Ελλάδα-Ουγγαρία: Άγριο ξύλο στην Αθήνα από αντιεξουσιαστές σε Ούγγρους οπαδούς! (vid)

Ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκε με σφοδρότητα στο κέντρο της Αθήνας σε Ούγγρους, που ταξίδεψαν στην Ελλάδα με αφορμή το παιχνίδι με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στο κέντρο της Αθήνας, πλησίον της Πλατείας Κάνιγγος, όταν ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκε σε Ούγγρους οπαδούς που είχαν ταξιδέψει στην χώρα μας με αφορμή το παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδας για το Nations League.

Όπως υποστηρίζουν με ανάρτηση τους σε γνωστή σελίδα του χώρου, οι αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν σε Ούγγρους οπαδούς, όταν τους είδαν να χαιρετούν ναζιστικά και να απλώνουν ένα πανό με σχετικό περιεχόμενο.

Μην το χάσεις:  Η ιστορία της αθλήτριας των Ολυμπιακών Αγώνων που πνίγηκε στη Μεσόγειο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το βράδυ της 11ης Οκτώβρη, λάβαμε την πληροφορία ότι Ούγγροι φασίστες, επ’ αφορμή του αγώνα Ελλάδα – Ουγγαρία, βρίσκονταν σε διαμέρισμα πλησίον της πλατείας Κάνιγγος, έχοντας απλώσει πανό με εθνικιστικό περιεχόμενο και την ουγγρική σημαία, φωνάζοντας συνθήματα και χαιρετώντας ναζιστικά.

Έπειτα από την επιβεβαίωση της πληροφορίας, ομάδα συντρόφων που εντασσόμαστε στο ευρύτερο μαχόμενο αντιφασιστικό κίνημα επιλέξαμε να τους προσεγγίσουμε και να δούμε στην πράξη τη δυναμική του ουγγρικού φασισμού.

Με λύπη μας διαπιστώσαμε ότι μια από τις κοινές συνδέσεις τους με το ντόπιο φασισμό είναι η ταχύτητα που επιδεικνύουν στη διαφυγή. Δυστυχώς για αυτούς δεν ήταν όλοι το ίδιο γρήγοροι. Οι τρεις συναγωνιστές τους που άφησαν πίσω τσακίστηκαν και «καλωσορίστηκαν» από τον μαχητικό αντιφασισμό άμεσης δράσης της μητρόπολης.

Μην το χάσεις:  Βίτορ Περέιρα, ο εκλεκτός του Ολυμπιακού!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΟΙ

Αντιφασίστες Αθήνας

Στο σχετικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, φαίνεται η καταδίωξη και ο ο άγριος ξυλοδαρμός ενός Ούγγρου, από τον οποίο στο τέλος απέσπασαν το μπλουζάκι, όσο και το διαβατήριο!

Πηγές: sdna.gr