Φρίκη: 12χρονος βί@σε την 6χρονη αδελφή του αντιγράφοντας σκηνή από Πασίγνωστο Βιντεοπαιχνίδι!

Τραγικό περιστατικό!

Ένας 12χρονος αντέγραψε μία σκηνή σeξ από το βιντεοπαιχνίδι Grand Theft Auto, βιάζοντας την 6χρονη αδελφή του, σύμφωνα με δικαστικές πηγές στη Βρετανία.

Το αγόρι βίασε την αδελφούλα του αρκετές φορές στο σαλόνι και σε μία από τις κρεβατοκάμαρες του πατρικού τους σπιτιού στο Γουίλτσαϊρ, ενώ οι ενήλικες ήταν στο διπλανό δωμάτιο ή κοιμόνταν, όπως έγινε γνωστό.

Η πρώτη φορά ήταν όταν το αγόρι παρακολούθησε τη σκηνή στο βιντεοπαιχνίδι μαζί με την αδελφή του.

Μην το χάσεις:  Σοκ στο Πακιστάν: Έκαψαν ζωντανή 16χρονη επειδή βοήθησε ζευγάρι να «κλεφτεί»

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο βιντεοπαιχνίδι επιτρέπεται μόνο σε ενήλικες άνω των 18 ετών λόγω των σκηνών βίας και σεξ που περιέχονται.

Ο 12χρονος φέρεται να αποφάσισε να αναπαραστήσει με την αδελφή του αυτό που μόλις είχε παρακολουθήσει ενώ ένα από τα αδέλφια τους ήταν ακόμη στο δωμάτιο.

Στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας η μητέρα του καθόταν διαρκώς στο πλευρό του κρατώντας του το χέρι, ενώ το αγόρι δήλωσε ένοχος στις τρεις κατηγορίες βιασμού και σε μία για υποκίνηση σε σεξουαλική δραστηριότητα.

Μην το χάσεις:  Ιαπωνία: Φόβοι για φονικές πλημμύρες στο νησί Χοκάιντο λόγω καταιγίδων

Έλαβε εντολή παραπομπής 12 μηνών σε θεραπευτικό κέντρο όπου όταν την ολοκληρώσει θα θεωρηθεί ότι εκπλήρωσε την καταδικαστική απόφαση και αν και θα υπάρχει στο μητρώο του, δεν θα είναι υποχρεωμένος να ενημερώνει μελλοντικούς εργοδότες ή ασφαλιστές.

Ο 13χρονος πλέον φαινόταν αμήχανος σε όλη τη διαδικασία αλλά φάνηκε να βρίσκει το κέφι του όταν ο δικαστής συζήτησε μαζί του για ποδόσφαιρο καθώς ελπίζει όταν μεγαλώσει να παίξει επαγγελματικά.

Πηγές: athensmagazine.gr

loading...