Ο όρκος αγάπης περιελάμβανε θάνατο: Σκότωσαν τον εραστή της και τον τάισαν σε μπάρμπεκιου στους γείτονες

Την πρώτη νύχτα του γάμου τους ο Τζέισον και η Κέλι Κόρχαν έδωσαν μια… δολοφονική υπόσχεση.

Εάν κάποιος από τους δυο απατήσει τον σύντροφο του, θα έπρεπε να του το πει και να δολοφονήσουν από κοινού την εραστή ή την ερωμένη. Τελικά Η Κέλι απάτησε τον Τζέισον και η μοίρα του 53χρονου Κρις Ρίγκαν σφραγίστηκε για πάντα.

Το ζευγάρι τον δολοφόνησε και μετά για να εξαφανίσουν το πτώμα, το έκοψαν σε μπριζόλες και το έψησαν σε μπάρμπεκιου όπου είχαν καλέσει όλη τη γειτονιά.

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη τους από έναν GPS. Ο Κρις για να πάει στο σπίτι της Κέλι το βράδυ που τον δολοφόνησαν έβαλε στο GPS του αυτοκινήτου του τη διεύθυνση του.

Μην το χάσεις:  Μπήκε στο σπίτι και τον είδε να σφάζει κότες στο κρεβάτι! Ζήτησε διαζύγιο-Συγκλονιστική η περιγραφή της

Όταν δηλώθηκε η εξαφάνιση τους και βρέθηκε κάπου εγκαταλειμμένο το αυτοκίνητο του, οι αστυνομικοί ενεργοποίησαν το gps και «διάβασαν» ποια ήταν η τελευταία του διαδρομή. Το σπίτι του Τζέισον και της Κέλι Κόχραν.

Στην κατάθεση της η Κέλυ ομολόγησε το δεσμό που είχε με τον Κρις αλλά δήλωσε και εκείνη στενοχωρημένη και έκπληκτη για την εξαφάνιση του. Το ζευγάρι μετακόμισε από το σπίτι και ύστερα από έναν χρόνο βρέθηκε στην Ινδιάνα.

Μην το χάσεις:  Γιατί τρώμε μπακαλιάρο την 25η Μαρτίου;

Φαίνεται πως τα συναισθήματα της Κέλυ για τον Κρις ήταν βαθύτερα και άρχισε να κατηγορεί τον Τζέισον που την ώθησε να τον δολοφονήσουν και να τον σερβίρουν σε μπάρμπεκιου.

Ένα βράδυ όταν κοιμόταν ο Τζείσον η Κέλυ τον έπνιξε με ένα μαξιλάρι. Αμέσως τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε ότι ο άνδρας της δεν ήταν καλά.

Κατά τα νεκροψία νεκροτομή οι ιατροδικαστές διαπίστωσαν πως ο θάνατος επήλθε από πνιγμό. Η Κέλυ αναγκάστηκε να τα αποκαλύψει όλα στην ανάκριση.

Πηγές: topontiki.gr

loading...