Το 11χρονο αγόρι μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ιθάκης όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια εξήλθε.
Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Ιθάκης, για τον τραυματισμό ανήλικου αγοριού (11 ετών) από διερχόμενη λέμβο, στην θαλάσσια περιοχή του λιμένα Πόλις Σταυρού Ιθάκης.
Συγκεκριμένα, κατά δήλωση του πατέρα του παθόντος, ο ανήλικος πραγματοποίησε βουτιά από την κεφαλή του λιμενοβραχίονα και κατά την ανάδυση του στην επιφάνεια της θάλασσας, χτύπησε το κεφάλι του στο κάτω μέρος του κινητήρα διερχόμενης λέμβου, την οποία χειριζόταν 28χρονος αλλοδαπός.
Το αγόρι μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ιθάκης με ιδιωτικό μέσο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια εξήλθε.
Διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Ιθάκης
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.













![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-75x75.jpg)






























![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-360x180.jpg)































































