Η Συριανή Παίκτρια του «My Style Rocks» Υποψήφια στις Εκλογές

Από το τηλεοπτικό πλατό του «Μy Style Rocks» στον πολιτικό στίβο.

Ο λόγος για την Έφη Αναστασοπούλου η οποία αποφάσισε να κάνει στροφή στην πολιτική, καθώς θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου με το συνδυασμό του Γιώργου Χατζημάρκου «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο».

Στην δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της, να συμπορευτεί με την παράταξη του κ. Χατζημάρκου, στην Περιφερειακή Ενότητα Σύρου, η Έφη Αναστασοπούλου αναφέρει τα εξής:

«Έχοντας τη γνώση και την εμπειρία μέσω της επαγγελματικής μου ιδιότητας, κατανοώ και επιθυμώ πάντοτε μέσω των προτάσεων αυτών να προάγω τον πολιτισμό, την καινοτομία, όλους τους τομείς του τουρισμού, την κοινωνική φροντίδα, την προστασία του περιβάλλοντος, την παιδεία και την καταπολέμηση της ανεργίας στους νέους.

Εκπροσωπώντας την νέα γενιά, επιθυμώ διακαώς να βοηθήσω και να στηρίξω τον τόπο μου καθώς και τα υπόλοιπα νησιά του Νοτίου Αιγαίου».

Μην το χάσεις:  «Σταδιακά με τη γυναίκα μου αποφασίσαμε να χωρίσουμε τα τσανάκια μας»

Σύμφωνα με το cyclades24.gr η Έφη ( Ευσταθία Φλώρα) Αναστασοπούλου, γεννήθηκε το 1989.

Πέρασε τα παιδικά της χρόνια στη Σύρο. Απόφοιτος του 2ου Ενιαίου Λυκείου Δάφνης στην Αθήνα και πτυχιούχος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με κατεύθυνση Γλωσσολογίας και μεταπτυχιακές σπουδές στο European project management , στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Βενετίας.

Από το 2015 έως και σήμερα είναι υπεύθυνη διεθνών σχέσεων κι επικοινωνίας , ασχολείται με την συγγραφή και υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων όπως Erasmus + , Interreg Greece-Italy , ENI CBC Med Programme , Europe for Citizens , Interreg IPA-CBC Italy –Albania –Montenegro , EEA Grants Norway – Iceland – Lichtenstein , HORIZON , Daphne , Interreg ADRION.

Μέσω της ενασχόλησής της ως European project manager , εκπροσωπεί πληθώρα δημοσίων και ιδιωτικών φορέων όπως Πανεπιστήμια, Δήμους ,Μ.Κ.Ο. και SMES (μικρομεσαίες επιχειρήσεις ), αναλαμβάνοντας τη συγγραφή και υποβοηθώντας την ανάπτυξη και επιτέλεση του έργου των ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Υπεύθυνη της συγγραφής και της εξεύρεσης των κατάλληλων εταίρων για τη ανάπτυξη των εκάστοτε προτάσεων.

Μην το χάσεις:  Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Οι διάλογοι-φωτιά που τον εμπλέκουν με τη μαφία των φυλακών (video)

Από το 2010 έως το 2018 ασχολήθηκε με τον χώρο της μόδας ως ως μοντέλο , σύμβουλος μόδας και υπεύθυνη διεθνών σχέσεων σε διεθνείς οίκους μόδας στο Μιλάνο ,στο Παρίσι , στο Λονδίνο . στη Βαλένθια , στο Κατάρ.

Υπήρξε μοντέλο σε επιδείξεις μόδας ,καταλόγους και διαφημίσεις των εταιριών Blufin Spa ( Blumarine , Blugirl ), Maison Martin Margiela , Marni, Lacoste , Calvin Klein , Avon ,Antonio Croce , Baldinini , Maryling , BeatriceB , Jitrois , Korres , Stelios Koudounaris , Vasilis Zoulias .

Μιλά άπταιστα Αγγλικά και Ιταλικά και πολύ καλά Γερμανικά.

Πηγές: cyclades24.gr

loading...