«Έχει υπέροχο στήθος» – Αποκάλυψη για τις καλλονές των Spice Girls που είχαν ερωτική σχέση (video)

Τρομερές αποκαλύψεις έκανε η Mel B λίγο πριν την περιοδεία του συγκροτήματος των Spice Girls τινάζοντας τα πάντα στον αέρα και ανάγκασε τους πάντες να ασχοληθούν μαζί της.

Δίνοντας μία τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Life Stories, του Piers Morgan, έκανε μία αποκάλυψη που κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου.

Επιβεβαίωσε ότι κατά τη διάρκεια της χρυσής εποχής του συγκροτήματος, την δεκαετία του 1990 ήρθε πάρα πολύ… κοντά με την Geri Halliwell.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, είπε επίσης ότι η Geri έχει «υπέροχο στήθος».

Μην το χάσεις:  «Η Σαπφώ Νοταρά μου έλεγε πως δεν μπορούσε να παίξει επειδή την κοιτάζω ερωτικά!

Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής, η Mel B τηλεφώνησε στην Geri Halliwell για να της ζητήσει συγγνώμη για την αποκάλυψη αυτή, καθώς η Geri είναι εδώ και χρόνια παντρεμένη.

Οι Spice Girls έχουν προγραμματίσει περιοδεία στη Βρετανία που θα ξεκινήσει στις 24 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουνίου με τρεις συναυλίες στο στάδιο Γουέμπλεϊ στο Λονδίνο.

Μην το χάσεις:  Μπέσυ Μάλφα: Είμαι ακόμα ερωτευμένη με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση (Video)

Οι Spice Girls, που δημιουργήθηκαν έπειτα από κάστινγκ το 1994, γνώρισαν την επιτυχία από το πρώτο κιόλας σινγκλ τους, το Wannabe το 1996 κι εκτοξεύτηκαν στην κορυφή των τσαρτς σε τουλάχιστον 30 χώρες, ένα μουσικό φαινόμενο που πολλοί συνέκριναν με την Beatlemania.

Πηγές: instanews.gr, dailymail

loading...