Στο Τελ Αβίβ βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Ελένη Φουρέιρα καθώς θα εμφανιστεί στον τελικό της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο.
Η τραγουδίστρια, σήμερα εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό και πήγε μια βόλτα στην παραλία.
Σε βίντεο που ανέβασε η Ελένη στο instagram, την βλέπουμε μαζί με το διάσημο μοντέλο και ακτιβιστή της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας Ελιάντ Κοέν, να τρέχουν σε παραλία του Τελ Αβίβ σαν τους πρωταγωνιστές της παλιάς αμερικανικής σειράς “Baywatch”.
Δείτε το βίντεο:
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.











































![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-360x180.jpg)


























































