Η μαρτυρία 23χρονου μετά από ένοπλη επίθεση στα Λιόσια
Το περιστατικό της ένοπλης επίθεσης που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στα Λιόσια περιγράφει ο 23χρονος που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, τραυματισμένος στο πόδι.
Το θύμα μίλησε για όσα συνέβησαν, περιγράφοντας τη στιγμή που δέχθηκε την επίθεση, ενώ βρισκόταν έξω από κατάστημα.
«Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Το πόδι μου με πονάει πολύ και δεν μπορώ να το κουνήσω. Πυροβόλησε αρκετές φορές και με τραυμάτισε στο πόδι. Περιμένω να δω τι θα μου πουν οι γιατροί», ανέφερε.
Στη συνέχεια περιέγραψε πως αντιλήφθηκε τον δράστη να τον πλησιάζει και να ανοίγει πυρ, με τον ίδιο να προσπαθεί να απομακρυνθεί για να προστατευτεί.


Αναφέρθηκε επίσης σε φράσεις που ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια του περιστατικού.
«Την ώρα της επίθεσης μου απηύθυνε απειλές. Του ζητούσα να σταματήσει, αλλά εκείνος συνέχιζε», σημείωσε.
Το θύμα έχει αναγνωρίσει τον δράστη, ο οποίος μέχρι στιγμής διαφεύγει της σύλληψης.
Ο δικηγόρος του τραυματία, Γεώργιος Κανιάρης, ανέφερε:
«Ο εντολέας μου δέχθηκε πυρά και τραυματίστηκε στο πόδι. Ευτυχώς η κατάστασή του είναι ελεγχόμενη και παρακολουθείται από τους γιατρούς. Οι αρχές έχουν αναλάβει την υπόθεση και αναζητούν τον δράστη».
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.







































































































