Καταγγελία: «Απατεώνες: Έχω φύγει από την εταιρία εδώ και 10 και μου ζητάνε τώρα λεφτά- Όταν ζήτησα να ακούσω τις ηχογραφημένες συνομιλίες μου είπαν πως…

0
348

Πρόκειται για μία ιστορία που σε πολλούς συμπολίτες μας έχει συμβεί και πολλοί θα ήθελαν να κάνουν κάτι για όλες αυτές τις εταιρίες που προσπαθούν να κερδίσουν από τα …ψιλά γράμματα.

Σε γνωστή ιστοσελίδα διαβάσαμε την παρακάτω καταγγελία.

Στο tro-ma-ktiko.blogspot.gr λοιπόν έστειλε το κείμενο-καταγγελία αναγνώστης ελπίζοντας να αφυπνίσει κόσμο:

Χθες το μεσημέρι δέχτηκα μια κλήση από το νούμερο…21222248** , αν και δεν απαντάω σε νούμερα που δεν γνωρίζω αποφάσισα να απαντήσω λόγο ότι έχω στείλει βιογραφικά ψάχνοντας για δουλειά.

Μου συστήθηκαν ως δικηγορικό γραφείο κάποιου κυρίου Ευάγγελος Ψύχχα για μια αγωγή που μου έχει κάνει η Nova…!!!

Για οφειλή 62€ που ισχυρίζεται ότι έχω. Όταν τους ρώτησα το αυτονόητο πως είναι δυνατόν να έχω φύγει από την παραπάνω εταιρεία πάνω από 10 χρόνια να με ενημερώνουν ΤΩΡΑ για ένα χρέος και όχι νωρίτερα..!!

Μου απάντησαν ότι έχουν μιλήσει ξανά μαζί μου και τον Μάρτιο και τον Απριλίο και ότι έχουν γίνει καταγραφές… όταν λοιπόν απαίτησα να μου σταλούν στον δικηγόρο μου η ηχογραφημένες συνομιλίες στις οποίες ενημερώνομαι για το χρέος μου προς την Nova τότε μου είπαν ότι δεν υπάρχουν καταγεγραμμένες συνομιλίες αλλά βλέπει στον υπολογιστή ότι έχουν καταγραφή προσπάθειες επικοινωνίας …!

Έχω να πω ένα μόνο…. ΝΤΡΟΠΗ και ΚΟΡΟΙΔΙΑ από μια εταιρεία που θέλει να σέβεται τον εαυτό της και τους πελάτες της.

ΔΕΝ αναγνωρίζω κανένα χρέος μου προς αυτήν την εταιρεία 10 χρόνια μετά… γιατί όπως δεν μπορώ να αποδείξω ότι την έχω εξοφλήσει έτσι δεν αποδέχομαι ένα χρέος που δεν αναγνωρίζω.

Θα προχωρήσω σε επίσημη καταγγελία στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) και στον  Συνήγορο του Καταναλωτή γιατί δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να «ξυπνάει» ένα πρωί μετά από 10 χρόνια και να σε απειλεί με αγωγές ότι του οφείλεις χρήματα

Αναγνώστης

Πηγές: tro-ma-ktiko

loading...