Γι’ αυτό οι 40άρες είναι πιο καυτές στο κρεβάτι (εικόνες)

Ανατροπή στην ερωτική ζωή των γυναικών φέρνει μεγάλη έρευνα που διενεργήθηκε στο εξωτερικό.

Οι γυναίκες που έχουν περάσει τα δεύτερα… άντα της ζωής τους απολαμβάνουν περισσότερο τον έρωτα, σε σχέση με τις κοπέλες μικρότερης ηλικίας, όπως αποκαλύπτεται στο βρετανικό περιοδικό «Top Sante», έπειτα από έρευνα που έγινε σε περίπου 2 χιλιάδες γυναίκες όλων των ηλικιών.

Τα αποτελέσματα της έρευνας ανατρέπουν τα δεδομένα για την ερωτική ζωή των γυναικών, καθώς όπως αναφέρεται, οι 40άρες νοιώθουν λιγότερο αμήχανες με το σώμα τους, δεν έχουν κόμπλεξ στο σεξ και είναι πνευματικά ώριμες, κάτι που τις βοηθά να παίρνουν από που θέλουν κατά την συνεύρεση με τον σύντροφό τους.

Μην το χάσεις:  Γιατί κάνουμε σεξ κυρίως τη νύχτα: Δεν πάει ο νους σας…

Κατά τη διάρκεια της έρευνας το 81% των γυναικών μεταξύ 40 και 50 ετών εμφανίστηκαν πιο έτοιμες για πειραματισμούς κατά τη διάρκεια του σεξ, σε σχέση με την περίοδο που ήταν μεταξύ 20 και 30 ετών.

Ακόμα, το 63% δήλωσαν μεγαλύτερη σιγουριά για τις ερωτικές τους επιδόσεις, φτάνοντας στο απόγειο της σεξουαλικής τους αυτοπεποίθησης.

Μην το χάσεις:  Πονοκέφαλος από το σεξ: Ένα υπαρκτό πρόβλημα με μια πολύ περίεργη… λύση[video]

« Η έρευνά μας δείχνει ξεκάθαρα ότι οι παντρεμένες σαραντάρες εμφανίζουν μεγαλύτερη ευχαρίστηση και καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις.

Είναι λυπηρό λοιπόν που οκτώ στις δέκα γυναίκες πιστεύουν ότι η κοινωνία και ειδικότερα οι νεότεροι άνθρωποι δεν βλέπουν με καλό μάτι τις πιο ώριμες γυναίκες.

Ο λόγος που επικαλούνται είναι ότι είναι οι μοναδικές που είναι αρκετά υλίστριες ώστε να έχουν μια εκπληκτική σεξουαλική ζωή.», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια της Νίκολα Ντάουν, της εκδότριας του περιοδικού.

 Onsports.gr

loading...