Εξαιρετικά απαισιόδοξος για τη μοίρα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται εδώ και σχεδόν δύο μήνες σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Τουρκία εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
«Οι δύο αυτοί τελείωσαν. Ξεχάστε τους, πρέπει να τιμωρηθεί ο αρχηγός ΓΕΣ και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και όλοι αυτοί που έστελναν δύο άτομα περίπολο, ενώ η Τουρκία έστελνε επτά. Το έγκλημα είναι εκεί, όταν ο Ερντογάν απειλεί στέλνεις δύο απέναντι σε επτά;
«Αρχιτσάτσε του ΣΚΑΪ που το παίζεις δημοσιογράφος»: «Ξέσπασμα» κατά του Δημήτρη Οικονόμου!
Τώρα γιατί ανέβασαν την περίπολο στα επτά άτομα; Αυτοί πρέπει να ξηλωθούν και να τιμωρηθούν όλοι. Όλοι οι Επικεφαλής και ο αρχηγός ΓΕΣ. Αν γνώριζαν ότι στέλναμε δύο άτομα, θα πρέπει να εκδιωχθούν» τόνισε ο Βασίλης Λεβέντης στον Alpha 9,89.
Παράλληλα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε πως «κάποιοι ζούσαν για καιρό στην κοσμάρα τους, όλα τα καλύπτουμε».
Πληροφορίες: enikos.gr, Alpha 9,89
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.














![Alldaynews.gr Αυτές είναι οι 20 κορυφαίες τροφές για την καρδιά [πίνακας]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2019/01/kardia-igeia-WP-75x75.png)
























































































