επάνω του», «κουτοπόνηρη αρβανίτισσα», «τσουλί».

«Κομμένη σε βλέπω σήμερα, λες και όλο το βράδυ το γλεντούσες, όχι μόνο με έναν ή δύο λεβέντες, αλλά με καμιά δεκαριά», ήταν κάποιες από τις προσβολές που αναγκαζόταν να ανέχεται η εργαζόμενη και που, όταν διαμαρτυρήθηκε, ο εργοδότης την απέλυσε και μάλιστα χωρίς αποζημίωση.

Μην το χάσεις:  Κερδισμένοι όσοι δημόσιοι υπάλληλοι βγουν στη σύνταξη έως το 2020 – Τι προβλέπεται

Το Δικαστήριο συνολικά αναγνώρισε απαιτήσεις, ύψους 36.839,50 ευρώ, ενώ είχε προηγηθεί η επιβολή προστίμων από την Επιθεώρηση Εργασίας.

Ακολουθούν αποσπάσματα από το αιτιολογικό της απόφασης, όπως τα δημοσίευσε ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η Ένωση».

Πηγές: topontiki.gr