Από την Παρασκευή 7 Απριλίου, όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ, θα καταβάλλεται το δώρο Πάσχα στους τακτικά επιδοτούμενους ανέργους και στους δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.
Επίσης, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός, από την Παρασκευή 7 Απριλίου θα προπληρωθούν και τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων και τα βοηθήματα των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολούμενων, τα οποία κανονικά θα καταβάλλονταν, από τις 7 Απριλίου έως τις 23 Απριλίου.
Οι πιστώσεις στους δικαιούχους, όπως ενημερώνει ο ΟΑΕΔ, θα γίνουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.







































![Alldaynews.gr Κοσιώνη: Εμφανίστηκε «διαφορετική» στο δελτίο ειδήσεων[photo]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/05/kosioni-360x180.jpg)




























































