Δυο αδέρφια βίασαν τη 12χρονη αδελφούλα τους και μετά την αποκεφάλισαν με δρεπάνι

Καθημερινά ολοένα και περισσότερα είναι τα κρούσματα βιασμού και δολοφονίας μικρών κοριτσιών. Το πτώμα ενός 12χρονου κοριτσιού βρέθηκε χωρίς κεφάλι σε ερημική τοποθεσία στην περιοχή της κεντρικής Ινδίας Μαντίγια Πραντες. Η φρίκη δεν έχει τέλος στην Ινδία.

Είχε προηγηθεί μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για να βρεθεί το κοριτσάκι ύστερα από καταγγελία του πατέρα της ότι δεν είχε επιστρέψει σπίτι το προηγούμενο βράδυ.

Μερικά μέτρα δίπλα από το ακέφαλο κορμάκι του, βρέθηκαν τα ματωμένα του ρούχα και λίγο παραδίπλα το κεφάλι του κοριτσιού.

Μην το χάσεις:  Στο νοσοκομείο ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι το κορίτσι είχε βιαστεί ομαδικά πριν δολοφονηθεί με ένα χτύπημα με δρεπάνι στο λαιμό.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι κύριος ένοχος ήταν ο θείος του κοριτσιού, ο οποίος ομολόγησε ότι μαζί με τα δυο του ανίψια (τα αδέλφια της 12χρονης) την παρέσυραν στα χωράφια και τη βίασαν ομαδικά.

Μην το χάσεις:  Στο έλεος της φωτιάς ο Καναδάς - Διπλασιάστηκε σε μέγεθος μέσα σε μια ημέρα[video]

Όταν η μικρή μέσα στα κλάματα ξεστόμισε ότι θα το πει στον μπαμπά της εκείνοι την αποκεφάλισαν.

Η κατάσταση με τους βιασμούς γυναικών στην Ινδία έχει φτάσει στο απροχώρητο. Καθημερινά σε όλη τη χώρα καταγγέλονται στην αστυνομία περισσότεροι από 100 βιασμοί, χώρια από εκείνους που μένουν δίχως καταγγελία.

Πηγές: topontiki.gr

loading...