Μυστήριο με τον Λουκά Παπαδήμο – Γιατί δεν παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο

0
49

Εδώ και 24 μέρες, ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», υπό αυστηρή φρούρηση, μετά την έκρηξη του τρομοδέματος στα χέρια του.

Αν και η ενημέρωση που είχαν οι αστυνομικοί ήταν για εξιτήριο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και είχαν ξεκινήσει διαδικασίες συγκρότησης του σχεδίου φύλαξής του, το εξιτήριο ακυρώθηκε, χωρίς να έχει υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Οι αστυνομικοί εκτίμησαν ότι είναι σε καλή φυσική κατάσταση, ωστόσο ψυχολογικά εμφανίζεται ταλαιπωρημένος και δείχνει να μην έχει ξεπεράσει το σοκ, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Ίσως γι’ αυτό δεν κατάφερε να δώσει πολλά στοιχεία στους αξιωματικούς της αντιτρομοκρατικής για τις λεπτομέρειες της έκρηξης και κυρίως για τον λόγο που τράβηξε το ενδιαφέρον του ο φάκελος και αποφάσισε να τον ανοίξει στο αυτοκίνητο.

Από την πλευρά του το προσωπικό του νοσοκομείου δίνει μάχη ώστε ο πρώην Πρωθυπουργός να μην κολλήσει κάποιο μικρόβιο, χορηγώντας του ισχυρή αντιβίωση

loading...