Αίσθηση προκαλεί το περιστατικό που σημειώθηκε έξω από Δημοτικό Σχολείοτης Λιβαδειάς σε βάρος 15χρονου μαθητή.
Ήταν 2 το μεσημέρι, με τον 15χρονο να έχει πάει να πάρει τον μικρό του αδερφό από το Δημοτικό.
Τότε, σύμφωνα με το lamiareport.gr, πετάχτηκε μπροστά του ένας 23χρονος γνωστός στην αστυνομία ως χρήστης ουσιών, ο οποίος με την απειλή μαχαιριού του ζήτησε να του δώσει χρήματα και ότι άλλο είχε επάνω του όπως κινητό και ρολόι.
Ο 15χρονος φέρεται να αντέδρασε και ο δράστης του άρπαξε το κινητό και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Από τις περιγραφές όμως, ο θρασύτατος ληστής δεν άργησε να εντοπιστεί από την αστυνομία και λίγο αργότερα να οδηγηθεί με χειροπέδες στο αστυνομικό τμήμα, ανα΄φερει το lamiareport.gr.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.













![Alldaynews.gr Χριστίνα Παππά: «Ήμουν καταπιεσμένη από το σπίτι κι έτρωγα το ξύλο της αρκούδας»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2021/10/xristina_pappa-75x75.jpg)





























![Alldaynews.gr Χριστίνα Παππά: «Ήμουν καταπιεσμένη από το σπίτι κι έτρωγα το ξύλο της αρκούδας»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2021/10/xristina_pappa-360x180.jpg)






























































