Η Αγγελική Νικολούλη στον αέρα του Mega για την υπόθεση Μουρτζούκου: «Να ενημερωθεί ως ύποπτη!»
Ραγδαίες εξελίξεις διαφαίνονται στην υπόθεση της Αμαλιάδας, καθώς η Αγγελική Νικολούλη εμφανίστηκε εκτάκτως στον αέρα του Mega το απόγευμα της Τετάρτης 12 Μαρτίου. Η γνωστή δημοσιογράφος ανέλυσε όλα τα νέα στοιχεία που αφορούν την Ειρήνη Μουρτζούκου και τις έρευνες γύρω από την υπόθεση.
Νέες αποκαλύψεις και επιστημονικά πορίσματα
Η Αγγελική Νικολούλη σχολίασε την αντιπαράθεση μεταξύ αστυνομικών και ιατροδικαστών, σημειώνοντας πως τέτοιες συγκρούσεις δεν είναι πρωτόγνωρες. «Έχουμε δει παρόμοιες καταστάσεις στο παρελθόν. Θα βρεθούμε μπροστά σε εξελίξεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όπως τόνισε, αναμένεται η έκδοση πορίσματος από πέντε επιστήμονες, οι οποίοι εξετάζουν την υπόθεση των τεσσάρων παιδιών που έχασαν τη ζωή τους.
Η φερόμενη ως ύποπτη και το δικαίωμα τεχνικού συμβούλου
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, σύμφωνα με τον εισαγγελικό λειτουργό, πρέπει να συγκροτηθεί η τριμελής επιτροπή που θα εξετάσει την υπόθεση. Η Ειρήνη Μουρτζούκου αναμένεται να ενημερωθεί ως ύποπτη, γεγονός που της δίνει το δικαίωμα να ορίσει δικό της τεχνικό σύμβουλο.
Παράλληλα, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει μάρτυρες που θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικοί. Ωστόσο, όπως υπογράμμισε η Νικολούλη, δεν πρέπει να υπάρξει καμία διαρροή σχετικά με τις καταθέσεις τους, ώστε να προστατευθεί η έρευνα.
Το ενδεχόμενο προσφυγής σε διεθνές επιστημονικό κέντρο
Η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε πως, αν ο εισαγγελέας δεν έβλεπε σοβαρές ενδείξεις, η υπόθεση θα είχε τεθεί στο αρχείο. Ωστόσο, οι νέες εξελίξεις δείχνουν πως η έρευνα προχωρά δυναμικά.
Μάλιστα, υπάρχει η πιθανότητα η επιτροπή των επιστημόνων να ζητήσει βοήθεια από κέντρο του εξωτερικού για περαιτέρω ανάλυση. Η ίδια η εκπομπή της είχε καταφύγει σε αντίστοιχες διεθνείς έρευνες, με αποτελέσματα που, όπως είπε, «έδειξαν ξεκάθαρα έγκλημα».
«Μετά από τέσσερις μήνες, βρέθηκαν σημαντικοί μάρτυρες», τόνισε, αφήνοντας να εννοηθεί πως η υπόθεση μπαίνει πλέον σε μια κρίσιμη φάση.
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.